biraz önce kurumu tekrar aradım çok fazla telefon aldıklarını ancak bir gelişme olmadığını söyledi telefonu açan hanımefendi.sınavın iptal olması gibi bir ihtimal olup olmadığını sorduğumda önceden öyle bir şey olmuştu ancak şu an öyle bir şey gözükmüyor dedi.ben de bizim de uzun süredir beklediğimizi en azından sınava gireceklerin listesinin açıklanmasını istediğimizi üstlerine iletmesini talep ettiğimizi söyledim.hanımefendi bizde sizi anlıyoruz tabiki iletiriz dedi.bence aramalar etkili olacaktır.imkanı olanlar lütfen arayıp taleplerini dile getirsin.
sevval71 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Şimdi aradım elimizde bu konuyla ilgili bir bilgi yok dedi hanımefendi.
sevval71 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Şimdi aradım elimizde bu konuyla ilgili bir bilgi yok dedi hanımefendi.
-
biraz önce kurumu tekrar aradım çok fazla telefon aldıklarını ancak bir gelişme olmadığını söyledi telefonu açan hanımefendi.sınavın iptal olması gibi bir ihtimal olup olmadığını sorduğumda önceden öyle bir şey olmuştu ancak şu an öyle bir şey gözükmüyor dedi.ben de bizim de uzun süredir beklediğimizi en azından sınava gireceklerin listesinin açıklanmasını istediğimizi üstlerine iletmesini talep ettiğimizi söyledim.hanımefendi bizde sizi anlıyoruz tabiki iletiriz dedi.bence aramalar etkili olacaktır.imkanı olanlar lütfen arayıp taleplerini dile getirsin.
-
@sokrates12 ben de yarın tekrar arayabilirim.
-
ben cuma günü arayıp sınavın tarihiyle ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum ve hiçbir gelişme olmadığı bu konuda bir çalışma da olmadığı cevabını aldım.konuşan hanımefendi de gayet olumsuzdu.kpss puanım 2019 olduğundan bu sınavın 2021 kpssden sonraya kalıp kalmayacağını sordum.tekrar bu sınavla ilgili bir çalışma olmadığını söyledi.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
sınavın yapılacağı merkezde eşyalarımızı bırakabileceğimiz bir emanet noktası bulunuyor mu?bilgisi olan paylaşabilir mi?