Sonuçlar yakında açıklanır da yazmayı unuturum aklimdayken yazayim. Foruma telefondan giriyorum ve hayatımda kullandığım en kötü site olabilir. Sürekli reklam çıkar kapatmaya çalışırsın kapanmaz, yukarda ileti haberi olur tiklayamazsin, yazdığın yazıyı silemezsin,girmesi çıkması işkence... Bu forum çok kullanilan bi Forum oldu, ilgilenin artk bi zahmet.
AlexDeLarge
@AlexDeLarge
AlexDeLarge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
"Bilançosu yüzde 31,9 büyüyen Halkbank, toplam aktiflerini 305 milyar TL'ye yükseltti" yazısı rüyalarıma giricek artık. Duyurulara her baktığımda karşımda bu :))
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@raki dostum gk de nasıl kaçacak soru yoktu? Ya gkyle gy'yi yanlış yazdın ya da sen İlber Ortaylı sin
-
Bundan birkaç yıl öncesine kadar KPSS'den iyi puan alanlar uzun süre beklemeden atanırdı. Atanamayanlar ve kısa sure hazırlık yapanlar bankaya girerdi. Artık alım o kadar az ve birikme o kadar çok oldu ki KPSS'den 85-90 alan da bankaya razı oluyor, üstelik servis görevlisine. Bunun başlıca nedeni de devletin neredeyse her şehre İİBF açıp, kontenjanları artırıp,ama İİBF mezunlarına kadro açarken de üvey evlat muamelesi yapması.
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Arkadaşlar banka 2 gün boyunca çeşitli testler yaptı, grup mulakati artı bireysel mulakat yapti bu komisyonlara genel müdür yardımcıları girdi. Bunca şeyden sonra işe alinmadiysam demek ki benden daha çok hakedenler varmış diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum daha doğrusu. O yüzden kazanan herkesi torpille suçlamak haksızlık olur. Ama biçok yerden duyduğumdan dolayı da çok iyi biliyorum ki özellikle siyasi torpil inanılmaz işliyo. Hakkıyla kazananları tekrar tebrik ediyorum. Torpille kazananlar zaten çoktan ucmustur burlardan...
-
O kadar mikro1e arz-talep'e vakit ayirdim, sorduğu soru Qs=Qd . E ne anladık bu işten,sokaktan geçen hiç alakasız bi adama sorsan bir iki denemeyle cozerdi zaten onu.
-
Arkadaşlar bu sınav için puan artar azalır yorumu yapmak bence saçma neye göre artar azalır? Bu LYS ve KPSS tarzı bi sinav değil ki.. 2016 ya göre degerlendiremeyz orda baraj vardı 80 alan adam barajı asamazsa eleniyordu. 2014e göre konuşursak soru dağılımının çok farklı olduğu her sorunun eşit puanlı olduğu 120 soruya 3 saat süre verilen ve arkadaş da bahsetti çalışmadan giren birinin 65 alabilecegi bi sinavdi. Her sınavın dinamiği farklı.Bizim degerlendirmemiz gereken şey burda puan. Ve ben bu sınav için mesela 65 puanın baya iyi bir puan oldugunu düşünüyorum. Ha adamın başvurduğu sehirde talep kontenjana göre fazladir 65 le giremez o ayrı. Ama bence 65 civarı bi puanın almanın kolay olmadığı bi sinav ve puanlama vardi.
-
@raki dostum sen geçen gün ben 2014'teki sinav içeriğini yazdığımda bu içerikleri karşılaştırınca 3,4 puanlık bir düşüş olur demedin mi?
-
Ayın 27'si oldu hâlâ Aralık sonu diye mail atıyolar, ya bugundur, ya yarın ya cuma. Şu gün şu saatte açıklanacak deseler ölecekler sanki
-
Şu banka sınavlarını denetleyen yok galiba, bu kadar başıboşlugun başka izahı yok. Sınav soruları aciklanmadigi gibi tartismali soru var mı varsa bunlarla ilgili ne yapıldı bilmiyoruz. Eksik çıkan 2 tane İngilizce sorusuyla ilgili ne yapıldı bilmiyoruz. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli değil, kaç katına kadar mulakata cagiralacak belli değil. Saçma sapan sınav sorularına girmiyorum bile..
AlexDeLarge tarafından gönderilen son iletiler
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Arkadaşlar banka 2 gün boyunca çeşitli testler yaptı, grup mulakati artı bireysel mulakat yapti bu komisyonlara genel müdür yardımcıları girdi. Bunca şeyden sonra işe alinmadiysam demek ki benden daha çok hakedenler varmış diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum daha doğrusu. O yüzden kazanan herkesi torpille suçlamak haksızlık olur. Ama biçok yerden duyduğumdan dolayı da çok iyi biliyorum ki özellikle siyasi torpil inanılmaz işliyo. Hakkıyla kazananları tekrar tebrik ediyorum. Torpille kazananlar zaten çoktan ucmustur burlardan...
-
@mcancakar Ben kaçırdım orayı. Bunu yakinda aciklanacagina dair bi işaret olarak almak istiyorum))
-
Arkadaşlar basvuru sistemine girerken şifre hatalı diyo, şifremi unuttum deyince posta sistemi hatalı sifrenizi gonderemiyoruz yazıyo. Sizde de var mı aynı durum?
-
@paretowilfredo Eyvallah, ilgin için teşekkürler
-
Sonuçlar yakında açıklanır da yazmayı unuturum aklimdayken yazayim. Foruma telefondan giriyorum ve hayatımda kullandığım en kötü site olabilir. Sürekli reklam çıkar kapatmaya çalışırsın kapanmaz, yukarda ileti haberi olur tiklayamazsin, yazdığın yazıyı silemezsin,girmesi çıkması işkence... Bu forum çok kullanilan bi Forum oldu, ilgilenin artk bi zahmet.
-
Banka sonuçlari açıklarken acele etmiyor ama sonuçlar açıklandıktan sonra belge toplamak için geçen sene 1 iş günü bırakmışlar. Ayrıca eğitimden sonra da hemen iş başı oluyor bildiğim kadarıyla, özellikle İstanbul'da çok sayıda başka ilden gelen var bunlar hangi ara ev tutacak, eşya alicak, belge toplicak.. bunu düşünmemeleri bencillik.
-
Emniyetteki islem GBT gibi hemen kimlik numarası girilerek bakılan biseyse çok uzun süreceğini sanmıyorum
-
Bankanın sonuçları açıklanabilecek en geç sürede açıklayıp belgeleri toplamak için 1 iş günü bırakması akıl alır gibi değil. Daha önce böyle olmuş inşallah aynısı olmaz.
-
"Bilançosu yüzde 31,9 büyüyen Halkbank, toplam aktiflerini 305 milyar TL'ye yükseltti" yazısı rüyalarıma giricek artık. Duyurulara her baktığımda karşımda bu :))
-
Ben o tarz sağa sola oynayan koltuklarda rahat duramam sürekli sallarim sağa sola, orda da oyle bi koltuk vardı ben de bos bulundum, biraz da stresten oynatıp durdum sağa sola hatta mülakatı yapanlardan biri sabit dur takip edemiyorum seni dedi orda farkettim. Benim için mülakatın en olumsuz yaniydi çok pişman oldum sonra