@torpil durumun gerçekten kötü. ben de elendim neler hissettiğini anlıyorum.
iffetinel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@lucas güldürdün beni. sağlam ağız demekki...
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
ben de elendim. grup mulakatım testlerim mükemmeldi. anladım ki banka bizim daha iyi yerlerde olmamızı istediği için elendik. referans olsun olmasın bakmıyorlar. şimdi jandarma subaylığını deniyeceğim.
-
@toranj hayır ben de uzmanlıktan kaybedenlerdenim grup mülakatım çok iyiydi. panelde fişimi çektiler :)))
iffetinel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@torpil durumun gerçekten kötü. ben de elendim neler hissettiğini anlıyorum.
-
@yasaklı durumun için aynı şeyleri yaşadık ama torpili olanları aldıklarını sanmıyorum. gözlemlediğin kadarıyla ezilmeye dayanabilecek kişileri seçiyorlar.hemen bırakıp gidemeyecek kadar başka bir işi tutamayacak olanları.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
ben de elendim. grup mulakatım testlerim mükemmeldi. anladım ki banka bizim daha iyi yerlerde olmamızı istediği için elendik. referans olsun olmasın bakmıyorlar. şimdi jandarma subaylığını deniyeceğim.
-
@toranj hayır ben de uzmanlıktan kaybedenlerdenim grup mülakatım çok iyiydi. panelde fişimi çektiler :)))
-
@toranj bu olmazsa başka bir yer olur. önümüzde jandarma subay alımı var. 10bin polis alımı var, jandarma subay alımı var o da olmuyorsa banka sınavları için hazırlanmaya devam..
-
@toranj servis yedeğiyseniz, asil seçilenin sözleşmeyi imzalamaması gerek. herkes imza atarsa yedek giremez doğal olarak
-
@toranj servisin kendi kontenjanından ayrı olarak teklif gelecektir. geçen alımda da ona bakarsak teftişlere hem uzmanlık hem de servis teklif edildi.
-
kaybeden uzman yrd. lar üzülmesin. 10 güne servis teklif edilebilir
-
@dimitris açıklandı kazandın mı ona bak önce
-
@cnn44 arkadaşım geçen alımda girdi, aile hekiminden alıp götürmüş.