@onuktekin arkadaşlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun. Allah bu güzel mübarek aylarda gönlümüzden geçeni hakkımıza razı eylesin. ️ Bol dua ile iyi geceler
secret tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@83istanbul Allahım sen daha fazla bizi trolleline bırakmadan yüzümüzü güldür amin.
-
Arkadaşlar halkbank ik yı aradım.
Bir tane bey çıktı telefona. Dedim forumlarda bazı kişiler kendilerini halkbank çalışanı olarak tanıtıyor. Tarih veriyor. En azından bilgilendirme yapar mısınız dedim ?
Biz beklenti oluşturmamak adına tarih vermezken 1. Ağız olarak hiç bir çalışan bir foruma ya da sosyal medyaya tarih veremez. Banka bilgilerini sızdırmak adına işlem yapılır dedi. Kendi arkadaşlarınızdan öğrenmeye çalıştıklarınız duyum olur sadece dedi. Bende dedim sürekli bu şekilde olduğu için mağdur oluyoruz en azından bu ay içinde açıklanacak mı onu söyleyin diye ısrar edince de beyfendi dedi ki ; çok uzun sürmeyecek siteye bakın. Kimseye itibar etmeyin . Bilgi almak için de arayacağınız numara mevcut hepinize başarılar dilerim dedi . En azından açıklama yaptı. -
Son mesajımı da yazıp kazanan arkadaşlarımı baş başa bırakacağım. Bazı arkadaşlarım rahatsızlığımı biliyor ve burdan o kadar çok kişiden mesaj aldım ki bu forumda insanların beni sevdiğini gördüğüm için çok mutlu oldum. Mesaj atan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gün gelir geride kalan arkadaşlarda der burdan bir secret geçti diye. Kaybettiğim için üzülmedim sadece başarımı bekleyen insanları hayal kırıklığına uğrattığım için üzüldüm. Kaybeden arkadaşlarıma diyeceğim odur ki asla vazgeçmeyin illa ki olacak gönlünüzü ferah tutun bazı anlar kaderdir nasiptir. kazanan arkadaşlarım için sevincinizi sizle birlikte yaşıyorum hepiniz ayrı ayrı güzel insanlarsınız çok güzel bir eğitimden sonra çok başarılı bir şekilde umarım işe başlarsınız. Hepiniz hakkınızı helal edin
-
RE: 2018 ekonomik krizi
25 yaşındayım. Bugüne kadar aman iyi okullarda okuyayım çalış kızım. Okudum. Aman kpss çalışayım yüksek puan alayım iyi yerlere geleyim faydalı şeyler yapayım. Puan da aldım. 3 yıldır mülakattan elendim özelde işe kabul edilmedim. ekonomik darlıktan darbe girişime liyakatsizlikten, ranta herşeyi gördüm. Görmediğim 3. Dünya savaşı. Ki ülkenin gençleri olarak verdiğimiz savaş ondan beter öldürmüyor da güldürmüyor da. İnşallah maşallahla da yürümüyor herşey. Kategorize edilmiş artık insanlar. Kimse ile muhabbet bile edemiyorsun eleştiri yapamıyorsun aman konuşma mülakatın sıkıntıya girer memur olacaksın vs vs. Allah (cc) önce çabala sonra tevekkül et diye buyuruyor. Ülkenin durumu Allah’ım yardım et çabalayacağım. Sabah namazını akşam kılmaya benzer bu. Ya da kaza etmeye. Son günlerde ki ekonomik krizi de toplum olarak yaşayacağız. Yurt dışında hangi ülke hatırlamıyorum çocuklara okula gitmesi için para verilirken çoğumuz üniversiteyi bitirirken borç batağında mezun oldu kyk kredisi ile. Hayata 1-0 değil 10-0 geride başlıyoruz. Şuan olmam gereken yer işi gücü yerinde yuvasını kurmuş hem çocuğu olan biri olmam lazımdı. Önceden evlenirken herkes heyecanlı olurdu şu an heyecan meyecan kalmadı.insanlar borca girmemek adına evlenmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar bir konuda ricanızı isteyeceğim. Bana özelden yazan arkadaşlarıma cevap verdim hep. Ve burada da bildiğimi yazdım. Ama rica edeceğim benim referansım var ama mülakatta saçmaladım. Yok acaba kazanabilir miyim ? Diye soru sormayın. Bende sizden farkı olmayan biriyim. Ders çalıştım mülakata kaldım.onun dışında sadece siz gibi sonuç bekleyen biriyim. Bir de rica edeceğim torpili meşrulaştırmayın. İyi günler.
Herkesin hayırlı sonuç almasını dilerim. Sonuçlar açıklananca görüşmek dileğiyle. -
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
İçimi dökersem bir daha toplayamam diye korkuyorum..
Zira herkesin imtihanı başka bu yolda.
Her zaman neşeli olmaya çalışan , tebessüm eden, dertlerimle kendi başıma mücadele eden biri oldum.
Şimdi bilinmeden tanınmadan burada konuşmak rahatlatıyor çünkü içimi kime döktüysem bir de onlar dağıttı.
