İzlenmeden ölünmesi gereken filmler
-
Küçük esnaf filmi bian önce bitsin istedim. Ama ben gbi komedi seven varsa bizans oyunlarını tavsiye ederim . Bide bir baba hindu
-
celal ile ceren filminide bu listeye eklemek gerek
-
Bu ileti silindi! -
@lucas hocam acaba başlığı yanlış anlamış olabilir misiniz:))
-
@lucas hocam zaten arkadaşlar izlenmemesi gereken filmleri yazmış
-
Bir CMYLZ hayranı olarak Ali Baba ve 7 Cüceler beni büyük hayal kırıklığına ugratmıştı. Neyse ki komedi türünde olmasa da Cem Yılmaz'ın oynadığı iftarlık gazoz durumu biraz toparladı. Yoksa büyük trip yaşıyordum bu filmden sonra.
-
Lucy: Scarlett Johansson'ı filmin sonunda flash belleğe çeviren bir film.
The Rum Diary, izlerken çok çok çok sıkıldığım bir filmdi, Johnny Depp hatrına dahi izlemeyin bence.
Alacakaranlık serisi: lisedeyken her ergen kızın ayılıp bayıldığı, yolda köpek görünce çığlığı basan kızların kurt adam tarafından ısırılma arzusu beslemesine neden olan meşhur filmler.
Independence Day (2016 yapımı olan): öyle ucuz sahneler var ki, tam gaza gelmeniz gereken sahnelerde sergilenen oyunculuk kahkaha attırıyor.Elbette bunlardan çok daha kötü filmler var ama iyi bir şeyler görme umuduyla izleyip hayal kırıklığı yaşattılar.
İzlemeden önce ölmeyi gerektirmeyen ama ancak dünyadaki zamanı sınırsız olanların izleyebileceği filmler demek daha doğru olur. -
@bombiksmori aynen kardeşim hangi gözle okumuşssam
-
suicide squad diyorum fragmanları toplam 150 milyonu bulmuştu o kadar beklentiye girmiştim kadrosuna bakıyorsun hakikaten gelir amaçlı boş bir film
-
Mr.Nobody=>Benim en favori filmim.Şiddetle tavsiye edilir tarafımdan
-
Cennetin çocukları filmi var, iran filmi filmi çok dikkat çekici, bir ayakkabı ile sabah öğle okula gitmek zorunda kalan iki kardeşin hikayesi çok güzel anlatılmış ama türkçe dublaj izlerseniz filmin bütün büyüsü kayboluyor. Tanrı aşkına, kapa çeneni, sus ve yerine otur. Bir doğu filminde nedir arkadaş ya, nasıl bir psikoloji ile dublaj yapılıyor
-
Kiss Kiss Bang Bang
Ben bu filmi niye izledim ki acaba? 2 saat içindeki 5dklık hoşnutluk olmasa da olurdu yani. Bırakın Robert Downey Jr. aklınızda Iron man ya da Sherlock Holmes olarak kalsın. -
Zeynep'in 8 günü.
-
Gelir uzman yardımcılığı sınavı dönüşünde otobüste "robinson crusoe ve cuma" ve "niyazi gül dörtnala" filmini izledim pek fazla alternatif olmadığından sakın izlemeyin yerli filmlere karşı önyargım vardı ve bu filmler sayesinde hala devam ediyor.
-
Bu ileti silindi! -
-
@vilayet başlık ters biraz ama alien serisi iyidir
-
Başlık biraz ters anlaşılmış galiba
-
-
Şu televizyonlarda ısıtılıp ısıtılıp sürülen hayvanların normal boyutlarının beş on kat büyütülerek gösterildiği filmler vardır. Dev Kobralar, Dev Timsahlar, Dev Örümcekler, Yeraltı Canavarları vs. gibi. Her zaman bu filmlerde bir grup genç, sayıları yaklaşık 8 ile 12 arasında değişen bu hayvanların yer aldığı bölgeye bir şekilde düşerler. Sonrası malum hayvanlar tarafından bir bir öldürülürler, bence bu filmleri gördüğünüz an kanalı kısa süreliğine silin. Öyle bir etkisi var ki, bu kadar anlamsız ve boş olmalarına rağmen kumandayla kanal gezmesi yaparken, insanın sürekli olarak bakası geliyor.