Arkadaşlar bu hafta yüzde yüz açıklanıyor. Çünkü atama isteyen bir arkadaşım vardı ve ona demişlerki mülakat sonuclari aciklansin mulakati kazananlarla birlikte seninde eksik egitimin var onlarla birlikte egitime gidersin demisler. Mulakat sonuclari aciklaninca senide gorusmeye cagircaz demisler.Ve arkadasimi yarin atama icin gorusmeye cagirmislar. Bu demek oluyorki mulakat sonuclari bu hafta kesin aciklanicak
cadizel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Bakin 19 unda aciklancak dediler aciklanmadi bu hafta aciklancak dedi aciklanmadi. Tabikide burda hata yaptilar suclular. Ama sadece bu kadar saldirmayada gerek yok demekki aksilikler oldu diye dusunuorum. Bende bu sinava girdim babam işsiz ve bende bu sinavin sonucu bekliyorum heyecan ve ümitle ve sabirla.
Ayrica kimseye ahkam kestigim yok.Sadece cok sabirsiz ve saldirgan geldi bazi yorumlar. Ben ik nin bilerek bizleri kandirdiklarini dusunmuyorum.Yazdiklarimi iyi niyetle okursaniz anlarsiniz..
cadizel tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar bu hafta yüzde yüz açıklanıyor. Çünkü atama isteyen bir arkadaşım vardı ve ona demişlerki mülakat sonuclari aciklansin mulakati kazananlarla birlikte seninde eksik egitimin var onlarla birlikte egitime gidersin demisler. Mulakat sonuclari aciklaninca senide gorusmeye cagircaz demisler.Ve arkadasimi yarin atama icin gorusmeye cagirmislar. Bu demek oluyorki mulakat sonuclari bu hafta kesin aciklanicak
-
@mülkiyeli45 oyle tabi. Ama isin basinda olmadigi icin aksakliklar yasanirsa diye dedim. InsAllah sureci etkilemez
-
Halk bankasi genel muduru osman arslanin babasi vefat etmis bugun cenaze varmis. Surecler uzayabilir belki
-
@adam-smith kimseyi kirmak istemem.Severek bu siteye giriyorum hergun takip ediyorum, begeniyorum. Ama burda birkac yorum gordum ve cok gereksiz geldi. Sabirsizlikla saldirgan yorumlardi bana göre. Bizi neden ümitlendirdiler bugunde aciklanmadi gibi isyanlara bende katiliyorum. Ama onlarin tuzu kuru salliyorlar 1 ayda sinavmi aciklanir gibi seyler gereksiz elestiri geldi..Kimsenin bizlere garezi yok olmustur aksilikler her sene olmus zaten biseyler sonucta bir osym sinavi degil ki disiplinli olsun . Sizinde anlayisiniz icin tesekkur ederim kimseyi kirmak istemem .:) umarim herkesin hakkinda hayirlisi olur
-
@pluton bence yanlis dusunuyorsun. Ben tek bir kisinin yorumuna gore yazmadim o elestirelerimin hepsini. Siteyi seviyorum yazilanlari okumayida seviyorum. Bir ayda sinavmi aciklanir gibi yorumlarda okudum ben o zaman 1 hafta aciklanan sinava girin dedim.Herkese demedim.Biraz iyi niyetle okuyun lutfen
-
@adam-smith elestirilerinizde zaten haklisiniz sorular kötüydü, aciklama tarihleri yanilticiydi, 2 sayfa eksikti. Ve bunun gibi bircok elestirileri hak ediyorlar. Ama sizinde dediginiz gibi bir ösym degil ales degil. Cogu kurum sinavi hep sorunlu oluyor. Ben sadece bilerek kandirdiklarini oyaladiklarini dusunmuyorum. Aksililer oldu bence bu yuzden soyledim. Ben burda bir ayda sinavmi aciklanir gibi yorumlarda gordum. 1 hafta aciklanan simava girin o zaman diye tavrim da onlara benim .Cunku banka sinavi 1 ayda aciklaniyor genelde
-
@pluton birdaha istanbul universitesine sinav vermesinler, onlarin tuzu kuru bize salliyorlar yorumlarini gordum ve ik nin bu bize gostermis oldugu tutarsiz tavirlarinin aslinda sebepleri vardir belki diyip iyi görmeye calistigim icin ve bu yuzden konustugum icinmi saldirganim?
-
Bakin 19 unda aciklancak dediler aciklanmadi bu hafta aciklancak dedi aciklanmadi. Tabikide burda hata yaptilar suclular. Ama sadece bu kadar saldirmayada gerek yok demekki aksilikler oldu diye dusunuorum. Bende bu sinava girdim babam işsiz ve bende bu sinavin sonucu bekliyorum heyecan ve ümitle ve sabirla.
Ayrica kimseye ahkam kestigim yok.Sadece cok sabirsiz ve saldirgan geldi bazi yorumlar. Ben ik nin bilerek bizleri kandirdiklarini dusunmuyorum.Yazdiklarimi iyi niyetle okursaniz anlarsiniz.. -
Arkadaslar yanlis anlamayinda beni. Gecen yilda 1 ay sonra aciklandi 1 ay sabredemiyorsunuz. Madem oyle girmeseydiniz sinava. Ben sinava girmeden once tahminen 1 ayi bulur diye kendi kendime dusundum gecenyil o vakitte aciklandigi icin. Yok osym bile erken acikliyor falan muhabbeti yapiyorsunuz. 1 hafta icinde aciklanan sinav varsa o sinavlara girin o zaman. Bu kadar cildirmaniz bence luzumsuz. Kendinize zarar . Bizi oyaliyorlar falan diyorsunuz. Niye oyalasinlar kardesim bilerek. Niye 19 aralik diye tarih sallasinlar.? Milletin size garezi ne. Psikopatlarmi aci cektiriyorlar? Bu kadar kötülemeyin.Demekki biseyler oluyor ve yetismiyor. Ya da yanlis anlasilmalar oluyor onlarda da.. Onlarin tuzu kuru da bilmem ne demekte yanlis. Onlarda bu sinavlardan sureclerden gectiler zamaninda ve suan basarmislar calisiyorlar.Aciklanmadiysa bekleyin . 1 ay beklemek bu kadar zormu ya. Herkes sinava girmeden once ne kadar surede aciklanacagini yada ise alimlarin ne kadar surede oldugunu arastiyor diye dusunuyorum. Kendinize yazik ediyorsunuz. Bu kadar sinirlenmeniz gerilmeniz bence gereksiz. Dedigim gibi onceden sinavlarin suresi aşamasi ne kadar suruyor arastiriyoruz. Madem oyle 1 haftada aciklanan sinavlara girin.En azindan bu kadar gerilmemis olursunuz.
-
@adam-smith öyle ben okumamistim kitapcigi zaten o yuzden gormedim sadece gozetmen acikliyordu demekki yanlis anlamisim