@happy HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@lucas nufus cudanı noter tasdıklı dedım fotokopi demedım sanırm ondan yanlıs anladı yarın tekrr gıderm
fotoğraflı olmayan tasdik aynen halledersin.
@texsas12 raporda agir ve tehlikeli isler icin gecerli degl yazio ama o onemli degl dedi aile hekimi o insaat iscileri icin falan gecerli degl dedi ama banka icin bu ytrli olur dedi ztn
Arkadaşlar yalandan mevzu yapmayın. Banka noter tastikli nüfus cüzdanı fotokopisi istemiş. Cüzdan fotokopisine noter 4 5 mühür vuracak .O kadar. Diğer konu ise insan kaynakları iş başı için bana eğitimden 1 hafta sonra dedi. Siz eğitimden hemen sonra iş başı diyorsunuz. Ben kulaklarımla duyduğumamı yoksa size mi inanayım?
yani abi bütün belgeleri topladım neden bu kadar detaydasınız anlamadım
Otelde eğitimler saat kaçla kaç aarası araba bulucam ona yok mu bilen ?
@oguz eyvallah dostum.
@1helaliş uzman yrdlarına pazartesi izin salı iş başı yapılmış bizimde pazartesi veya salı iş başı yapmamız lazım sözleşme imzalanacak eğitimde bile mesaide sayılacaz
keşke bi hafta süre verseler hakikaten sonuçta ev bulmak işlerini halletmek kolay olmayacak
@1111 uzman yardımcılıgı egitiminde 9 da baslayıp en 5 e kadar sürdü demisti arkadaşım. bu civarlarda olur hrhalde
aile hekimi vermedi rapor. hastanede 375 tl dedi. Ortak saglık iş güvenliği biriminden almamı soyledıler. oradan alsak raporu sıkıntı olur mu acaba ?
@huseyn hani 5 ten sonra çıkarız o zaman napalım akşam döneriz neyse bende 55 tl ye ozel hastenede yaptırdım iş baslangıcı için dedim .Farklı hastenelere sorun 25 tl yapanda var 300 500 de.
@1111 olmadı oyle yapacaz bakalım
@texsas12 hayır, kurumun banka olduğunu belirttim ben sadece raporu alırken o kadar.
Servis görevlileri genelde ilçelerde çalışıyormuş bunun doğruluğu nedir arkadaşlar ?
@dedektif doģru
Cift maasi hesaba katmadan aylik net ucret ne kadar istanbul icin?
@lucas nufus cudanı noter tasdıklı dedım fotokopi demedım sanırm ondan yanlıs anladı yarın tekrr gıderm
@happy HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
fotoğraflı olmayan tasdik aynen halledersin.
Kabul edenlerin egitimi ne zaman baslayip bitecek acaba ? Muhtemelen teftisten elenenlerin durumu o zaman aciklanacak.yani benm fikrim bu herhangi bir duyum almadim
@kabakçığınhayatı 26 Şubatta başlayıp 4 Martta bitecek.
Arkadaşlar süreç bitti evet diyen herkese hayırlı olsun
aynen herkese hayırlı olsun.İssizşik tırmanışta iken bu ilansızlıkta bana başka çare kalmadı açıkçası yoksa en az 1,5- 2 sene daha uğraşmam gerekecekti kpss kurum sınavı atanma derken hop 2 sene daha erimiş.
Neyse yine bankada müfettişlik peşinde kosarım bundan sonra .