@iyimser16 bize mutluluk haram kardeşim sende su nick i pessimiststyle13 diye değiştir artık
pluton tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@fablo arz enflasyonu= maliyet enflasyonu dur soru biraz tuzak soruydu deflasyon olacak onun cevabi
-
@casus6 ya bu ülkenin en büyük kamu bankalarından biri güvenlik görevlilerini alıp bankacı yaptı sen ne diyorsun kardeşim tek tercih yapan tek tercih yapar ama ben hem teftişte çalışırım hem pazarlamada bundan ne istediğini bilmemeyi cikaramazsin. Genç işsizliğin yüzde 25lerde dolaştigi bı ulkede yasiyosun ve böyle dusunuyosun çok saçma geldi
-
@maxmin size hak veriyorum en azından 18 i koymaları lazımdı fakat sınavsinden tutsan elinde kalacak bı sınav bence bu kadar fiyaskonun içinde bu soru tartışmaya bile değmez o kadar çok saçma sapan soru var ki
-
@casus6 sadece puandan dolayı geçmeyip başka neden geçecek kardeş ? Sınav sorularını amuda kalkıp mi çözmesi gerekiyo ?? Bu işin normali üçüncü sıraya da yazsa senden 0.00001 puan bile önde olanın hakkı mülakata kalması gerektiğidir
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar geçen sene sınava girip Vakıfbank i tek İngilizce sorusuyla kaçıran bı arkadaşınız olarak fikrimi paylasiym sizlerle. Öncelikle İngilizcesi orta şeker zorluk derecesini 10bolume ayirirsak ve YDS ye 7 dersek Vakıfbank in zorluk derecesi 6 olur genel yetenekten tam 20 dogru cikarmistim sınır yani onun nedeni de sanırım kısa süre ayırip uzun sorulara bakmayip sallamamdir. Genel yetenekte zor diyebiliriz öyle leblebi gibi cozup gececeginiz sorualar yok maalesef. Alan konusunda ise hukuk iktisat soruları tamamen KPSS formatı kaliteli güzel sorualar vardı. Seçmeli muhasebe secmiştim bazı sorular uğraştırdı ama genel itibariyle orta şekerli muhasebede fakat banka muhasebesinden sorular gelmişti iki uc tane yanlış hatırlamıyorsam onları salladim. Genel itibariyle puanım 57 58 civariydi
-
@bizedemilololo hocam 1+i/1+ enf eksi 1 formulune göre %15cikiyodu
-
@luck şüpheli alacaklar ve karşılık gideri arasında kaldım ama kesinlikle tahsilden sonra diyosan cevap karşılık gideri olacaktır
-
@shady1 bu arada vadesiz hesaba nasıl faiz isletilmis
pluton tarafından gönderilen son iletiler
-
İç kontrolorluk kazanan arkadaşlar grup kuralim özelden numaranızı atabilirsiniz yada kurulduysa benide dahil edebilirsiniz sevinirim
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@alinail 2021 e nasıl erteledi ustad
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zeyno5454 cumadan sonra aciklanirsa kazandan da mı gtmiycen yani
-
@veblenist soru dağılımları hakkında bişey hatırlamıyorum fakat grammer 18 20 tane rahat vardı evet
-
@veblenist kardesim
YDS den 70 üstü puanın varsa rahatına bak sınavda tek sorunun süre olur senin sen bakma zor filan diyenlere ülkemizde maalesef İngilizce eğitiminin halı ortada İngilizcede başarısız insanların yargısı o. Bak sana şöyle bı örnek veriym halkbank in uzman yardımcılığı sınavına girdiysen geçen ayki hemen hemen benzerdi zorluk derecesi belki bı tık üstüdür çok az bı şekilde sen rahatına bak YDS 70 üstü rahat geçer ama ekonomi bankacilik kelimelerini biraz genişlet
-
@nilayfb hocam İngilizce seviyeniz nedir bilmiyorum ama YDS den 50 55 alabiliyosaniz geçen seneki sınavdan 40 ya 28 yapabilirdiniz
-
@veblenist ALES kitabı çok iyi olur gy için zaten sorular çok benzerdi ALES tarziydi
-
@füreya evet türkce matematik şekil yeteneği ve mantıksızlık arı sayısal ağırlıklı ama
-
Arkadaşlar geçen sene sınava girip Vakıfbank i tek İngilizce sorusuyla kaçıran bı arkadaşınız olarak fikrimi paylasiym sizlerle. Öncelikle İngilizcesi orta şeker zorluk derecesini 10bolume ayirirsak ve YDS ye 7 dersek Vakıfbank in zorluk derecesi 6 olur genel yetenekten tam 20 dogru cikarmistim sınır yani onun nedeni de sanırım kısa süre ayırip uzun sorulara bakmayip sallamamdir. Genel yetenekte zor diyebiliriz öyle leblebi gibi cozup gececeginiz sorualar yok maalesef. Alan konusunda ise hukuk iktisat soruları tamamen KPSS formatı kaliteli güzel sorualar vardı. Seçmeli muhasebe secmiştim bazı sorular uğraştırdı ama genel itibariyle orta şekerli muhasebede fakat banka muhasebesinden sorular gelmişti iki uc tane yanlış hatırlamıyorsam onları salladim. Genel itibariyle puanım 57 58 civariydi