Yakında premium sınav gibi paketler bekliyoruz örneğin sınav ortasında wc'ye gidebilme özel izni , sınav anında yemek servisi , ekstra 30 dk süre , optiksiz sınav , deri sınav koltuğu , görevlilere soru sorabilme hakkı vb özellikler ve +100 tl fark ile
MaxMin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Kpss sınavdan sonra puanların yüksek beklendiği ama sonunda düşük bekleyenlerin kazandığı bir oyundur
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@gaye adliye iibf’li girebilseydi görürdük hukuk yapanı yapamayanı
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
94 ile bende başvurmayacağım hayırlı olsun inşallah işsiz arkadaşların yüzü güler
-
RE: Poşetlerin Paralı Olması
25 kuruşa poşet değilde doğaya zararı olmayacak altarnatif kese kağıdı , file gibi şeyler verilse anlarım. Poşet kullanımına paralı olarak devam etmek mantıksız ve amaç para mı doğa mı diye sorgulatıyor
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Benim p23 88 , p42 82 , başvurmamaya karar verdim başkasınında hakkına girmemek için, vmy guy vb ilanları beklicem giricek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum hayırlısı olsun
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Yazık günah ya madem yediremiyordun kendine sınav sonucu ortada yokken açsaydın davayı 2.sınava girmeden açsaydın yazılı sınav yapılmasaydı. Onca zaman bu sınava hazırlanmanın 2 gün 4 oturumdan sınava girmenin , rekabet sınavına girememenin hakkı ne olacak.
Dava sebebi ilk sınavın sorularının yayınlanmasıymış sanki bu sınava girip geçenler sınavının nasıl geçtiğini veya ne yapabildiğini kestiremicek insanlar mı ? İkinci sınav zordu bilmem ne diyor kime göre zordu herkes çatır çatır yapmış ekstra hazırlanma süresiyle girmiş sınava bide üstüne.
Kalkıp elenmiş kişilerde oh oldu bizde bir daha girecez diye naraları adalet ahkamı kesmeleri komedi ,bir daha kaybedeceksiniz siz bu sınavı boşuna sevinmeyin
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@albertcamus ben işsizim , 85+ alan kimselerin ilgöç’te mutlu olacağını veya öyle ya da böyle orada kalacaklarını sanmıyorum. O yüzden keşke bıraksalarda bu mesleği gerçekten yapıcak isteyen kişiler girse ,böylece girdikten sonra mızmızlananlarıda görmezdik. Bu düşüncemden ötürü ben başvurmadım başvurmayacağım yine. İş beğenmemek demem ben buna
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@inspector06 iptal olma gibi bir durum söz konusu olamaz 600 kişi mülakata girmiş vmy gibi yazılısı bile yapılmamış bir alımdan bahsetmiyoruz , bunu söyleyen varsa kötü niyetlidir.
Süreç henüz 1 ay’ını bile tamamlamamışken ki başka kurumların aylarca bekletebildiği ortamda senaryo uydurmaya gerek yok -
RE: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
Valla @paretowilfredo reisi bende merak ediyorum gözümde canlanan sorgu odası tarzı ışığı olan duman altı bir odadan ağzında sigarasıyla daktilodan foruma yazıyor
MaxMin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Burayı kazanan arkadaşlar bilgi paylaşımı için toplanabilir miyiz , özelden iletişime geçebilirseniz
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
94 ile bende başvurmayacağım hayırlı olsun inşallah işsiz arkadaşların yüzü güler
-
@otuzyılsavaşı çok sevindim hocam hayırlı olsun tebriklerrr :)))
-
@firito ilan metninde %20 yedek belirleneceği yazıyor hocam 300 kişi için 60 yedek belirlenecek demektir bu
-
@inspector06 iptal olma gibi bir durum söz konusu olamaz 600 kişi mülakata girmiş vmy gibi yazılısı bile yapılmamış bir alımdan bahsetmiyoruz , bunu söyleyen varsa kötü niyetlidir.
Süreç henüz 1 ay’ını bile tamamlamamışken ki başka kurumların aylarca bekletebildiği ortamda senaryo uydurmaya gerek yok -
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@oa80 anlıyorum hocam ben seni sana sormadım o soruyu burda tartışmaya gerek yok zaten ösym nasıl yapıyorduysa yine öyle yapacaktır ben sen o bişey söyledik diye bu değişmez
-
@atam2811 ben illa böyle olsun vs demedim ki kardeşim kendi görüşümü söyledim sadece, o da suç değildir heralde benim için farkeden bir şey yok zaten sıkıntı ettiğim bir konu değil
Geçen sınavda da muhasebe seçenler avantajlıydı ama nasıl değerlendirildiği hakkında bilgim yok -
@70mb aynı şeyi ttk soruları zor olsaydı da isteyecek miydiniz merak ettim
@oa80 Sanırım sınav kılavuzunda böyle bir ayrımdan söz edilmiyor ama adil olan her iki dersi seçenlerin kendi aralarında gösterdikleri başarıya göre değerlendirme yapılarak belirlenmesi olurdu , nasıl ki her ders için standart sapma kendi içinde değerlendiriliyorsa o şekilde -
RE: Game Of Thrones Hakkında
Night king’in kılıcını çekmeye yeltendiğinde fırtına esmesi güzel detaydı
Herşeyi detaylı işleyen dizide ak gezenlerin hikayesini kısa kesmeleri çok hoş değildi 8.sezonda bitirelim diye aceleye getiriyorlar yoksa 2-3 sezon daha giderdi