Bu yorumları okuyan insanlar seçilmedikleri için karalıyorlar diyecekler bizler için belki de ama gerçekten alakası yok bunu son derece samimi ve içten olarak söylüyorum sizlere, bu kadar amatörce ve plansız düzenlenmiş bir mülakat daha önce hiç görmedim. Ne mülakat öncesi bir düzen vardı, ne 5 dk yapılmış mülakatların seçicilik niteliği vardı ne de mülakat sonrasında bir düzen mevcuttu... Açıklanan sonuçlarda, kişilere dönüşlerde hiçbir şekilde tatminkar cevaplar verilmedi. Bu kadar özensiz, düzensiz ve profesyonellikten uzak bir kurumda çalışmamak en doğrusu belki de.
blackform tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
blackform tarafından gönderilen son iletiler
-
Bu yorumları okuyan insanlar seçilmedikleri için karalıyorlar diyecekler bizler için belki de ama gerçekten alakası yok bunu son derece samimi ve içten olarak söylüyorum sizlere, bu kadar amatörce ve plansız düzenlenmiş bir mülakat daha önce hiç görmedim. Ne mülakat öncesi bir düzen vardı, ne 5 dk yapılmış mülakatların seçicilik niteliği vardı ne de mülakat sonrasında bir düzen mevcuttu... Açıklanan sonuçlarda, kişilere dönüşlerde hiçbir şekilde tatminkar cevaplar verilmedi. Bu kadar özensiz, düzensiz ve profesyonellikten uzak bir kurumda çalışmamak en doğrusu belki de.
-
@bluephantom Ben daha ilk gittiğim mülakatta farkettim. Herkes zamanında gelmiş sırasını bekliyor mülakat başladıktan 2 saat sonra biri geldi, gayet rahat imza attı adı listede benden önce diye direkt mülakata girdi, çıktı 5 dakikada. Ben orda anlamıştım zaten bu ozensizligi. Arkadaşlar böyle bi şey olabilir mi? Mülakatta biz 2 saattir siramizi beklerken, pat diye gelen biri bizden önce mülakata girip çıkabilir mi? Bu neyin kafasi anlamak zor gerçekten de
-
@mimmerve Haklısın da kimi kime şikayet edeceksin ki? Mülakat zaten şeffaf değil yani kamera ile kayıt altına falan da alınmıyor. Hak iddia etme imkanın yok. Tamamen karambole gittik, sohbet ettik 5 dakika çıktık. Adamlar kesinlikle yalnızca adayların mezun oldukları üniversite isminin Türkiye'deki bilinirlik, tanınırlık prestijine bakarak aday seçmişler, başka hiçbir açıklaması yok en azından Uzman 1-2 grupları için bu böyle. Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum bu saatten sonra. Ben çok daha fazla istediğim başka bir pozisyondan olumlu aldığım için takmıyorum, diğer arkadaşlar için de hayırlı haberler gelir inşallah. Dediğim gibi çok takmayın, kabul edilmemiş olmanızın sizin eksikliğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum
-
Zaten mülakat mülakat değildi ki. Hiçbir şey sorulmadı öyle havadan sudan muhabbet ettik sonra mezun olunan üniversite ismine bakarak kafalarına göre seçmişler. Neyse ki 1 hafta önce başka bir yerden olumlu haber aldım oraya gitmeyi planlıyordum hayırlısı olsun herkes için