Sen git 4-5 sene çok güzel bölümlerde oku, KPSS'de derece yap hala kadın erkek ayrımı yap yorumsuz gerçekten lisans var zihniyet ilkokul beş terk.
paretooptimal
@paretooptimal
paretooptimal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@ahobaba sınavdan önceki gün spor ile ilgili terimlere bakayım dedim biraz. Vole mole bilmem cahil kakmayayım dedim neyse dolanırken tuhaf tuhaf sınavdaki gibi kelimeler vardı bunlar çıkmaz diye okumadım onlar çıktı sonuç bir sene de spor çalışsak yapamazdık kimsenin aklına gelmez . Kurum mülakata kalan herkesi onaylayacaksa buyursun alsın. Ben yarın arayıp ayrıca bimere yazacağım.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Burada yapılan yorumlar mülakat öncesi beni çok rahatlatmıştı. Bende üye olup kendi mülakatımı anlatmak istedim.
- Komisyonda dün girdim mülakata
Dokuzda oradaydım 9.40 gibi çağırmaya başladılar ben sonlardaydım 12 ye yakın girdim.
Çok heyecanlıydım normalde topluluk önünde konuşamam sesim titrer heyecan yaparım ama odaya adım atar atmaz nasıl bir özgüven geldiyse bülbül gibi şakımaya başladım
Komisyon çok iyiydi başkan şen şakraktı baya diğerleri daha ciddi duruyordu ama kasıtlı beni kışkırtıcı bir davranışta bulunan olmadı.
Komisyon başkanı kendini tanıt dedi anlatırken ailemden bahsederken yarıda kesti ne iş yapıyorlar neden o kadar il gezdiniz nerede oturuyorsunuz şuan dedi. Bulunduğum ilçeyi ve bağlı olduğu ili sordu nasıl yerler diye arası kaç km dedi meşhur yemeklerden restorantlardan falan konuştuk. Sonra kendimi anlatmayı tamamlamadan soru sormaya başladılar bende eş geçtim bozuntuya vermeden devam ettim. Beş kişi vardı . Herkes birer soru sordu komisyon başkanı birkaç tane sordu.
Bölüm kamu yönetimi
Sigorta kolları nelerdir
Sigorta kollarının içerikleri nelerdir
Emniyet genel müdürlüğü hiyerarşik amiri kimdir
Muaccel borç-müeccel borç nedir
Enflasyonun gelir dağılımı üzerindeki etkisi nedir
GSS hakkında bilgin varmı ve neler biliyorsun anlat
Yetki genişliği nedir
Aklımda bunlar kaldı başka varsa da bilmiyorum şuan bazı maddeler tam aklıma gelmedi onlar tamamladı eksiğimi. İpucu verdi.
Hepsini çok iyi biliyordum cevap verdim hepsine ama kitaplardaki kadar net cümleler olmasa da ifade ettim. GSS hakkında çok bilgin vardı iki gün oturdum onlara çalıştım ama o an çoğu aklıma gelmedi kapıdan çıkınca niye o kadar az anlattım diye üzüldüm ama geçti artık hayırlısı olsun.
- Komisyonda dün girdim mülakata
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Uzun süre düşündüm ama iki gün kala başvurmaktan vazgeçtim arkadaşlar. Çalışma şartları beni mutlu etmeyecek gibi umarım pişman olmam daha sonra. Yerimi daha istekli arkadaşlara bırakıyorum
P9 - 94
P48- 88 puanlarım benim gibi ortak daha çok vardır. Umarım puanlar düşer isteyenler listeye girebilir. İyi çalışmalar diliyorum herkese. -
@luthor Kazanma umudunuz varki başvuruyorsunuz hocam. Ben 93 puanla bddkya başvurmadım çeviri var 60 alamam gerek yok hem bana masraf hem sıralamada yer işgal edeceğim. Ama denetçilik ve müfettişliğe başvurdum test usulü şansım var ve belli bir puan alma şartı yok. Zaten İngilizcesi iyi olanlar BDDK gibi yerlere öncelik verir adamlar emek vermiş İngilizceye neden bilgisini harcasın. Alan da güveniyorum kendime başvurdum zaten forumdan anladığım kadarıyla çoğunluk benim gibi İngilizce konusunda o yüzden içim rahat
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Aradım arkadaşlar her soru eşitmiş . Hatalı soruyu da dilekçe gönderin diyor
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@safitürk69 ben onu D sıkı yaptım yapısal program gibi birşey vardı. Arzdan bahsediyordu o yüzden gelirler politikası ücretlerle alakalı diye işaretlemedim
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@luthor bende de gözükmüyor
-
Çekemeyenler laf sokma yarısına girmiş. Herkes atanma peşinde burada. Küçüklükten beri benim hayalim yok KYK müfettişliği yok iş teftiş ondan başkası olmaz gibi bir hayali olan var mı acaba bu forumda yada A grubu kadroya yerleşmek isteyenler herkes içinde. Sonuç herkes puanı tutan tüm ilanlara başvuruyor. Ayıp olan İngilizce barajı olan yere kazanamayacağını bile bile başvuran aynı anda çakışan sınavlara sırf listede adım olsun egom tavan yapsın diyenlerin yaptığıdır.
