TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Vader
    V
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 33
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Vader

@Vader

31
    İtibar
    210
    Profil Görüntülemeleri
    33
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Vader Takip etme Takip Et

Vader tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@saliha-s haksızlık? Psikolojik olarak yıpratma? Komik olmayın lütfen. Ben iibf de 4 sene boyunca eğitim aldım. Diğer bölümler kaymakamlık sınavına girmek istiyorlarsa tekrardan üniversite okusunlar. Ortada salt bir gerçek var. Pdr okumuş ve hayatı boyunca ekonomi kitabı eline almamış birini rakip olarak görmeyi bırak ciddiye bile almam. Çünkü Pdr alanında kendini ispat edemeyip boşta kaldığı için bu sınava girecek. Eğitimini aldığı alanda meslek icra edemeyen biri hiç bilmediği bir alanda mı başarılı olacak? 4 ayda bir şekilde kanunları ezberledi. Peki uygulamaya gelince ne yapıcak?

DİĞER içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: YDS kurs tavsiyesi

@supplyside ben şuan Ankara Dil Akademisi'in orta/ileri seviye online yds kursunu alıyorum. Sistem 8 ay boyunca erişilebilir halde. Daha derslerin yanırısını bile tamamlamadığım halde 2019 yılında girdiğim yds sınavını çözdüm ve 30 puan yükseltim. Benim aldığım kurs dersini Ümit hoca veriyor ve memnunum. Sitesindeki ve Youtube kanalındaki örnek dersleri izleyerek hocanın anlatımına bakabilirsiniz. Bir de 7 adet kitabı basılı olarak gönderiyorlar.

YDS TOEFL IELTS içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı

@hahamas önündeki tek engel kendi sınırların. Günde rahatlıkla 400 soru çözebilirsiniz. Bir ay kısa bir süre değil. Hiçbir şey için olamayacak zaten diye yola çıkmayın. Kendinize inanın.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@hak-111111 hayır değil. Mail detaylarını istedim az önce.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

@Arrow geçen sene eşdeğerlik başvurusuna "maliye ve finans bölümüne ilişkin doğrudan bu isimle kurulmuş bir bölüm olmadığından maliye bölümü mezunlarının Kaymakamlık Sınavına doğrudan başvuru yapmalarının uygun olduğuna karar verilmiştir." diye cevap gelmişti ve geçen sene aradığımda direk maliye ve finans bölümünü seçmem gerektiğini söylemişlerdi

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Bu başlığa son kez yazıyorum artık. Arkadaşlar puan falan esnemiyor. 50 altı mülakat için aday havuzuna bile alınmıyor.
      Ben iyiniyetli olarak, hayal kırıklığına uğramayın diye İngilizce önemli diyordum.
      Siz elinizden geleni yapın. Kendinizin en iyisi olmaya çalışın ama şartları belli olan olayları kendi durumuza göre şekillendirmeyin. Üzülürsünüz.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

@125478 arkadaşım cevap verdim. 50 altı mülakat için aday havuzuna bile alınmıyor yazdım. Bu esneme yok demek. Daha nasıl anlatayım inanın bilmiyorum.
      Zaten müfettiş için çağrılan adaylar müfettişliğe uygun görülmese uzmanlık teklif ediliyor. Bu durum bile barajın esnemeyeceğini aslında açıkça anlatıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@kurtuzman 4 yıldır kitap açmayan biri için zor. Bir senede bile çok fazla değişiklik oldu. Zira soru yapıları da değişti.

DİĞER içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@craytun yapı kredi

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@corleone Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

Vader tarafından gönderilen son iletiler

Beni de aradılar. İstanbul için.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

@sign-in ben aranmadım

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

@huseyingnsz ihtiyaç doğrultusunda değil, bankamızın uzman yardımcısı ihtiyacı kadar kişi sözlü mülakata davet edilecektir yazılmıştı ilanda.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

@bahriyelii61 zaten diploma ve kimlik sureti diye belirtilmiş mailde. Suret, kopyası demek zaten

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

@bahriyelii61 ben kimlik ve diplomayı taratıp gönderdim.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

İngilizce 23 doğru
      Alan puan 67
      Uzman yardımcılığı için mülakata katılmaya hak kazandım

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@janpi tam olarak bilmiyorum neler çıkarbilir lakin daha önce girdiğim sınavda banka ile ilgili bir kaç soru vardı, kış olimpiyatları ile ilgili bir soru ve yanlış hatırlamıyorsam bir tarım ürününün nerede yetiştiği ile ilgili bir soru vardı

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader
    • RE: YDS kurs tavsiyesi

@supplyside ben şuan Ankara Dil Akademisi'in orta/ileri seviye online yds kursunu alıyorum. Sistem 8 ay boyunca erişilebilir halde. Daha derslerin yanırısını bile tamamlamadığım halde 2019 yılında girdiğim yds sınavını çözdüm ve 30 puan yükseltim. Benim aldığım kurs dersini Ümit hoca veriyor ve memnunum. Sitesindeki ve Youtube kanalındaki örnek dersleri izleyerek hocanın anlatımına bakabilirsiniz. Bir de 7 adet kitabı basılı olarak gönderiyorlar.

YDS TOEFL IELTS içinde yayımlandı
      V
      Vader

@blackbird tekrar başvuru için bir şey görmedim. Sınav giriş yeri değişimi, HES kodu güncellemesi ve sınava katılmaktan vazgeçenler için para iadesi var.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader

@125478 arkadaşım cevap verdim. 50 altı mülakat için aday havuzuna bile alınmıyor yazdım. Bu esneme yok demek. Daha nasıl anlatayım inanın bilmiyorum.
      Zaten müfettiş için çağrılan adaylar müfettişliğe uygun görülmese uzmanlık teklif ediliyor. Bu durum bile barajın esnemeyeceğini aslında açıkça anlatıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      Vader