Müessir set halinde mi satılıyor sadece arkadaşlar.tek tek alabileceğimiz bir site yok mu
Grup Detayları Özel
KOSGEB UZMAN YARDIMCILIĞI 2017
Üye Listesi
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@plansız bunu hemen kurum dışı yapacak arkadaş aranıyor:) fonlarına falan bak..bak hele bak bak bak..
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kemankeşş2 1.yi Sgk'dan da elediler şaşırtmadılar yine
-
@karar kpss gibi değil ne güzel girip çıkıyoruz bitiyor diyodum ki lafı ağzıma tıktı ösym bu virüste ortalıkta 4 saat dolaşan bir kitle düşünün ..
-
@Suigeneris bu kötü olmus ne gerek vardı gir çık yapıyodu herkes
-
Kolay gelsin arkadaşlar kpss den sonra bakmaya başlayan var mı? Çok mu geç artik fikirlerinize ihtiyacım var
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 Adli Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun - Avukat)
Zaman sorunsalindan bu yıl bu sınava giremeyecem umutlar baska bahara artık..emek veren herkese nasip etsin Allah bol bol kanun okuyun arkadaslar son yıllardaki hakimlik sınavları kanun bilgisini ciddi anlamda oturtanlarin kazandığı bir sınav oldu ve tarih iktisat ve maliyeyi nasil olsa yaparım diyip sona bırakmayın günde 1 2saatinizi düzenli bir sekilde ayırmanızı öneririm.. herkese başarılar
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@MiraKar hocam size bir örnek veriyim sgk da mülakata 1.likle giren kisi ne asil ne de 350 kişilik yedek listeye girebildi. Burdan artık çıkarımınızı yapın.ben inanmıyorum hakimlik kaymakamlık sayıştayda referansı olmadan ben hakkimla kimsenin eli değmeden girdim diyene..zaten bunların mülakatına kalan herkes hakkıyla o aşamaya gelmiştir is o noktadan sonra basliyor
-
RE: Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
@monser boyle bir geçerlilik yok hocam insanların ümitlerini kirmayin bos yere.herhangi bir kamu kurumunda çalışan artik referansın referansını bulup gideceğine emin olarak calisiyor o sınavlara o yüzden geçişleri kolay oluyor yoksa isi gücü olmadan kazanan nicesini gordum ben
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ignoRe tek ilan gelsin de hediye gibi olur bize,gönüller bir