-
Kurumlar kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde çalışır. Her yazılı sınav yada mülakat sonrası bu tarz şeyler görüyorum toplanalım baskı yapalım vs . Evet haklıyız beklemek yorucu ama kurumlara karşı etkinlik yaparak ne kadar başarılı olunabilir kendimizi umutlandırıyoruz ancak. Bazı arkadaşlar hangi sınav hatırlamıyorum ama etkinlik sonrası bir haftada açıklanmış vs diyor tesadüf olduğuna inanıyorum. Mülakattan bir hafta sonra yapın bakalım etkinlik bir haftaya açıklanacak mı?İstediğim etkinlik yapan arkadaşları eleştirmek değil onlarda umutlanıyor bizde. İlla bir etkinlik yapılacaksa tüm kurumların personel alım sürecine dair yeni bir kanun yapılsın bizde ne kadar süre neyi beklediğimizi hangi aşamada olduğumu bilelim.Topluca TBMM, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı gibi mevkilere mağduriyetimizi belirtmeyi daha mantıklı buluyorum ki daha somut ve kalıcı çözümler olsun.
paretooptimal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Günlerce insan hakları çalışacağıma il özel ve belediye kanunu hatmetseydim fullerdim kesin
-
10 yıl çalışma şartı olan görev hangisiydi
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@gresham-t İnşallah sizin dediğiniz doğrudur hocam keşke gelse
-
@eomer Siz bilirsiniz tabi nasıl mutlu olacaksanız. Ben etkinlik olayına pek inanmıyorum geçen sene mülakatlardan bir ay sonra etkinlik yapılmaya başlandı sık sık 6 ay sonra açıklandı. Gene canları isteyince açıkladılar nihayetinde. 6 ayın sonra etkinlik yaptıkta ondan açıklandı demek komik geliyor.
-
@eomer Hayır 9. promosyonun yarısı hala bekliyor.
-
@rorschach159 Valinin belediye meclisi kararlarına karşı yargıya başvurma yetkisi yok hocam genel süre 60 gün bazı kaynaklar belirtmiyor.
Kanunda da bu şekilde belirtiliyor.
Meclis kararlarının kesinleşmesi
Madde 15- İl genel meclisi tarafından alınan kararların tam metni, en geç beş gün içinde valiye gönderilir. Vali,
hukuka aykırı gördüğü kararları, yedi gün içinde gerekçesini de belirterek yeniden görüşülmek üzere il genel meclisine iade
edebilir. Valiye gönderilmeyen meclis kararları yürürlüğe girmez.
Yeniden görüşülmesi istenilmeyen kararlar (…)(1) kesinleşir. (1)
(İptal üçüncü fıkra: Anayasa Mahkemesinin 18/1/2007 tarihli ve E.:2005/32, K.:2007/3 sayılı Kararı ile.)
Kesinleşen il genel meclisi karar özetleri toplantıyı izleyen en geç yedi gün içinde çeşitli yollarla halka duyurulur. -
@eomer İlan mı? 9. promosyonum hale bekliyorum.
-
Arkadaşlar AÖF insan hakları pdf linki atabilirmisiniz
-
Ankara taşra atama birimine ulaşabilen var mı açmıyorlar telefonları