@james-buchanan şutlandı demek yanlış olur kendisi gitmek istedi.
luck tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar MülakatKPSS A içinde yayımlandı
Şunu anlamiyorum servis görevlisi pozisyonuna elenenleri çaģırmak ne kadar doğru uzman yrd potansiyelinde adaylar 3kisinin sozde görecesine göre elenenler madem en basta bankaniza yakistirmadiz sonra neden cagiriyorsunuz fakat o kadar eminlerki kurum sinavlarinin acilmadgini ve adayların buna ihtiyaci oldugunu...
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017KPSS A içinde yayımlandı
Sorsan mezun olali 3yil oldu zaten bunun 1.5yili ilansiz geçti ben böyle bir sanssizlik gormedim zaman geçiyor ve bu cok acı.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanıDİĞER içinde yayımlandı
@falanfilan isletme karsilik ayirdigi 60 binliralik alacagini tahsil edio hangi hesap kullanilmaz?yani karsiligi kapatiyorsun konusu kalmayan karsiliklari alacakta kasa borclu burda gideri yazilmaz diye bikiyorum karsilik gideri yani
-
Madem elenenleri alacaktiniz neden üzdünüz ayrıca katildigim en en esnek kuralsiz bir mulakatlar silsilesiydi heran hersey olabilir Halkbank bu.
-
RE: 2016 Aralık GUY SınavıKPSS A içinde yayımlandı
@Priss sanki siz sınav bekleyen bir ögrenci değilde ne bilim içerden biri gibisiniz
uslubunuza binaen bu sekilde hissetim
-
15 mart benim dogum gunum ilan gelirde doğum gunu hediyesi olur insallah

-
http://www.osym.gov.tr/TR,13026/kamuoyu-aciklamasi-14032017.html ösymden guzel haber sinav ucretleti yeniden duzenlenecekmis
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanıDİĞER içinde yayımlandı
Cevaplarinda bile hem fikir olamadgimiz gereksiz kalitesiz sorularla bezenmiş bir sınav yani.
-
Valla ben uzman yard elenenlere de tekrar uzman yrd teklifini gelecegine bile inaniyorum delisaçması bir süreç işliyor

luck tarafından gönderilen son iletiler
-
Cevaplarinda bile hem fikir olamadgimiz gereksiz kalitesiz sorularla bezenmiş bir sınav yani.
-
@lex-fori gelirlerin dahil edilgi olagan kar degil mi

-
@cokkoprens bende defalarca baktim.neyi kaciriyorum diye ama yok
-
@pluton 1.9 hangi secenekteydi hatirliyormjsun ben c yi isaretledim de

-
@falanfilan isletme karsilik ayirdigi 60 binliralik alacagini tahsil edio hangi hesap kullanilmaz?yani karsiligi kapatiyorsun konusu kalmayan karsiliklari alacakta kasa borclu burda gideri yazilmaz diye bikiyorum karsilik gideri yani
-
@falanfilan hocam stok deger dusuklugu herzaman kapatmak zorundasin bnce cevap karsilik giderleri olcakti