Tanınmadığım için burdao kadar kendimi saf doğal hissediyorum ki burda yazdıklarım ben ama hala gerçek yaşamımda çok içime kapanığım. Sanki birine bir cümle kursam beni yerle bir edecekmiş gibi hissediyorum. Tepkisizleştim. Belki kendimi koyup uzun uzun ağlasam herşey çözülecek gibi. Bir kere cidden kötüyüm desem. Ama diyemiyorum. Sürekli güçlü durmaya çalıştığım için kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bu uzun süreçte o kadar çok şey yaşadım ki başımda ot bitmedi desem yeridir. Ne kadar daha dayanabilirim, kendimi nereye kadar götürürüm bilmiyorum. -
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Keşke bir şiir okumuş,
Bir kedi sevmiş olsaydınız;
Belki bu kadar kirletmezdiniz dünyayı..Turgut Uyar
-
Arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlarla taçlandırırız iş hayatımızı. Hepinizin hakkında hayırlı olsun.
-
İyi ki yok dedim yazdıklarınızdan sonra arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun . Arkadaş yazmıştıedeple ilgili onun tamamını yazayım ben çünkü edep ilimden önce geliyor:
Gittim ilim meclisine eyledim ilim talep, dediler ilim ta geride illa edep illa edep.
secret tarafından gönderilen son iletiler
-
Bütün ayraçları kaldırdın ama unuttuğun
Bir şey vardı yine de, çiçekleri sulamadın
Gökyüzü sarardı o zaman bulutlar kirlendi
Ve ne kadar az konuşur olduk günboyu
Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor
Tam da susuşların birbirine eklendiği yerde
Ezberlenecek hiçbir şey yok bu dünyada
Kirletilmemiş bir bulut bile yok artık
Böyle diyorsun her yolculuğa çıkışımda
Yaşadığın kent de sana benziyor gitgide
Ne zaman dönmeyi düşünsem yangın çıkıyor
Ya da erteletiyorum biletimi son anda
Uzun bir sessizlik oluyorsun dağlara baksam
Karşılıksız mektuplar kadar burkuluyor kalbin
Yazdığım şiirler de canımı sıkıyor artık
Fotoğraflarımı yırtıp atıyorum tek tek
Ve ben bütün yapraklarımı döküyorken şimdi
Eylül diyorsun, tam da orda başlıyor ayrılık
Üşüyünce ağlıyorsun yalnızım dememek için
Uçaklar gemiler trenler çiziyorsun duvarlara
Kendine bir deniz bul artık bir de rüzgâr
Parçalanacağın bir uçurum bul bu dünyada
Tek tutkun o kenti bırakıp gelmek olmalı
Ve gelirken havaya uçurmak bindiğin otobüsü
Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor
Tam da çiçeklerin sulanmadığı yerde
Konuşacak bir şeyler bulamıyorsak günboyu
Derim ki ayrılık gündemdedir ne yapılsa
Ve sen bütün ayraçları kaldırdığını sanmıştın
Ama unutmuşsun yine de ayrılık ayracınıAhmet Telli
-
@haticeaydinn
Mona Rosa’ ya yazdığı veda mektubunu şöyle bitiriyor eşsiz şairimiz ;
“Beni çıkardığında anlamın bozulmuyorsa, bundan böyle ayrı yazılalım. “ -
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
1 yıl önce bugün.
Yaşadığım sıkıntıya sıkıntının katlandığı bir gündü. Hayatımda bir daha duymak istemeyeceğim şeyleri duyduğum. Sabah ki duyduklarımdan sonra akşam saçıma beyazın düştüğü gün. İnsan sınanmadığı acıyı ne kolay sanıyor. Geriye dönüp baktım ilk defa da film sahnelerinde yanan büyük gemiden uçaktan sağ çıkıp yürüyen kişi gibi hissediyorum. Ee ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir. Evet acı şekilde güçlendiriyor. Aslında çok mu güçsüz yapıyor bilemedim.
1 yıl sonra bugün.
Saçlarımda beyazlar olsa da göz kenarlarımda çizgiler olsa da , yaşadıklarımın yüzümde bıraktığj acı tebessüm kalsa da bugün bu hayatta verdiğim savaşın kırık dökük zaferini kutluyorum.( bugün düşündüm de hayat öyle kısa ki ; sınav telaşı , mülakat telaşı, evlilik telaşı .. vs vs düşünmekten acaba sağlığıma bu kadar zaman ayırsaydım başarılı olamaz mıydım? Ya annemden babamdan çaldıklarım..
İşsiz olmuyor el mahkum mecburuz. Çalış kızım belki memur olursun çalış kızım belki tatmin olursun.. o kadar sorguladım ki ben ne yapıyorum diye ? Çözüm bulamadım.
Ama bildiğim en önemli şey sağlık, hep sağlık.. )
Törpülenmiş ruhum, hüzünlü duygularımla yine acaba atanırım mı diye düşüneceğim?
Ben içimi dökmekte pek usta değilim lakin için her defasında beni çok güzel döküyor. Bende sadece toplamaya çalışıyorum.
Selametle. -
...Okumak , sadece okumak.
Okuyan insan, dünyanın aklına yaslar sırtını...Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Bunu buraya bırakayım. Belki yorulan , sıkılan arkadaşlarım olmuştur. Belki öfleyen, ders çalışmamak için bahane üreten. Habib olmak ne kadar zor olabilir ki ? İnsan istesin her şeyi başarır.
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Sev kardeşim ️
@1umut @buseneatanıyorum
Bugün siz beni aradıktan sonra dinlediğim şarkı