şuraya uzunca bi yazı bırakıp bu forumu terk etmeye geldim. ilan geldi servis mi aman uzak durun aman şöyle kötü meslek zaten parası ASGARİ ÜCRET yazmayın sakın diyenler çıktı akabinde sınava 65000 kişi girdik çoğunluğu servis görevlsi için başvuranlar oluşturuyordu. sınav açıklandı bu defa o kötüleyen ama başarız olan arkadaşların zaten sınavda kimin kazanacağı belliydi demeleri yükselmeye başladı yazılı sınav ya allah aşkına senin 8-9 ingilizce netine benim 30 netim vardı. hadi bu da geçti zorlu süreç başladı burda aylarca konuştuk bekledik sınav açıklandı elenenler yine başladı zaten başka b işe yaramayacağınız için alındınız zaten yorucu zaten sıkıcı ya pardonda yıllardır çektiğimiz bu kpss stresinden daha mı kötü hem ders çalışıp hem strese girip hem bi gelir elde etmiyorken sadece sabah8 akşam 7 çalışı ayrıca para kazanmak mı zor geldi kusura bakmayın bu işler armudun sapı üzümün çöpü ile olmuyo benim ilk kpss deneyimimdi kazandım biraz hatayı kusuru kendinizde arayın. üstüne alınması gerekenler yukarıdaözelliklerini saydığım kişiler arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun. ama bu kadar saldırgan ve kötü kalpli olmaktan vazgeç,n. kazanan arkadaşlarla antalyada görüşmek üzere.
crnm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
şu malum perşembe açıklancak diye ortalık yıkıldığında rüyamda görmüştüm ik dan biri perşembe günü açıklanması mümkün değil bu hafta içi bigün açıklanacak pazartesiden cumaya herhangi bir gün olabilir demişti rüyama göre 3 gün içinde açıklanacak ( aman dikkat çekiyorum yine rüyam arkadaşlar :D)
-
@meltem_90 ben varım hocam tam sabah annemle bunu konuştum ben de
-
bence totem yapalım bugün boyunca sayfa 300 de kalsın
-
@iffetinel ben cidden anlamıyorum sizde aynı iş için başvurmadınız mı ? olumlu olsa sizde mi 'ezilmeye dayanan-başka bi iş tutamayan'' kategosinde olacaktınız ? bi sonuç var ortada bi tarafı güldüren bi tarafı üzen hepimiz aynı yollardan geçtik üzülmenin ne olduğunu çok iyi anlayabiliyorum fakat bu kadar genelleyip hakaret etmeyin. maalesef hayırlısı demekten başka bişi yok elimizde dilerim ki daha güzel bi mesleğe kavuşursunuz.
-
@ceska hocam hiç takılmayın onlara kim olursa olsun içinde bir miktar kıskançlık hep olur başarını küçümser o işi yapma der anlamıyorum maaş ve yan haklar olarak çoğu a kadrodan bile iyi olan bi işe girdik bi devlet bankasına girdik siz kimsenin içinizi karartmasına izin vermeyin.
