@zenginmemur hocam sakın yanlış anlamayın ama siz bu soruyu sorunca ve hatırlıyorum önceden de sormuştunuz galiba benim de size şu soruları sormam gerekiyor diye düşünüyorum; en başından beri takip ediyorsunuz galiba halkbank duyurusunu yani mülakata kalmışsınız diye çıkarımda bulunuyorum en başından beri konuşulan rakamlar aşağı yukarı bu, hatta daha halkbank ilana çıktığında yani başvuru parası yatırılmadan da konuşulan rakamlar bu civarda. Şimdi böyle olunca siz de böyle sorular sorunca ve yargılarda bulununca ister istemez bir insan neden az bulduğu şey için bu kadar emek veriyor diye sormak istiyorum , şimdi cevap vereceksiniz işsizlikten iyidir, o zaman neden soruyorsunuz zaten cevabı biliyorsunuz , veya cevap vereceksiniz özel sektör daha kötü , banka da özel sektör aslında, veya cevap vereceksiniz sana ne istediğim konuda yakınırım, hakkınız var buna ama bu kadar süreçten sonra hala bunları konuşmak biraz ne bileyim yemeği ısıtıp ısıtıp vermek gibi , ha dersiniz sana ne okuma kardeşim ki buna da hakkınız var öyle derseniz de beğenmiyorsan keşke başkalarının hakkına girip sınava girmeseydiniz denilebilir , demiyorum sadece denilebilir diyorum, sorunuza gelirsek evet bence de maaşlar çok değil ama az da değil İstanbul da asgari ücret ile ev geçindirenler var.(Şimdi neden onlarla kıyaslıyorsunuz da diyebilirsin sen maaş a kadroya veya 'türkiye şartlarına' göre az dediğin için kıyaslıyorum umarım mesajımı yanlış anlamazsın , şimdiden hakkımızda hayırlısı hepimiz için.
caglarr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Herkese merhaba öncelikle ,
Bu foruma halkbankası sınavı vesilesiyle dahil oldum internetteki ,facebooktaki forumlara sayfalara kıyasla çok daha kaliteli bir sayfa olduğunu söyleyebilirim. Söylemek istediğim buradaki şu anda 130 sayfadaki bütün yorumları okuyarak edindiğim düşüncemi belirtmek istedim özellikle şu son, şaka yaptığını düşünen hayatta başarıyı, sevgiyi tatmamış insanları kandırarak egosunu tatmin etmeye çalışan arkadaş ön ayak oldu.Biz ne ara , neyle bu kadar meşgul olarak bu hale geldik?(biz diyorum yani kendimi de katıyorum.) İnternetten 1 dk da bulunacak paranın fonksiyonu sorusunu bile saatlerce tartışılmasını izleyerek soruyorum(ben de yanlış yaptım o soruyu belirteyim.) Bizi hangi sistem hangi hayat şartları bilimi reddetme , yükselme pahasına insanları ezme hor görme , kendini tatmin etmek için umutları olan insanları kandırma noktasına getirdi ? Biz ki bu forumda geleceğin devlet adamları bankacıları , bu ülkeyi ileriye taşıyacak gençleriyiz ve kendi 'doğrularımızı' kabul ettirmek için bilimi reddediyoruz!Çok klişe olacak ama Atatürk hayatta olup bu başlıktaki yorumları okusa ne düşünürdü? Sadece düşüncemi belirtmek istediğim vaktinizi aldığım için kusura bakmayın amacım kimseyi eleştirmek değil sadece düşündürmek en azından benim ne düşündüğümü belirtmek. -
Ben hep bu ülkedeki iç karışıklıkların sosyolojik nedenini merak ederdim ta ki bu foruma kayıt olana kadar
-
çok şükür benim de olumlu , kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve olumsuz sonuçlanan yol arkadaşlarıma üzülmeyin hayırlısı buymuş demekten başka elimden bir sey gelmiyor maalesef, keşke buradaki herkes kazansaydı... umarım ileri de çok daha iyi yerlerde olacağız hepimiz ... Sizleri tanıma şerefine eriştiğim için gerçekten çok ama çok şanşlıyım ...
-
RE: Ronaldo vs messi
'Eğer mühendisler dünyanın en iyi futbolcusunu yapacak olsa Ronaldo yu , sanatçılar yapacak olsa Messiyi yapardı.'
-
- Komisyon bolum uluslararasi ticaret
Kendini tanit
Bolumum hakkinda sorular akreditif nedir cif fob vb tasima yontemleri
Fed neden faiz arttiriyor
Elon musk kimdir sirketinin adi tesla falan
Uluslararasi gumruk kurallarini belirleyen orgut. icc falan ne dedi.
Tarh teblig yani 4t yi sordu tarh nedir
Bir de icinde tevzin olan 4 asamali butceyle alakali bir seyi sordu
Imf baskani
World bank baskani nereli
Hatirladiklarim bunlar
Ama nacizane fikrimi soyleyeyim arkadaslar sakin guleryuzlu olun zaten bilmediginiz sorular illaki cikacak onemli olan konusma sekliniz verdiginiz tepkiler benim ortalama olarak cikarttigim komisyon profili bu .
