@employee ben de sebebini açıklamamız gerektiğini düşündüm.
economen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@cagabo hocam muhtemelen 1,4e-6 gibi birşeydi orada e üzeri -6 anlamına geliyordu yani 0 a bayağı yakın bir rakamdı. O sebeple karıştırmış olabilirsiniz.
-
P<0.1 di ikisinde de yani t ile uyumlu sonuç veriyordu sanırım.
-
@madonna1 ben de ilk önce yoktur diye düşündüm ama dikkatli bakıldığında U şeklinde bir ilişki vardı grafikte yani u ve u t-1 beraber hareket ediyor diye düşündüm.
-
@johndoe66 yarın para bankada 50 nin altında bir puan gelmezse 60 ı ben de geçerim gibime geliyor . Ama yeterli olur mu emin değilim. Bir de mülakata kaldıktan sonra yazılı puanın çok çok önemli değil. Mülakat puanı 70 in üzerinde olan adaylar sıralanıyor. Ama zaten 70 in üzerinde atıyorum 10 kişi varsa bu 10 kişi işe alınıyor. Ama eğer 20 kişi varsa ve 15 kişi işe alınacaksa o 20 kişi için yarı yarıya yazılı ve mülakat ortalamaları alınıp ilk 15 başarılı kişiyi alırlar. Ama yazılıdan 50.1 alıp işe başlayan arkadaşlar bile olmuştu. Yani mülakat biraz daha belirleyici yazılıyı geçtikten sonra. Umarım herkes verdiği emeklerin karşılığını alır. Herkese başarılar.
-
@johndoe66 geçtiğimiz sene 1.gruptan 50 üzeri puan alan herkes mülakata çağırılmıştı. Hatta yeterli kişi sayısına (60kişi) ulaşılamadığı için 45-50 kişi mülakat aşamasına kalabilmiş. Ama bu sefer hem 30 kişi çağırılması hem de sınavların bence hem ekonometri hem iktisat geçtiğimiz döneme göre bayağı kolay olması sebebiyle mülakata kalmak için 60 puanın üzerinde puan almak gerekecek diye düşünüyorum.