@Daywalkers burada insanlar gereksiz tartışmalar okumasın diye bir öncekinde yazmadım ama siz bunu ikinci kez yapıyosunuz biz ekonometri mezunları olarak umutla gelecek cevaba kadar ders çalışıyoruz siz ekonometri mezunları sınava giremeyecektir diyosunuz kanıtınız nedir dendiğinde ise bu benim düşüncem diyorsunuz simdi de ekonometri icin cevap geldi diyorsunuz ekonometri icin ilk basvuru yapan belki de benim ama kurul sonrası cevap verileceği yazısı geldi bu yüzden bir yandan çalısıyor bir yandan da bekliyoruz rica ediyorum belgeye dayanmayan yorumlarınızla insanların umudunu kırmayın girebilicez veya giremiycez bırakın cevabı yetkili merci versin yorumunuzu okuyup da çalışmaktan vazgecirebileceginiz kisiler yarın hak kazanırsa ne olacak bir düşünün lütfen
grkneko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Daywalkers En büyük erdemlerden biri sayılan davranışı gösterdiğiniz ve bize saygı duyduğunuz için teşekkürler, size de iyi çalışmalar ve başarılar..
grkneko tarafından gönderilen son iletiler
-
@Daywalkers En büyük erdemlerden biri sayılan davranışı gösterdiğiniz ve bize saygı duyduğunuz için teşekkürler, size de iyi çalışmalar ve başarılar..
-
@Daywalkers burada insanlar gereksiz tartışmalar okumasın diye bir öncekinde yazmadım ama siz bunu ikinci kez yapıyosunuz biz ekonometri mezunları olarak umutla gelecek cevaba kadar ders çalışıyoruz siz ekonometri mezunları sınava giremeyecektir diyosunuz kanıtınız nedir dendiğinde ise bu benim düşüncem diyorsunuz simdi de ekonometri icin cevap geldi diyorsunuz ekonometri icin ilk basvuru yapan belki de benim ama kurul sonrası cevap verileceği yazısı geldi bu yüzden bir yandan çalısıyor bir yandan da bekliyoruz rica ediyorum belgeye dayanmayan yorumlarınızla insanların umudunu kırmayın girebilicez veya giremiycez bırakın cevabı yetkili merci versin yorumunuzu okuyup da çalışmaktan vazgecirebileceginiz kisiler yarın hak kazanırsa ne olacak bir düşünün lütfen
-
T.C.
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINA4 Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 799. Maddesinin Kaymakam Adayları başlıklı bendinin madde 274/A- fıkrasında yer alan ‘’Kaymakam adaylarının 9/6/1930 tarihli ve 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanununda belirtilen şartlar yanında, yurt içindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye ve finans, sosyoloji, halkla ilişkiler ve tanıtım, psikoloji bölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden mezun olma şartına, dilekçeye ek transkripte yer alan müfredatla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünde görmüş olduğum öğrenimin uygun olup olmadığına dair bilginin yazılı olarak aşağıdaki adresime gönderilmesini talep ederim.
Ben bu şekilde YÖK'e yazıp göndermiştim Mayıs başında, Üniversitelerarası Kurula sevkedildiği, oradan görüş geldiğinde cevap verileceğine dair yazı geldi adresime, işin ilginç tarafı ise müfredat üniversiteden üniversiteye yıldan yıla göre değişiyor, böyle çok sayıda dilekçe ya da şikayet giderse Cimer'den vs. belki toplu bölümler için bir düzenleme yapabilirler..
-
Geçen sene ben de girdim ama o ilanda direk iktisadi ve idari bilimler mezunu olmak şartı diyordu, ilan 15 Temmuz 2018'den önce kararname yayınlanmadan çıkmıştı, 1700 sayılı Kanundaki o madde mülga oldu, ben iibf de olsa yüzde seksen müfredatı sağlayamayan bölümler adına umutsuzum açıkçası, insallah ilanla bu belirsizliği giderirler..
-
@can-mavi Bağlı bölüm ama kararnamede fakülte değil direk bölüm sayılmış, ben de ekonometri mezunuyum, kaymakam adayları şubeyi aradım, YÖK'ten yüzde seksene dair denklik almanız gerekir dendi, geçtiğimiz hafta gönderdim ama 4 ayı buluyormuş cevap gelmesi, bırakın ilanı, sınava bile yetismesi zor, hala çalısıyorum ama bu konu nedeniyle motivasyon düsüklüğü var, bu konu hakkında kesin bilginiz var mı..