- Komisyon bolum uluslararasi ticaret
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
İyi akşamlar arkadaşlar bir ricam olacaktı, buradan Whatsapp grup linki paylaşmak yasakmış galiba, ben İzmir için mülakata gireceğim.Mümkünse lütfen ; Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve Aydın grup linklerini özelden paylaşabilir misiniz?
-
arkadaşlar benim de olumlu oldu çok şükür...kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayan arkadaşlarımıza da sabır diliyorum çok uzun üzücü yıpratıcı bir süreç ben de 2016 dan beri kpss a serüveninin içinde biri olarak bu foruma buradaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bana çok şey kattı, benden çok şey götürdü ama inanın çalışınca kazanılabilecek bir süreç uzun vadede, ne desem nasıl üzüntünüzü paylaşsam bilemiyorum ama er ya da geç hak eden kazanacaktır. herkese iyi akşamlar.
-
https://i.hizliresim.com/gOq1MZ.jpg
arkadaşlar Osman Arslan ın Ocak ayındaki röportajından notlar , izlemenin yerini tutmaz ama yardımı olur dedim.
caglarr tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar benim de olumlu oldu çok şükür...kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayan arkadaşlarımıza da sabır diliyorum çok uzun üzücü yıpratıcı bir süreç ben de 2016 dan beri kpss a serüveninin içinde biri olarak bu foruma buradaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bana çok şey kattı, benden çok şey götürdü ama inanın çalışınca kazanılabilecek bir süreç uzun vadede, ne desem nasıl üzüntünüzü paylaşsam bilemiyorum ama er ya da geç hak eden kazanacaktır. herkese iyi akşamlar.
-
RE: Ronaldo vs messi
'Eğer mühendisler dünyanın en iyi futbolcusunu yapacak olsa Ronaldo yu , sanatçılar yapacak olsa Messiyi yapardı.'
-
@bydaler valla ben mavi kravat tercih ettim siyah takan da çok vardı.masa var eller konusunda bir şey diyemem, ben ceketi açmadım uğraşmamak için ama takdir sizin...
-
@caglarr bir de bicak sirti dengesi
-
Guy 2018 mulakat sorulari bolum uluslararasi ticaret , efektif ile doviz nedir farki nedir, Disponibilite nedir , buyume nedir bir tablo ile gostersen nasil yaparsin ?bes nedir?
-
RE: GUY MÜLAKAT SORULARI
Guy 2018 mulakat sorulari bolum uluslararasi ticaret , efektif ile doviz nedir farki nedir, Disponibilite nedir , buyume nedir bir tablo ile gostersen nasil yaparsin ?bes nedir?
-
@meriv konunun muhatabı olarak gösterdiğiniz için yazıyorum gerçekten tartışma amacım yok. Öncelikle birazdan yazacağım şeylerden evvel şunu bir düşünün ben ister miyim acaba 7 tane farklı whatsapp grubunda olmayı, tek tek talep eden taraf olmayı?Yoksa derli toplu olarak forumda herkesin yazmasını mı isterim sizce ? 2. olarak Pareto hocamızın whatsapp ile ilgili dediği şeylere kısmen katılmakla birlikte hepsini onayladığım, yani en azından sizin kadar onayladığım(tepki gösterecek, beni yasağı delmekle suçlayacak kadar(ki yasak olduğu için özelden istedim)) söylenemez, iktisattan örnek verecek olursak şu anda ty ve whatsapp tamamlayacı mallar benim için.(çay ve şeker vb.) keşke gerçek hayatta olduğu gibi şekersiz çay içsem fakat sistem bunu zorunlu kıldığı yani insanlar mülakatlar açıklandıktan sonra bir şey yazmadığı için whatsapptaki kadar diyelim böyle bir talepte bulundum whatsapp grupları fikrini bulmayan buralara üyeliği ben başlatmamış biri olarak sadece arzı olan bir şeyi talep ettim. Şimdi geleyim asıl cevap verme nedenime sadece Pareto hocadan tepki gelince mı whatsapp grupları kötü oldu ve dillendireceğiniz ! işaretli tepki gösterebileceğiniz ve yasak delmekle itham edebileceğiniz bir olay haline geldi, yani illaki tepki mi lazımdı kimse üye olurken linkler isterken özelden sorun yoktu da tepki sonucu mu yanlış oldu?Keşke herkes buradan(daha anonim ve daha fazla kişiye ulaşan forumdan) katılım gösterse.İyi günler.
-
İyi akşamlar arkadaşlar bir ricam olacaktı, buradan Whatsapp grup linki paylaşmak yasakmış galiba, ben İzmir için mülakata gireceğim.Mümkünse lütfen ; Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve Aydın grup linklerini özelden paylaşabilir misiniz?
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@kuşçubaşıeşref hocam ben de o alımda girdim ve bu konu çok yanlış anlaşıldı , 2017 alımından bahsetti zaten 2 yıl üst üste 1300 kişi almaları beklenemez, hatta bir daha hiç bir kamu bankasının bir seferde bu kadar kişi alacağını düşünmüyorum.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@gariban-guy KIZLAR gibi kaçıp gidecek derken??? ADAM gibi cümle kuralım bence