Az önce aradım bugün açıklanmayacak dendi, 3 gün tatil gelen sorulara cevap veremeyecez o yüzden bugün açıklanmayacak. Haftaya kaldı.
alinail tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@raki kesinlikle katılıyorum; İzmir Ankara hariç 65 i aşan olmaz. Diğer illerin çoğu 57-65 bandında olucağını düşünüyorum. En düşük İstanbul kapatır.
-
Arkadaşlar ben çoğu ilin baraj puanının düşeceğini düşünüyorum. En düşük İstanbul kapatır.
-
@onuralp1903 anladım hocam teşekkür ederim.
-
Garanti olsun dedim uzmanlık tercih etmeyip servis görevlisi tercih ettim. Bundan bile şüpheliyim. Nereye varıcaz böyle, bilmiyorum.
-
@şule kitapçığı ilk başta karıştırdığımda Bedir Savaşı, Kırım Savaşı, Kavalalı paşa ve Gazneli Mahmud sorularını görünce kafa gitti yarım saat toparlanamadım.
-
@şule çılgın stajyer dış ilişkilerde bankayı coşturmuş
-
@adam-smith özel banka MY denedim 2 mülakatta elendim. Biri envanterle eledi. Trajikomik. Diğerinde mülakatta iyi olduğum halde elendim.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Halkbank ile ilgili bilgiler ve genel bankacılık terimleri, yüzeysel alan bilgisi biraz da özgüven bu işi bitirir.
alinail tarafından gönderilen son iletiler
-
@secret oluyor mu öyle hocam? Nerden duydunuz?
-
@marshallkeyness Başkan her yerdesin
-
@ceska hocam diğer vakaları hatırlıyor musunuz?
-
Arkadaşlar konaklama ile ilgili bişey soracağım. İnsan kaynaklarını aradım cevap vermedi. İlk gün mülakatım saat 12 de ona göre sabah bilet almayı düşünüyorum. Sormak istediğim durum şu sabah saatlerinde otele giriş yapabiliyor muyuz?
-
@issiz-0 ooo rakipte burdaymış
-
@cokgizliissiz bende de A101 reklamı çıkıp duruyor. Aklıma üniversite zamanında A101 den aldığım ekmek kadayıfları geliyor.
-
3000 kişi ve İstanbul mülakatı nasıl olacak? Hani madem bölgede olmayacak bölgeye niye fax çekiliyor. Buna rağmen ben halen bölge müdürlüklerinde olacağını düşünüyorum.