3 yasinda oglum var sordum bu banka sinavi ne zaman aciklanicak diye bu gun aciklanicakmis bende kazanicakmisim duyum saglam yerden
cnn44
@cnn44
cnn44 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Arkadaslar gib aradim bizim bi bilgimiz yok eger bize bilgi verilirse zaten paylasiriz dedi forumlardaki paylasimlari okuyoruz bizim soyledigimiz seyleri cok farkli sekilde yaziyorlar o yuzden bisey soylemeyecegiz tarzi konustu olagandisi bi gecikme var dedim farkindayiz ama sebebini bilmiyoruz dedi
-
@zenginmemur bilmiyosunuz madem ben söyleyim gişede derken giseci diye bi pozisyon yok ilerlemek derken aynen ilerlemek müdür hatta bolge müdürü bile olabilirsiniz uzmanla aradaki farkı bu kadar buyutmeyin servisi de kucultmeyin
-
@zenginmemur ben gayet iyi biliyorum servis görevlisinin tanımını senin gişeden yükselemezsiniz tarzı yorumun olmamış sadece operasyondan da başlayabilirsin şubenin ihtiyacına göre olan şeyler bunlar servis görevlisi olarak başlayıp direkt pazarlamaya alınan arkadaşlarım var maaş konusunda piyasayi biraz araştırırsanız pozisyon ve ilk giriş olarak en yüksek veren bankalar ziraat ve halkbanktir maaşı pozisyonu vs beğenmeyebilirsiniz ama bunu dile getiris şekliniz önemli neyse umarım işi hakkıyla yapacak hak eden insanlar kazanir
-
RE: 2018 Guy Alımı
@lamıcimiyok bana da oyle geliyor malesef ama insallah oyle olmaz
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@ceterisparibus tamamen ayni durumdayiz bankacilik finans lisans mezunuyum halkbank mulakattan elendim ptt alimina cok sevindim ama degisme ihtimaline karsi ne dusunecegimi bilmiyorum iibf denkligi geldi diye ne kadar laf etmislerdi simdi bizi niye almiyolar da basit bolumlerden aliniyo diyorlar insanlari anlamak güc
-
@olursaolur Bilmiyorum aslinda o gruplarda konusuyorlar dedi ben forum dedim heralde face gruplariyla ve bu forumlari kastetmistir
-
@yeşil47 instagramda yalcinsakartr diye bi hesap var ihs dernegi nin bu sinav icin yazdigi bi 400 sayfalik kitap adreslere gonderilecek ucretsiz whattsaptan adres topluyorlar haftaya gonderileeck bh nota calismak yeterliymis sayfayi takip edip ayrintiyi ogrenebilirsiniz face dende ihs dernegi olarak arama yapabilirsiniz
-
Şubede ise başlayınca pat diye bos masaya oturtmuyolar arkadaslar calisan birinin yanina bi sandalye cekiyosunuz bi kac gun izliyosunuz sonra basit islemleri yaomaya basliyosunuz çalışanlar size yardımcı oluyor zamanla öğreniyorsunuz korkacak bişey yok herkes aynı yoldan geçiyor sonucta ilk bir ay biraz zor olur
cnn44 tarafından gönderilen son iletiler
-
Kayseriden haber yokmu aceba guvenlik sorusturmasi bitmis bizim ankaraya yolladik dosyanizi dediler ama ne zaman cagirirlar ki
-
Yine aradim gib i Bakan onayi falan bekleniyormus dedim surec boyle mi ilerliyo dedim oyle bisey yok dedi oyle uzun uzadiya bi surec degil dedi yayinlayin dicekler yayinlanicak sonuclar zaten bu sözlü mulakat sonucu degil dedi bu gun yayinlanirmi dedim ihtimal dahilinde ama kesin bisey yok diyo belirsizlikten gina geldi
-
@olursaolur Bilmiyorum aslinda o gruplarda konusuyorlar dedi ben forum dedim heralde face gruplariyla ve bu forumlari kastetmistir
-
Arkadaslar gib aradim bizim bi bilgimiz yok eger bize bilgi verilirse zaten paylasiriz dedi forumlardaki paylasimlari okuyoruz bizim soyledigimiz seyleri cok farkli sekilde yaziyorlar o yuzden bisey soylemeyecegiz tarzi konustu olagandisi bi gecikme var dedim farkindayiz ama sebebini bilmiyoruz dedi
-
@suleymanozdemır whatsapptan msj atan herkese yollanicakmis
-
@yeşil47 instagramda yalcinsakartr diye bi hesap var ihs dernegi nin bu sinav icin yazdigi bi 400 sayfalik kitap adreslere gonderilecek ucretsiz whattsaptan adres topluyorlar haftaya gonderileeck bh nota calismak yeterliymis sayfayi takip edip ayrintiyi ogrenebilirsiniz face dende ihs dernegi olarak arama yapabilirsiniz
-
@fc-real-gdp mezun cok var ama ikamet sartindan kaynakli magduriyet cok olur
-
@ceterisparibus tamamen ayni durumdayiz bankacilik finans lisans mezunuyum halkbank mulakattan elendim ptt alimina cok sevindim ama degisme ihtimaline karsi ne dusunecegimi bilmiyorum iibf denkligi geldi diye ne kadar laf etmislerdi simdi bizi niye almiyolar da basit bolumlerden aliniyo diyorlar insanlari anlamak güc