-
RE: HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
hemen bir yorum tabir buldum size ''her türlü girişimin başarı ile sonuçlanacağına ve kişinin beklediklerinden de iyi bir hayat standardına ulaşacağına işaret eder. Hayırlı haberlere ve sevince yorumlanan rüya aynı zamanda ani gelişen güzel olaylara veya yolculuklara da yorumlanır. Rüyasında tatlı alan kişi hayırlı bir kutlamaya katılır''
-
@paretooptimal çook teşekkür ederim ilk mülakatım olduğu için sudan çıkmış balık gibiyim doğru söylediniz bunları dikkate alcam
-
@caglarr çünkü ciddi anlamda insanların tahammül sorunu var ki sorduğum soruda cidden bi tuhaflık sezmemiştim lakin öyle değilmiş arkadaş dünyanın en zeki cevabını verdi
-
facebooktaki olay iyice seviyesizleşmeye başladı küfürler hakaretler havada uçuşuyor. daha sanal ortamda birbirine tahammül edemeyen insanlar nasıl birebir insan ilişkisi yönetecek hayretler içindeyim. cidden bi açıklansa da kurtulsak artık
crnm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
ankara için eğitimler başladı mı arkadaşlar
-
muhtemelen oryantasyona katılım tamdı fakat cuma günü cidden çok mutsuz ve mağdur olan arkadaşımız vardı ciddi ciddi istifa düşünen de var şubelerinde ihtiyacının çok olduğu düşünülürse istifa edenlerin yerine yedek alımları hızlı bir şekilde ilerler diye düşünüyorum
-
şuraya uzunca bi yazı bırakıp bu forumu terk etmeye geldim. ilan geldi servis mi aman uzak durun aman şöyle kötü meslek zaten parası ASGARİ ÜCRET yazmayın sakın diyenler çıktı akabinde sınava 65000 kişi girdik çoğunluğu servis görevlsi için başvuranlar oluşturuyordu. sınav açıklandı bu defa o kötüleyen ama başarız olan arkadaşların zaten sınavda kimin kazanacağı belliydi demeleri yükselmeye başladı yazılı sınav ya allah aşkına senin 8-9 ingilizce netine benim 30 netim vardı. hadi bu da geçti zorlu süreç başladı burda aylarca konuştuk bekledik sınav açıklandı elenenler yine başladı zaten başka b işe yaramayacağınız için alındınız zaten yorucu zaten sıkıcı ya pardonda yıllardır çektiğimiz bu kpss stresinden daha mı kötü hem ders çalışıp hem strese girip hem bi gelir elde etmiyorken sadece sabah8 akşam 7 çalışı ayrıca para kazanmak mı zor geldi kusura bakmayın bu işler armudun sapı üzümün çöpü ile olmuyo benim ilk kpss deneyimimdi kazandım biraz hatayı kusuru kendinizde arayın. üstüne alınması gerekenler yukarıdaözelliklerini saydığım kişiler arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun. ama bu kadar saldırgan ve kötü kalpli olmaktan vazgeç,n. kazanan arkadaşlarla antalyada görüşmek üzere.
-
@ceska hocam hiç takılmayın onlara kim olursa olsun içinde bir miktar kıskançlık hep olur başarını küçümser o işi yapma der anlamıyorum maaş ve yan haklar olarak çoğu a kadrodan bile iyi olan bi işe girdik bi devlet bankasına girdik siz kimsenin içinizi karartmasına izin vermeyin.
-
@iffetinel ben cidden anlamıyorum sizde aynı iş için başvurmadınız mı ? olumlu olsa sizde mi 'ezilmeye dayanan-başka bi iş tutamayan'' kategosinde olacaktınız ? bi sonuç var ortada bi tarafı güldüren bi tarafı üzen hepimiz aynı yollardan geçtik üzülmenin ne olduğunu çok iyi anlayabiliyorum fakat bu kadar genelleyip hakaret etmeyin. maalesef hayırlısı demekten başka bişi yok elimizde dilerim ki daha güzel bi mesleğe kavuşursunuz.
-
@meltem_90 ahah cidden tebrik ederim hocam
-
@duranvarlık sayıya 1 yazın hocam bugünün tarihini seçin nüfus aile seçeneğini seçerseniz anne baba ve siz şeklinde alırsınız
-
@duranvarlık yok hocam sonuç yeterliymiş. valla 50 lira süper olmuş cidden en ucuz yollu iyi halletmişsin
-
arkadaşlar ben bugün anca girdim foruma bütün evrakları tamamladım özel bi tıp merkezinde 1.5 saatte 155 tl ye yaptırdım sadece göz için odak göze gittim o da 35 tl çünkü zaten göz için ayrıca gitmeliydim bu vesile ile aradan çıkmış oldu noterden tasdik maalesef gereksiz bir işlem olsa da 44 tl.sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirm. hepinize kolay gelsin. uçak biletini de pegasustan 80 tl ye aldım ankaradan. şimdilik bunlar geldi aklıma