@sbf1983 Hocam ne guzel ifade ettiniz. Sizin icin ve diger arkadaslarim icin, hepimiz icin umarim en hayirlisi olur. Dilerim hepimiz basarili oluruz. Ben de helallik almaya geldim, kar meselesi yuzunden yola erken cikacagim ve buralara pek bakma firsatim olmayacak buyuk ihtimalle. @mehmetemir hocam ve sizler hakkinizi helal edin. Bildigini kendine saklamayan, paylasan ve bunu yaparak bir noktada baskalarini da buna tesvik eden guzel insanlar var burada. su iki aylik surecte en ufak bir surtusme, asap bozucu bir olay yasamadik. Buradaki her bir kisi bu guzel meslegi hakkiyla yerine getirebilecek olgulunlukta ve nitelikte insanlar. Bundan hic kuskum yok. Hepiniz haklarinizi helal edin. mehmetemir hocam siz hepimizin hem ogretmeni hem psikologu oldunuz bu surecte. siz de hakkinizi helal edin. Bunu hep soyluyordum, tekrarlayayim bana nasip olmasa bile, sizlerin basarilarini buradan takip edip cok ama cok mutlu olacagim. Aramizdan birisi/birileri basardi diyecegim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
gaye tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@richter 60000 TL de guzel para. 1 milyonluk soruyu da monopolun ozel hukunu yapan hocalar hazirlasin. yapan cikmaz:))
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@toranj Hocam ben 2 gundur Palu ailesini izleyip duruyorum. Hakimlik sinavina uzulmeyi biraktim.
Kendimi hep bu Tuncer gibi baban olabilirdi uzulme diye teselli ediyorum. Adamcagiz kargoda benim kitaplarimin pesinden kosuyordu. Allah hepimizin ailesinden razi olsun. Basimizdan eksik etmesinler.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@merasim34 ne yapalim hocam? calismayip sorulari yanitlayamazsam kendimi suclayacagim olmadi diye. ben elimden geleni yapayim da almasinlar. ayrica hic mi yok yahu buraya emegi ile giren? kac tane arkadas gelip yazdi bu forumlara calisip kendim kazandim diye? biz iyiniyetli olalim o iyiniyet elbet doner bize hayatin bir yerinde
-
Arkadasin hem 2 bakan referansi varmis hem de namazinda niyazindaymis. Sicilim tertemiz ama acik konusayim bunlarin hicbiri yok bende. Hakimlik basligi altinda bunlarin konusulmasi cok uzucu ama bir o kadar da Turkiye gercegi. Kitaplari kaldirip kapinin onune atasim geliyor yeminle.
-
Alacak devir hizi
Ddk kime bagli ne yapar
Ilk kez grev hakki ne zaman
Monetizasyon
Atom bombasi nereye atildi hangi sehirlerHakkimizda hayirlisi olsun arkadaslar. Heyecanlandim biraz hafif tutukluk oldu. Cevaplamaya Calistim genel olarak. Herkese basarilar
. -
Bu link konusunu aranizda konusurken kendimi farkli bir gezegenden gibi hissediyorum. Bari anlayacagimiz sekilde yorumlayin
Bugun aciklanabilir gibi mi yani?
-
forumun geldigi su seviye yuzunden bize saglikli haber iletebilecek ustadlar cekip gidiyor buradan hakli olarak. oysa biz burayi onlarin haberlerini almak icin takip ediyoruz. sizin seviyesiz muhabbetleriniz ve esprileriniz icin degil. insanlarin birbirine "siz" diye hitap ettigi bir ortamdan gelinen noktaya bakin.
-
arkadaslar hele bir aciklansin oyle tartisin bari. 2 gundur uyku uyumuyoruz. herkes gergin. tetikteyiz. koyun can derdine yani.
-
@mr-aday Hocam bu sinavdan aldigim en onemli ders, kanun, kanun kanun... Kanunlari bastirip surekli elimin altinda bulunduracagim. Kanun okumamak, sadece calisma kitaplarina bel baglamak en az 3-4 soru kaybettirdi.Simdiki aklim olsa inanin deneme cozdugum sureyi bile kanun okumaya ayirirdim.
gaye tarafından gönderilen son iletiler
-
belgeleri tum tercih yapanlar mi teslim edecek arkadaslar? atananlarin etmesi gerekmiyor mu? zaten olmasi zor evde de hastamiz var. Ankara'ya mi gidecegiz? elden teslim diyor? kesin bilen var mi bunu?
-
@paretowilfredo ustad surec ne kadar uzarsa uzasin yedek tercihleri yine de yapilacaktir degil mi? yani bu olaganustu donem sebebiyle bu promosyonda yedek tercihleri alinmamasi gibi bir durum soz konusu olmaz insallah. bu surec tahmin ettigimizden cok daha uzun surse de bizim tercih hakkimiz sakli midir? herkese saglikli gunler ve hayirli ramazanlar dilerim.
-
@rybnczynski67 hocam puaniniz cok iyiymis. insallah en fazla yedek kadro kalan yil olur bu yil. ben de yastan gidiyorum. yas sinirda artik. bir daha mulakat goremem. hayirlisi olsun hepimiz icin.
-
@rybnczynski67 insallah 100'leri goruruz bu sefer. umutlanmayayim diyorum kendime engel olamiyorum bir turlu. bu islerden anlayan biri bize bir analiz yapsa keske.
-
@Ahmeteren anladim hocam tesekkurler. benim yedek siralamam 100'lerde. umudu tamamen kesmek gercekci olmak en iyisi. kazanan tum arkadaslar icin ve bizler icin en hayirlisi ne ise o olsun.
-
@modigliani-0 hocam 70 yedek kadro kalmasi 70. yedege kadar sira gelmesi anlamina mi geliyor? yani 70 kadro kaldiysa, ornegin 100. yedek de atanmis olabilir mi?
-
herkese hayirli olsun. kazananlari tebrik ediyorum. basarili yedek benim. yedeklik meselesini aciklayabilecek biri var mi?
-
arkadaslar hele bir aciklansin oyle tartisin bari. 2 gundur uyku uyumuyoruz. herkes gergin. tetikteyiz. koyun can derdine yani.
-
@bcbc3434 hocam o kadar da olmaz bence. insanlarin akliyla dalga gecmek. arayan kisilerin yeterlilik sinavini sormadigini gayet iyi biliyorlardir.
-
uyuyabilenleri cok kiskaniyorum. yarin olumsuz sonucla karsilasirsam bu gercek daha yikici gelecek. ama Allah buyuk her zorlugun sabrini da veriyor. yardimcimiz olsun.