@keypieses böyle duyumları okuyunca bir tek benim mi kalp atışlarım hızlanıyor:D Yarın için beklenti çok büyük arkadaşınızın dediği gibi olur inşallah
mcancakar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Facebook grubunda bir çalışan(şubede falan fotoğrafları var troll değil kesin çalışan) arkadaş cumartesiye kadar açıklanır sonra oryantasyon yazmış. Nisanın 2.haftası işte olursunuz demiş.
-
@prsnll-adayı-52 antalyadaki otellerden tanıdığı olan varsa şimdiden ayarlanmıştır 1000 kişilikse öğrenebiliriz bence tarihi:))
-
2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Konuya buradan devam edelim. Mülakat konusunda deneyimlerimi aktaracak arkadaşları bekliyoruz
-
Arkadaşlar facebook grubunda birisi halkbank genel merkezden öğrendim sonuçlar hazır bir haftaya yayınlanır yazmış umarım troll değildir
-
@birgarip ben bekleme sürecinde la casa de papel ve westworldü bitirdim şimdi de sense8 izliyorum faydası çok vakit çok güzel geçiyor:)
-
@prsnll-adayı-52 ben kalabilir diye düşünüyorum bi arkadaşımızın duyumuna göre eğitim nisan başlangıcıymış. Eğer öyle olursa haftaya uzmanlık sonraki hafta da bizimkiler açıklanabilir
-
@busus hocam yalan söylediğinizi ya da uydurduğunuzu düşünmüyorum ama bi arkadaşta şubeye gelen gmyden öğrendiğine göre nisan başında eğitim olacak demişti. Bu sürecte şunu çok iyi öğrendim duyumlara çok kulak asmayıp akışına bırakmak lazım. Açıkçası ben yanlış olduğunu bilsem de kpss sürecini bırakmıştım. Ama bugün tekrar dönmeye karar verdim. Bu kadar uzarsa süreç bu riski alamam. Yine de duyumunuz için teşekkürler umarım o kadar uzamaz süreç.
-
@alexdelarge evet biz 2 gündür bunu konuşuyoruz:)
-
Arkadaşlar çok düşünmemek gerek. Şahsen ben her şeyi bıraktım bütün gün dizi izliyorum bisikletle tura çıkıyorum günler geçsin diye:) Kazanırsam kpss sürecini bırakırım kazanamazsam da kpssye tekrardan başlarım vakit var nasıl olsa nerdeyse 3 4 ay. O yüzden düşünmemek gerek
mcancakar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: bankacı olmak
@MiraKar bu tamamen size bağlı uzman yardımcılarını bildiğim kadarıyla pazarlamada başlattılar bizim bankada pazarlamayı seven birisi için daha rahat olur tabi. Teftiş kadrosunun rahatlığını bilemem kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Bu tamamen sizin isteklerinize ve yaşamınıza bağlı. İibf okurken bankacı olucam diyeyini görmedim buna ben de dahilim. Bankacılık tamamen sevmekle alakalı bence biraz da şans.
-
RE: bankacı olmak
Arkadaşlar merhaba herkes yazmış ben de fikir sahibi olmanız açısından bir kaç şey ekleyeyim. Yaklaşık 2 yıldır bir kamu bankasında servis görevlisi olarak gişedeyim. Gün geliyor yakınıyorum gişeden kalksam diye ama bazen de gişe bankanın en rahat yeri geliyor. Saat 5 oluyor kasan tuttuysa senden rahatı yok. Operasyonda kesinlikle satış baskısı yok bu benim açımdan harika bir şey. Gün içinde yoğunluktan kafanız şişiyor zaten. 2017de kpssaya 8ay çalışarak günde kaç saat hem de derece yaptım ve sonuç ilan gelmedi vs. Sonuç olarak bankaya girdim ve girdikten sonra guy geldi sinir olup bu seferde ben başvurmuyorum lan dedim:) iyi ki de girmemişim. Şubeniz güzelse bankacılık tadından yenmez. Hiç bi zaman ezilmedim aksine çalışma arkadaşlarım hep motive etti. Yani bankacılık biraz şans işi ben severek yapıyorum. Hiç pişman da değilim.
Maaş konusuna gelecek olursak 2 ay tek 3. Ay çift maaş alıyorum. Tek maaşım 3150 çift maaşım 5995 civarında. Ayda 540tl yemek ve senede 2 maaş temettü alıyorum. Bunun yanında banka her ay 150tl bes yatırıyor benim adıma. Yemeği saymazsam ve kaba şekilde hesap yaparsak tabi vergi dilimini saymıyorum ortalama 4500e geliyor yıl sonlarında vergi dilimi 200 300tl düşürüyor. Hayat sigortası sağlık sigortası personel kredisi personel araç kasko vb vb şeyleri saymıyorum bile avantajları kesinlikle çok. Ben guydan vazgeçmiştim mesela maaş olarak çok bi fark yoktu ve düzenimi kurmuştum riske atmak istemedim. 1 sene sonra da ünvanda yükselme sınavına gireceğim. Üst ünvanlarda bankacılık daha da güzel olur diye düşünüyorum. Sonuç olarak kamu bankasında çok kötü bi şubeye atanmadığınız sürece rahat edersiniz. Tabi buna çalışma arkadaşlarınız da dahil. Sorusu olan arkadaşlara her zaman yardımcı olurum. -
@rio hocam e devletten alınan mzun belgesi iş görüyor öyle yazıyor
-
arkadaşlar en iyisi uyuyup yarın ikdan gerekli bilgiyi almak. artık bilgi veremiyoruz diyemeyecekler:)
-
@crnm helal olsun hocam ben bile inanmadım arkadaş çok komik yazınca çıkıp tekrar girdim sisteme:) konuyu açan da bendim bu süreci başından beri takip edenlerden biriyim. trollere karşı buraya tek bir şey yazmadım çünkü çok ağır olurdu o yüzden öyle bi şey yapmam zaten :))
-
@bozok hocam valla ben şok oldum önce şifre yanlış dedi tekrar girdim açıldı direkt yazdım buraya bi arkadaş troll sandı çok komik yazmış:))
-
Manisa için kazananlardan biri ben oldum. Burada aile gibi her konuyu konuşup bu can sıkıcı süreci beraber geçirdik. Herkese tek tek teşekkür ederim. Kazanamayan arkadaşlarıma allah daha iyilerini verir inşallah.
-
Mülakat süreci devam ederken de açmamışlardı çok uzum süreler arayıp ulaşmıştım ben. Ama açıklanma durumunun ik ile alakası var mı bilmiyorum. Çünkü siteyi açacak olanlar bt dir herhalde