Başka kurumlarda çalışan çoğu arkadaşım il göçü beğenmiyo. Bunu her fırsatta dile getiriyolar. Ama bilmiyolar ki ben işsizlikten kafayı yedim. Ne evde huzurum var ne de kendi içimde. Parasızlık bi yandan işsizliğin verdi çöküntü bi yandan 5 senedir hazirlaniyo olmanın verdiği yük bi yandan.. düzenimi kuramamışım hala ailemin eline bakıyorum Sosyal hayatım kalmamış . En yakın arkadaşlarımla bile eğlenemiyorum çünkü kafamda hep işsizlik var gelecek kaygısı var. Daha anlatmadigim bi çok sıkıntı var. Ve ben il goc mülakatında yedekken de bosver zaten o kurum iyi değil diyolardi şimdi de oyle . Zoruma gidiyo.. su an mevzu hangi kurumun iyi olup olmaması değil su an mevzu benim doğu sınırında bile il göçe başlamak için herşeyimi verebilecek olmam. Çünkü bi yerden başlamazsam hayata artık kafayı yicem. Ama kurum önemli dimi il goc yine olmazsa da olur nasi olsa alım çok anasını satıyım mutlaka bi yer olur!
Arrow tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Ben geçen alımda yedektim an itibari ile yedekliğim yandı. Bu ilana da çalışıcam inşallah bu sefer olacak. Ama burdan başvuracaklara bişey söylemek istiyorum. Geçen alımda başvuran adayların önemli bir kısmı sınav parasını yatırmadı parasını yatıranların bir kesim de sınava gelmedi. Bu sayılar çok önemliydi çünkü listeye küsuratla giremeyen arkadaşlarım vardı ve benim sınava girmem de kıl payı olmuştu. Yani demem o ki lüfen ilana gerçekten isteyen insanlar başvursun. Mesleği iyice araştırın öyle başvurun. Sonradan bunda rotasyon var muvafakat almak çok zormuş vs. gibi sebeplerle vazgeçecekseniz şimdiden oturun düşünün kimsenin hakkına girmeyin çünkü üzülen insanların yanında bizzat şahit oldum kimse mağdur olmasın. Herkese hayırlı olsun ilan çalışan isteyen hak eden herkese başarılar.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ubeyde Benim de 5. Senem kardeşim biz napalım peki? Hem mülakat sonucu bekliyorum hem sınav kaçla kapatcak stresi yaşıyorum. Sadece kendimi de düşünmüyorum mülakatı gecemezsem ailem perisan olcak. Sınav cok yuksek kapatirsa listeye giremicem. Benim gibi 5 6 yıllık olan arkadaslarim var onları da düşünüyorum napıcaz bu kuyudan nası cikicaz diye düşünüyorum. Bi tek sen degilsin herkesin eminim ki kendine gore sıkıntıları vardır. O yüzden bide kendi icimizde gerginlige hic gerek yok. Senin bu sene olur insallah bizler gibi 5 sene beklemezsin
-
@güneşşş kazanamazsa eğer nolacak kazandığının garantisi var mı ? Cidden bu nasıl bir mantık ya. Adamlar kurum yüksek kapansın diye girmeyeceği sınava başvuruyorken ekmeğini daha eline alamamış insanı yargılamak size mi düştü?
-
Listedeyim ama umarım 900 kişinin 900ü de parasını yatırır. Insallah yatırır! Guyların başvurmasına da anlam veremiyorum. Yatacak yeriniz yok.
-
@plansız benim kararım net zaten ben bura olsun istiyorum. Olsun başlayım bi an once artık. Yoksa kafayı yicem cidden. Allah hepimize bi an once bi kapı acar insallah hakkımızda hayırlısı..
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Kgk uzman yardımcılığının yazılısını geçen biri var asil listede onun da ilerleyen zamanlarda sözlüyü kazanırsa bu kurumda durmayacağını düşünüyorum.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo il göç ve merkez göç ilanı gelebilir diye duyumlar var. Sizce yakın tarihte gelir mi ? Ben il göçte yedeğe kaldım ve ilan gelirse yedekliğim yanicak. Bi duyumunuz varsa lutfen söyleyin uykularım kaçtı kay aydır bekliyorum sıra gelmesini. Ha bu arada yanlış anlaşılmasın yeni ilanın gelmesini isterim bencillik yapmak istemem ama en azindan sgk açıklansın belki bana da sıra gelirdi cidden çok üzgünüm çok da canim sıkıldı bu duruma
-
@errayn ben de işe girersem başvurmayacağım.
-
@Baelish sürekli baktım başlığa biri bişey yazsa da okusam diye. A bile dese ona da razıydım ama kimse bişey yazmadı bi ara herkes gitmiş de bi ben kalmışım gibi hissettim cok korkunçtu niye kimseden ses çıkmadı bugün
Arrow tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@heisenbergww maliye diplomasi olanlar ne seçicek??
-
Maliye bölümü mezunuyum başvuruda maliye ve finans var onu mu seçmem gerekiyor sadece maliye kategorisi yok
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Merkez göçler işe başladı mı?
-
Arkadaşlar kaymakamlik mevzuatları elimde yok bunun için bi konu anlatım kitabı almalı miyim yoksa mevzuat.gov dan indirsem de olur mu? Konu anlatım kitabında kanunu olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyolarsa hiç almıcam.Kitapların içeriği nasıl bilenler yardımcı olabilir mi ?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaşlar iyi günler bi ricam olacak. Merkez göçte asil listeden hilal bulutu tanıyan var mı ? Başka kurumu tercih etmiş fakat diğer yedeğin aranması için feragat vermesi gerekiyomuş acil lütfen tanıyan varsa ulaşsın kendisine
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar iyi günler bi ricam olacak. Asil listedeki hilal bulutu tanıyan var mı ? Başka kurumu tercih etmiş fakat diğer yedeğin aranması için feragat vermesi gerekiyomuş acil lütfen tanıyan varsa ulaşsın kendisine
-
@poohdini 2019 'ün yüzde 40 ı vardı o yuzden 2018 de öyledir diye düşünmüştüm teşekkürler hocam bilgi için