Benim en çok merak ettiğim açıklandı diye mesaj gelecek mi mülakat tarıhlerini değiştirdikleri gibi bir gün sonra atmasınlar da
cokgizliissiz
@cokgizliissiz
cokgizliissiz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Cevap aldımm arkadaşlar daha liste genel müdüre gönderilmemiş bayramdan sonraki pazartesiye kalabilirmiş.
-
@birgarip kravatı Halkbank’ın mavisinden bulabilirsen güzel jest olur gibi. Gözden kaçmaması imkansız
-
Haydaaa bende A101 reklamı çıkıyo yazıklar olsun gideyim de zen’e falan gireyim bari orda yüzümüz gülsün
-
@friedman98 ben aradım bizzat. Eleme yok dediler. Ama bireysel mülakata bi ön bilgi gibi olur onların hakkımızda sunduğu raporlar.
-
Ben arkadaşa sordurttum gene bugün açıklanma ihtimalini görünce. Listenin yüzde doksanı bitmiş genel müdüre onaya göndereceklermiş. Bugün açıklanması zor haftaya kalır demişler. Kontenjanı yüksek tuttuk diye de belirtmişler. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@friedman98 arkadaşıma söyliyim bakayım bizzat konuşmalarını okumuştum ben cuma açıklamaya yetişmez önümüzdeki haftaya açıklanır artık yazmıştı. Gelen ilk bilgi de seçimden önce beklemeyin şeklindeydi. Ben bi sorayım tekrar.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@adam-smith 2014 de 63 le kapatmıştı sanki İstanbul. bu sene nasıl bi çözüm getirirler muallak sorulara bilmiyorum ama puanını 60 hesaplayanın da şansı var gibi geliyor bana
-
Mülakat sorumdu: Diyelim bankacısın işletmeye kredi vereceksin nesine bakarsın ? ️
-
Tekli alıyorlardı en son. Biz tek onlar 3 kişi
cokgizliissiz tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar şimdi haber aldım. Yarın büyük ihtimal açıklanır demişler.
-
Ben haber alamadım bu hafta içi biter bu iş demişlerdi ses yok yarın bi daha dürteyim bari
-
hep ihtimaller dahilinde konuşuyorlar zaten bazı sınavlarda arkadaşlar arayıp sorduklarında daha belli değil diye yazarken açıklandığı olmustu keşke bayram öncesi sevinsek bi sevindirseler hepimizi
-
Cevap aldımm arkadaşlar daha liste genel müdüre gönderilmemiş bayramdan sonraki pazartesiye kalabilirmiş.
-
@bluephantom ben de arkadaşıma soruyorum hocam ama cevap alamadık daha
-
@friedman98 arkadaşıma söyliyim bakayım bizzat konuşmalarını okumuştum ben cuma açıklamaya yetişmez önümüzdeki haftaya açıklanır artık yazmıştı. Gelen ilk bilgi de seçimden önce beklemeyin şeklindeydi. Ben bi sorayım tekrar.
-
Ben arkadaşa sordurttum gene bugün açıklanma ihtimalini görünce. Listenin yüzde doksanı bitmiş genel müdüre onaya göndereceklermiş. Bugün açıklanması zor haftaya kalır demişler. Kontenjanı yüksek tuttuk diye de belirtmişler. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Ben arkadaşıma müfettişlik sonuçları açıklanınca uzmanlık da açıklanır o zaman bugun yarın tanıdıgına sorsana dedim. Uzmanlık daha uzun bir süreç demişler. Ben seçimden sonrayı baz alarak beklicem. Ama gönül ister ki hemen açıklansın. Hatta ben yazdıktan sonra açıklanmıştı müfettişlik keşke şimdi de uzmanlık açıklansa :))
-
Benim ikametim İstanbul değil ama İstanbul’da yaşamak istediğim için İstanbul yazdım. Zaten mülakatta daha çok bunu irdelediler
-
Mülakata giren erkek sayısı ile kız sayısı arasında bi orantısızlık var gibi geldi bana erkekler sürekli yenilenirken kız sayısı 1,5 saatte 1 kişi arttı Gene de mülakatta olumsuz bi hava hakimdi öyle bi histi. Gerçi olumlu hava varken de elendik pek hava durumlarına bakmıyor bu işler