@sussamme 02125035176 yi ara en cabuk bu numara dusuyor
oguz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaslar ben aile hekimine gittim 2 dakikada verdi raporu . Noterdede kimligin fotokopisini cektler onayladilar ucret verdm dondum resim falan istenmedi benden.
oguz tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaslar ben istanbul servis gorevlisine cagrildim ancak ankarayi istiyorum eger degistirmek isteyen olursa ve suan oteldeyse mesaj atabilirmi
-
@texsas12 raporda agir ve tehlikeli isler icin gecerli degl yazio ama o onemli degl dedi aile hekimi o insaat iscileri icin falan gecerli degl dedi ama banka icin bu ytrli olur dedi ztn
-
@lucas fotokopili derken anlamadm vala nufus cuzdani noter tasdikli istediler dedim onlar nufus cuzdaninin fotokopisini cekti ornektir yazio ustnde asli ile ayni oldugu ibraz edilir yazio falan yani ole fotografla ilgili bsy solemedi simdi banka bunu kabul etmiyomu
-
Arkadaslar ben aile hekimine gittim 2 dakikada verdi raporu . Noterdede kimligin fotokopisini cektler onayladilar ucret verdm dondum resim falan istenmedi benden.
-
@happy ben aldm istemediler senden istedilermi
-
Arkadaslar bende akademIK uygulamasina girmio hata verio baska bu sorunla karsilasan varmi
-
@sussamme 02125035176 yi ara en cabuk bu numara dusuyor
-
http://i.hizliresim.com/gqlR40.png bizde amdroid lerde bole hocam
-
@ekantuan aynen benim telefonda android ole tik flan cikmio o yuzden bizde de ben bgn ik yi aradm dedm vala 5 6 kere evete tikladm yolladm sizde geri donus yapmiyosunz olmusmudur dedim. Merak etmeyin olmustur o tereddut etmeyin dedi. Ama ben herhalde 8 9 oldu evet gondereli.
-
@hadibakalim nasil ekliycem onu bulamadm bulsam hemen eklicm ama