Artık şunu konuşalım.ikisini de kazanan arkadaşlar birini kabul etmediginde.mülakatta elenenlerden yedekler oluşturulması lazım .hakkaniyet gereği
lucas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar sakin olun .
En gec nisan ın 2.haftası işe başlayacagınızı sağlam ağızdan an itibariyle öğrendim.
artık kendinizi germeyin.aramıza katılmanıza az kaldı
lucas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Artık şunu konuşalım.ikisini de kazanan arkadaşlar birini kabul etmediginde.mülakatta elenenlerden yedekler oluşturulması lazım .hakkaniyet gereği
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar sakin olun .
En gec nisan ın 2.haftası işe başlayacagınızı sağlam ağızdan an itibariyle öğrendim.
artık kendinizi germeyin.aramıza katılmanıza az kaldı -
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@fact0riel eyvallah cok sagol ama bu maas bnce hala net degil gecen biri cok iddali bir sekilde istanbulda maas 3200 u buliyo yazdi bn sok oldum
ilk senesini dolduran temettü (2 maaş) almaya başlasa istanbul görev yeri ücreti veya güneydoğu da görev yeri ücreti alan personel 3200 tl maaş alıyor arkadaşlar . bu bilgi doğru bilgidir bir halkbank servis görevlisi olarak teyit ederim
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
arkadaşlar buraya geçen seneki uzman yardımcılığın mülakatlarında öğrenmiştim mülakattan elenip servis görevlisi olarak işe alınana kadar bayağı bayağı her gün takip ediyordum ama bu sınavda sonuç ne zaman açıklanacak beklentinizi panik hale getirmeniz biraz garipsenesi bir durum.şöyle ki geçen sene 42 bin civarı olan sınav 33 günde sonuçlandırılmıştı.
bu konu dışında da şunu önemsemeniz de fayda var.mülakatı kazandığınız takdirde 5 yıl aynı şubede kalmayı taahhüt eden sözleşmeye imza atıyorsunuz ilk günden bunla eğitime başlayacağınızı iyi bilin , umarım herkesin idealine kavuşur. -
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
iky cumadan sonraki haftabaşı başlarsınız muhtelemen dedi .
uçak/otobüs biletini alan var mı arkadaşlar? kesin olmadığı için ben almadım malum esnek bilet almayacağım için sorun yaşamak istemiyorum -
@sinan.taylan HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Batıda servisi kabul etmeyen arkadaşların yerine biz doğuya verilenler gitmelidir. O açıklar bizim hakkımızdır. Yok öyle hadi diyarbakır demek. Peşini bırakmam bu işin.
Kabul etmeyen yokmus,iky boyle bir durum soz konusu degil diyor.burda kabul etmicem diyenler sizi umutlandirmasin,kimse bu durgunluk doneminde isi reddecek bir lükse sahip degil
-
RE: İzlenmeden ölünmesi gereken filmler
suicide squad diyorum fragmanları toplam 150 milyonu bulmuştu o kadar beklentiye girmiştim kadrosuna bakıyorsun hakikaten gelir amaçlı boş bir film
-
RE: İzlenmeden ölünmesi gereken filmler
@bombiksmori aynen kardeşim hangi gözle okumuşssam
-
@happy HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@lucas nufus cudanı noter tasdıklı dedım fotokopi demedım sanırm ondan yanlıs anladı yarın tekrr gıderm
fotoğraflı olmayan tasdik aynen halledersin. -
@happy HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@302sino olmadı ole yapıcam artık
fotoğraflı da var çünkü . sen fotokopili diyekcektin .fotoğraflı istemiyor ki banka :S