arkadaşlar siz gerçekten şakasınız ya
inananlara mı desem yoksa şaka olduğunu anlamayıp inanmayın diyenlere mi desem. kime ne desem bilemedim :))
adam smith
@adam smith
adam smith tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ssln senin yine 40bin mezunun var. Bizim 400 bin mezunumuz var. Üstüne bir de 40bin edebiyatçımızı da alıyoruz yanımıza. Yetmiyormuş gibi.. Biz formasyon alıp okulda Edebiyat Öğretmeni olabiliyor muyuz? Hayır. İşte the justice in Turkey.
-
@raki aynen. sana göre istanbul'un falan 75le başlaması lazımdı. kolay bir sınavdı falan.
-
arkadaşlar böyle şakalar yapmayın sonra diğer arkadaşlarımız onları ekmek sanıp yiyor
-
@casanova Arkadaşım, açıklandı mı diye bakacağın yer burası değil, "https://halkbank.istanbul.edu.tr/login" adresi bilgin olsun. Yanlış gelmişsin.
Sınava giren aday sayısıyla paralel olabilir mi acaba bu söylediğin? -
TOPARLIYORUM:
2014 sınavında yaptığım izlenimler şu şekilde,- 8 Eylül 2014 Pazartesi saat 17:15 sonuçların açıklanması
- 22 Eylül 2014 Pazartesi (1.grup mülakat başlangıç tarihi). Mülakatlar 2 grup halinde yapılmış.
- 2 Ekim 2014 mülakatların bitiş tarihi.
- Mülakat sonuçları 15 Kasım 2014 20:00
-
2014 sınavında yaptığım izlenimler şu şekilde,
- 8 Eylül 2014 Pazartesi saat 17:15 sonuçların açıklanması
- 22 Eylül 2014 Pazartesi (1.grup mülakat başlangıç tarihi). Mülakatlar 2 grup halinde yapılmış.
- 2 Ekim 2014 mülakatların bitiş tarihi.
- Mülakat sonuçları 15 Kasım 2014 20:00
Görmeyenler için tekrar paylaşıyorum ki sonra vay efendim goygoy döndürdünüz olmasın. İnsanlık yapıyoruz, kıymetini bilin. Anlayan anladı.
-
@şule İyi yanından bak. 2018'e umutlu giriyosun
-
@zenginmemur bence geçen seneki olaya dönebilir, önce kazandı yapıp sonra kazanmadı olayına dönmesin. belliki sonuçlar belli olmuş ama taban puanlar belli olmamış, o yüzden beklemek lazım. 59’la istanbul olmamış demek yanlış bence şu durumda
adam smith tarafından gönderilen son iletiler
-
@hopefull benim de 45 puan geldi. alandan ve gkgyden beklemediğim netler geldi. ingilizce beklediğim gibi.
ingilizceyi fullesem bile kazanamıyorum öyle bir puan almışım ki.. -
@luthor bu sınavdan 60+ alıp mülakata kalan herkese helal olsun. diğer illere bakınca sınavın ne derece saçma bir sınav olduğunu görüyoruz. ona rağmen 60 alıp kazananlar büyük bir tebriği hakediyor
-
@luthor 60,82 hocam. düşmemiş çok şaşırdım.
-
istanbul'a aşırı yüklenme olduğunu böylece anlamış olduk. istanbul'da barajın düşeceğini düşünen biri olarak -ki belkide en çok dile getiren- büyük yanıldım kabul. ankara izmir ve istanbulun yanyana kapatması, kalan illerin -60 kapatması baya büyük sürpriz oldu.
-
@iibflii aynen ben de. hiç bu kadar kötü beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. ha beklediklerimle de kazanamıyormuşum zaten orası ayrı ancak konu bu değil ne yazıkki..
-
doğru olan 2 sorumun iptal edilmesi de ayrı tezat. senin hatanın bedelini ben ödemek zorunda mıydım? doğru kabul edeceğine daha soruyu iptal ediyor. bana ne yani. iki doğru şık koydun diye benim sorum güme gitmiş oldu.
-
Alandan 7-8 net fazla bekliyordum. GKGYden 5-6 net fazla bekliyordum. Bunlara rağmen yine olmuyor yine olmuyordu. Beklediğimden düşük geldi. Kazanamadım ama kazanan arkadaşlara hayırlısı olsun, umarım mülakatları da alnınızın akıyla geçer ve göreve başlarsınız. KPSS ve GUY yoldaşı arkadaşlarıma başarılar
-
@bianconeri Mesela ben vakıfbank'a başvurmak için bu sonucu bekliyordum. Nakavt etmiş oldular El mecbur başvurucaz napalım.. gitti 50 TL daha
-
İİBF okuyan arkadaşlar özel sektörde iş arıyor musunuz meraktan soruyorum.
-
@ssln Sınavına girdiğiniz mesleği yapması gerekenlerin fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler..