TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. iibflii
    I
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 24
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

iibflii

@iibflii

3
    İtibar
    294
    Profil Görüntülemeleri
    24
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

iibflii Takip etme Takip Et

iibflii tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

@adam-smith ben onu dış ticaret açığı yaptım. hatta ilk kontrol ettiğim şey o olmuştu not almışım en büyük sorun dış ticaret açığı diye.

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

@adam-smith aslında o dönemde enflasyonda var sorun olarak tabi.fakat asıl temel sorun dış ticaret açığı hatta ihracatın teşviki yonunde politika uygulanmış o dönem

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@oguzidane emredersiniz 😄

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

iibflii tarafından gönderilen son iletiler

@adam-smith seninle aynı durumdayım. sonucumu görünce şok oldum

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@mrvstk benim hem alan hemde gygk den beklediğimn altında geldi

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@lalzeynep23 umarim dediginiz gibi olur.

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@ahmetşen bencede o an ne eserse kafalarına onu söylüyolar

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

Ben konuştum cumaya yetiştirmeye Çalışıncağız dediler haftaya da kalabilir dediler
      yazmış biri facebookta.

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@adam-smith umarım bi değişiklik olmaz bu sefer o kadar kişi umutlanddı kazandiğini görünce.

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@adam-smith bende farkettim onu 60 ve ustu alan herkes mulakata hak kaazanmış.

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@mask kesin olan hiç bi sorusu olmazmı bi sınavın ya hepsinin cevapları şüpheli 😄

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@zenginmemur inşallaaahhhh

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii

@oguzidane emredersiniz 😄

DİĞER içinde yayımlandı
      I
      iibflii