@hukuk123 bana tebrik ederim mülakatı kazandınız görev yeri torbalı şubesi (izmir) dediler. Teyit için aradık onaylıyor musunuz dediler. Evet dedim. Hatta şube deyince hangi pozisyonda calısıcam diye sordum. Gişe mi bireysel mi ticari mi? Onlar uzman yardımcısı dediler. Orda biraz kafam karıştı.
huseyingnsz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
huseyingnsz tarafından gönderilen son iletiler
-
@pressf1 net bilmiyorum ama eğitimler online olabilirmiş. Şuan genel müdürlükte çalışan bir arkadaşım haziran ayında eğitimleri online olarak alıyordu. Zoom gibi kendi platformları var orada mesai saatleri içerisinde eğitimler oluyordu. Genel merkeze sürekli gitmiyordu yani. Ben de şubede çalışacaklar için şubede online olarak eğitim verdirip yine orada diğer işleri yaptıracaklarını düşünüyorum.
-
merhaba, şubeye uzman yardımcısı olarak atandım. bugün evrakları teslim ettim. Yaşadığım süreci anlatayım. Uyum temsilcisigeçen salı günü benimle irtibata geçti pazartesi aramış ancak telefonum arızalı olduğu için ulaşamamış. Sağlık raporunu tam teşekküllü özel bir hastaneden aldım 500 tl verdim o biraz koydu ama olsun. Bugün uyum temsilcisine evrakları teslim ettim. Bunun yanında işe giriş sözleşmesi BES sözleşmeleri ve bankaya ait cv doldurdum. Daha sonra personel bilgilendirme formu vardı onu doldurdum. sonra, ilk önce şube müdürüyle tanıştım. Bana bir subede hangi birimler var ne iş yapar onları anlattı. Benim için yer tahsis etmeyeceklerini söyledi. Bir şube bir günde, bir ayda ve bir yılda ne yapar onları öğreneceksin dedi. O yüzden hepsinde belirli sürelerde çalışacaksın dedi. Muhtemelen gişede çalıştıracaklar ilk başta.
ilk olarak eğitim olacağını, pandemiden önce genel müdürlükte olduğunu ancak pandemiden sonra nasıl bir yol izlediklerini bilmiyorum dedi. Normal memur olarak atanan kişi 3 haftalık eğitim için ankaraya yolladılar dedi. -
@emilsax benim vardı sorum. İzmirdeki subenin birine uzman yardımcısı olarak atandım. Maaş olarak tahmini ne kadar alırım?
-
@hukuk123 bana tebrik ederim mülakatı kazandınız görev yeri torbalı şubesi (izmir) dediler. Teyit için aradık onaylıyor musunuz dediler. Evet dedim. Hatta şube deyince hangi pozisyonda calısıcam diye sordum. Gişe mi bireysel mi ticari mi? Onlar uzman yardımcısı dediler. Orda biraz kafam karıştı.
-
@burkbayrak hangi pozisyon için hocam. Şubede de uzman yardımcılığı oluyor mu
-
@bahriyelii61 ben de arandım. Izmır torbalı dediler şubelerde de uzman yardımcısı oluryor mu?
-
hepinizden özür diliyorum. Yanlış hatırlamışım. Sürekli takipte olunca insan ilan detaylarını birbirine karıştırıyor
-
ben ilan okurken şöyle bir şey hatırlıyorum. Müfettişlik ve iç kontrolörlük yardımcılığı için istihdam edilecektir. Uzman yardımcılığı içinse ihtiyaç doğrultusunda istihdam edilecektir. Bu da demek oluyor ki onlar kararı verse dahi ihtiyaç halinde açıklayacaklar. Bir nevi havuzda bekletiliyoruz.