@olursaolur , @Vader , @yiğityılmaz ; fikirlerinizi düşünerek , soru mantığını da görmek adına kendimi denemeye karar verdim. Ümit ediyorum ki kitap - kaynak almakla kalmayıp yeterli bir sonuç alabilirim . İlginize teşekkür ederim.
kurtuzman
@kurtuzman
657'li
kurtuzman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@olursaolur Bu motiveyle bir kıpırdarma olacaktır umarım , Teşekürler
kurtuzman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Merhaba arkadaşlar ,
Forum iletilerinden yola çıkarak Türkiye ekon. olarak iki kaynak üzerinden çalışıyorum Ancak ,
Kitaplar arasında bazı hususlarda farklılıklar var .
Örneğin ; akfon yayınları Osm şlk moratoryumuna 1875 demiş Yasin Çoban 1876 ... Akfon ilk kliring için 1932 Fransa demiş Yasin Hoca 1933 Almanya ...Bu husustaki görüşleriniz nedir ?
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Ben de aranızdayım o halde , vira Bismillah 2020
-
@olursaolur Bu motiveyle bir kıpırdarma olacaktır umarım , Teşekürler
-
@olursaolur , @Vader , @yiğityılmaz ; fikirlerinizi düşünerek , soru mantığını da görmek adına kendimi denemeye karar verdim. Ümit ediyorum ki kitap - kaynak almakla kalmayıp yeterli bir sonuç alabilirim . İlginize teşekkür ederim.
-
Selamlar ,
Ben bir kamu kurumunda gelir uzmanı olarak çalışıyorum. KPSS A grubu hazırlık süreci ve kurum sınavları harici 4 yıldır kitap açmadım. Tecrübeli arkadaşlara sorum ; 5 aylık süre zarfında , sınava hazırlanmak mantıklı mıdır ? Yoksa boş hayal peşine zaman emek harcama diyen dostlar var mıdır ?
Teşekkürler ...