Daha once ajanslarin mulakatina giren varsa aranizda bilgi verir misiniz? Ingilizce konusma duzeyi ölçülüyor mu?
mimmerve tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Serka mulakat
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@bluephantom Aynen anlattiginiz gibi oldu herşey once apartopar aradilar erken gelebilir misiniz diye sonra beklettiler. Isleri hizlandirmamiz gerek dediler. Hersey profesyonellikten cok cok uzakti ama geldi gecti artik ogrendik bir kez daha bu kurumun alimlarini ciddiye almamak gerektigini
-
@out-of-sorts Yazilanlardan da anlasildigi gibi birseyler dondugu cok acik ve net. Yapacak birsey maalesef yok. Ulkede butun kurumlarda sistem boyle . Kimi kime sikaye edeceksin hak aramak istesen. En dogrusu nasip diyip fazla takilmamak sanirim aksi halde olaylari destikce daha fazla rezillik cikiyor ve bu da sinirlerimizi yipratiyor. Birgun bu cark degisir elbette diye umut edelim.
-
@out-of-sorts 1.ye gitmeden mi keske biz de gitmeseymisiz yaziklar olsun gercekten emeklere yazik zaten aradim baslarindan savar gibi konustular
-
@limonagaci peki baska kurumdan haber beklediginizi dile getirdiniz mi. Yani evet benim bulundugum grupta da kpssler 89 diller de 73 74 dolaylarindaydi bunun bir belirleyici olmadigini mulakatta gorduk zaten. Ben zaten alinmamaya degil usluba cok takildim "kriterlere uygun aday bulunamadi"denebilirdi sizi hic begenmediler demek yerine
-
@limonagaci yani zaten mesela bazi alimlar goruyorum 5 yil tecrube yaziyor basvuru ozel sartlarinda bunu belirtselerdi yada ne biliyim turkiyedeki su universiteden mezun olmak deseydi istenilen her sarti tasidigimizi düşünüp evrak yolladik hersey acik ve seffafti hicbirseyi gizlemedik ki yanlis yada eksik bilgi verdik diye bu durumu yasayalim.2 kere mulakata cagirirken bunu dusunmelilerdi resmen bizimle dalga gectiler
-
@blackform mesele kesinlikli kabul edilmemis olmak degil inanin.uni ismine bakilcaksa madem bastan bizi cagirmasalardi keske.ben olmamasina degil bu sergiledikleri tutuma ofkelendim yukarda sizi hic begenmediler sozune takildim.tabiki begenmeyebilirler ama bunun ifade edilişi boyle olmamaliydi dalga gecer gibi.aradigimiz kriterlere uygun adayi bulamadik denebilirdi.neyse artik olan oldu
-
@limonagaci" demekki sizi begenmemisler hic" bu nasil bir uslup. Gercekten bu sekilde cevap vermis olabilirler mi bu dogru mu? Hayretler icerisindeyim.herseyden once bu hic etik degil
-
@out-of-sorts kesinlikle kurumda kaliciliga bakildigini ben de dusunmuyorum bu isin icin ne kadar istekli oldugumu ve kalici olacagimi ben de cok net ifade etmistim. Olanlar karsisinda saskinim gercekten