Burada o kadar temiz insanlar var ki, Allah istedikleri kurumlara yerleşebilmeyi nasip etsin onlara. Çünkü ancak bu temiz dusuncelerle iş başına gecilirse ve temiz kalinabilirse bu ulkeye faydalı olunur. Umarım gercekten hakedenler ve hakka hukuka riayet edecek insanlar HAKLARIYLA bir yerlere gelir bu memlekette. Suan olmasa da en kısa zamanda. Yazdıklarınızı okudukça yazmadan edemiyorum.
ceterisparibus
@ceterisparibus
ceterisparibus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaslar ayin 14unde istanbul icin girdim mulakata 3. komisyondaydim ve 4 kisi vardi ciktiktan sonra gm yardimcisi mehmet akif aydemirinde bizim komisyonda oldugunu ogrendim. Ve onunda oldugu komisyonda egitimlerin 1 nisan gibi baslayacagini soylediler mulakat esnasinda. Sizinle de paylaşmak istedim. Umarım yakın zamanda açıklanır ve beklediğimize değer.
-
RE: HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
Forumda birisi rixos belekte yapiliyor egitimler falan yazmisti. Bende girdim ets den baktim bugun ve nisan ayi full kapasite gorunuyo :)) bir umuttu yaşatan insanı
-
Misafirim vardı, azıcık uzak kaldım forumdan ki bıraktığımda gayet sessizdi, girdigimde 10 kusur sayfanın ilerlediğini gorunce kalpten gidecektim. Ama bu heyecan bile guzeldi
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Ben listeye giremedigimden ancak kendimi toparlayip tebrik edebiliyorum insallah mulakattada istediginiz sonuçları alırsınız. Yanarım yanarım sonuç beklerken kpss ye çalışamadığım günlere yanarım.
-
Yine başarısız, kazananları da tebrik ediyorum. Yalnız baya umutlanmışım farketmeden, gelecek bebeğimin kısmetidir bu sefer olur diyordum ama hayırlısı demekten başka çare yok.
-
Son sayfaları okudum da, bu nasıl bi samimi muhabbettir, Allah artırsın Ayrıca da umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız, tabi bende.
-
@felix o kadarını hatırlamıyorum ama çok fazla konuşuluyordu ustunde çalışıyoruz, kesin tarih veremiyoruz diyorlardi. kendim aramıştım açıklanadabilir aciklanmayadabilir tarzi konusmustu. Hatta o zaman bugun de mi aciklanmayacak demistim yok oyle demeyelim demisti, heran olabilir gibi, sonra 1 hafta yada 2 hafta geçti
-
@Ülkü kist amortismanda ilk yıl kac ay kaldıysa o kadar ay hesaplaniyor. Gun dikkate alinmiyor ayın sonu da olsa 1 ay olarak aliniyor. O sebepten 2 ay hesaplandı.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@mneclk bankacılık lisans mezunu birisi olarak hatta daha yakin zamanda halkbankin mulakatindan elenmis birisi olarak su yazdiginiz beni cok mutlu etti. Ilk defa bolumumuze ozel bi ilan cikti. Ve bircok yerde gormezden gelinen bir bolum okuduğum icin yillardir pismanlik yasiyorum. Ama su ilanin mutlulugunu bile yasayamadim acaba bu kadar tepkiye yine değişir mi diye. Yine de ilan hayırlı olsun.
ceterisparibus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar merhaba, forumda göremedim ama 2021 a kadro hazırlananlar için bi başlık var mı, yardımcı olabilir misiniz?
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Arkadaşlar güzel bi ilan hayırlı olsun girecekler için, bi sorum olacak bilenler yardımcı olursa sevinirim, puanlamayı çok karışık anlatmışlar ilanda, gk-gy ile alan arasındaki puanlama farkı ağırlığı nasıl acaba, gk-gy etkisi azsa ona hiç bakmayı düşünmüyorum çünkü
-
@issiz-0 benim yanımda 1 kişi yoktu sanırım diğer sıralarda da bi kaç kişi vardı gelmeyen, her sınıfta böyle olsa baya bi sayı olur
-
@tükenmezkalem hocam özelden numaranızı yazabilirsiniz gruba numaranızı yazayım eklesinler , yada Facebook’tan irtibata geçeceksiniz ama sanki fb kullanmıyorum dediniz, siz bilirsiniz
-
@duyguuu37 kasım ayı içinde açıklanır dendiğini duydum bende bakalım süreç nasıl olacak
-
@tükenmezkalem hocam link paylaşamıyorlarmış direk numara ekliyorlar
-
@tükenmezkalem yeni bi grup oluşturmuşlar benim bulunduğum grup dolmuş. Az önce yazmışlar, bi sorayım link verirlerse atarım:)
-
@tükenmezkalem https://chat.whatsapp.com/Fxm0XVa3m95JDLn0DNN79E
Hocam umarım doğrudur sanırım buydu -
@duyguuu37 anladım hocam ne kadar zamanda açıklanır bi fikriniz var mı?
-
@duyguuu37 hocam buradaki yorumlara mı diyorsunuz onu çok anlayamadım. Ama sınavın konuşulacak pek bi tarafı yok sanki çok saçmaydı 6 aylık bebeğimle Ankara’ya gitmek zorunda kaldım ama ortada sınav yok. Sanki anket için onca yolu gitmişim gibi. Doğru yok yanlış yok açıklama yok whatsapp grupta konuşuluyor lakin o da saçma ben şunu yaptım ben bunu yaptım gibi.