TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. fatih145
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fatih145

Yasaklı

6
    İtibar
    66
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fatih145 Takip etme Takip Et

fatih145 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@vasathane Merhaba esnek çalışmadan dolayı mesai 4 te bitiyor ama çoğu kurumun üst yöneticisi bu mesai saatlerini kendi insiyatifine göre belirleyebiliyor. Mesela benim çalıştığım kurumda 16.30 da bitiyor.
      Ayrıca böyle olağandışı durumlarda mesai saatlerine riayet etme zorunluluğu yoktur, yani daha geç saatlere kadar çalışılabilir dolayısıyla gece 12 ye kadar herhangi bir saatte açıklanabilir. Ama umarım 17.00 ye kadar açıklanır da daha çok meraklanmayız

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      F
      fatih145

@vi̇nni̇e-jones hocam ben de 63-23 le sizden bi tık üstteyim. Beklediğim tahmini sıralamam 40-60 arası. Siz de 50-60 dan daha iyi bi sıralama beklemeyin derim. AÖF mezunuysanız bildiğim kadarıyla hakim alımında örnekleri var. Ümitli olun. Ama sıralama açısından derece yapmanın mülakatta hiç bir önemi yok. Ben de ilk 10 daydım elendim. İibfliyim. Geçen senenin 1.si hukukçu arkadaş elendiyse konu fikir beyan etmeye bile kapalıdır aslında.

F
      fatih145

@hakimehanımm 66(33-33) - 24 tü

F
      fatih145

fatih145 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Mülakatları

silinmiştir

F
      fatih145

@azy tamamdır mesaj atarım size

F
      fatih145

silinmiştir

F
      fatih145

@vasathane Merhaba esnek çalışmadan dolayı mesai 4 te bitiyor ama çoğu kurumun üst yöneticisi bu mesai saatlerini kendi insiyatifine göre belirleyebiliyor. Mesela benim çalıştığım kurumda 16.30 da bitiyor.
      Ayrıca böyle olağandışı durumlarda mesai saatlerine riayet etme zorunluluğu yoktur, yani daha geç saatlere kadar çalışılabilir dolayısıyla gece 12 ye kadar herhangi bir saatte açıklanabilir. Ama umarım 17.00 ye kadar açıklanır da daha çok meraklanmayız

F
      fatih145

@hakimehanımm 66(33-33) - 24 tü

F
      fatih145

Merhaba ben de 10 alan dersinden 7 sini fulledim.
      1- Anayasa
      2- İyuk
      3- Hmk
      4-Borçlar
      5- Ceza
      6- Vergi
      7- Vuk

İktisat-Maliye 4 yanlış.
      Medeni 2 yanlış.
      İdare 1 yanlış.

2018 de ilk 10 daydım standart sapmadan 0.4 puan gelmişti.

Geçen sene sınava girmedim,standart sapma değişmiş sanırım, ders bazında oldu diye yazıyor yorumlarda. Bu şekilde düşünürsek çok alan dersi fullemenin standart sapmadan çok getireceğini düşünmeli miyiz yoksa zor dersleri fullemenin ss den çok getireceğini mi düşünmeliyiz mesela bu sene için bence iktisat-maliye ve medeni diğer derslere göre zordu, ayrıca yüksek puanlı olanların standart sapması düşük geliyor denmiş bir yorumda. Bilemiyorum 4 gün kaldı gerçi açılanmasına ve sınırda olup da stresle sonuçları bekleyen arkadaşlar varken bunu yazarak saygısızlık etmek de istemem ama yine de işte merak ediyor insan. Bana göre 2018 sınavının zorluğuyla birebir aynıydı. O yüzden 2018 e çok benzer bir sonuçla kapatacağını düşünüyorum açıkçası.

F
      fatih145

@vi̇nni̇e-jones hocam ben de 63-23 le sizden bi tık üstteyim. Beklediğim tahmini sıralamam 40-60 arası. Siz de 50-60 dan daha iyi bi sıralama beklemeyin derim. AÖF mezunuysanız bildiğim kadarıyla hakim alımında örnekleri var. Ümitli olun. Ama sıralama açısından derece yapmanın mülakatta hiç bir önemi yok. Ben de ilk 10 daydım elendim. İibfliyim. Geçen senenin 1.si hukukçu arkadaş elendiyse konu fikir beyan etmeye bile kapalıdır aslında.

F
      fatih145

@rumelili 2018 sınavında tanıdığım biri, bi arkadaşının sonucunu göndermişti.

Sonuçları şöyle;

gk-gy: 24/6

ortak alan: 27/8

idari alan: 29/6

sıralaması 330 larda. Puanı: 80.9

Yani 80 doğru ile kazanamamış. Belki alan ağırlıklı olup 78 lerde doğrusu olan kazanmış olabilir ama onu bilemiyorum.

F
      fatih145

Muhabbete çeşitlilik katması açısından bir soru soracağım arkadaşlar bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Mesela kişinin doğru sayısı 25 gk-gy, 25-30 alan diyelim. 25 gk-gy 25-29 alan yapan başka birinin (yani diğerine göre alandan 1 eksik doğru yapan birinin) ilkinden daha yüksek puan alma ihtimali var mıdır. Mesela ilk durumdaki kişi hiç bir dersi fullemeden ya da bir iki dersi fulleyerek 25e 55 yapmış, ikinci durumdaki kişi 4-5 dersi fulleyerek 25 e 54 yapmış.

F
      fatih145

Bu standart sapma olayını ben de çözemedim. 2 sene önce girdiğimde 91 puanım vardı ilk 10 daydım. Standart sapmadan 1 puan falan gelmişti. Geçen sene sınava girmedim, onda ortalama kaç puan geldi acaba. Hani bu kadar çok üzerinde durmaya gerek var mı ki, anlamadım açıkçası.

F
      fatih145