İşlemlerin nasıl yürüdüğünü ancak içinde olan bilebilir.. 6 da olsa gece 12 de olsa yakın da açıklanacağını düşünüyorum..böyle düşünmemizi gerektiricek çok şey oldu..bu sebepten lütfen olumsuz fikirlerinizi kendinize saklayın boşuna ortamı germeyin..
Bybagins tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Mareksaparaa boş konuşuyosun..uche olsun diğerleri olsun dünya yerden haber geldi kesin imzalamış diye..isim yok kaynak yok yeni üye..amaç boş boş konuşup mide bulandırmak..artık en ufak saçmalığa tahammülümüz kalmadı..velevki doğru olsun..yazma kardeşim yazmaaa..amaçın ney senin
-
@saparaaaa kapatılmasını talep ettiysen hiç girme yazma arkadaşım zorlamı..herkes kafasında bişey yaşıyo kötü zamanlar geçiriyoruz kötü şeyler duymaya ihtiyaçımız yok..bu kadar zor mu bunu anlamak
-
@denetcii kapatılmasını talep ettiysen hiç girme yazma arkadaşım zorlamı..herkes kafasında bişey yaşıyo kötü zamanlar geçiriyoruz kötü şeyler duymaya ihtiyaçımız yok..bu kadar zor mu bunu anlamak
-
Bu gün cuma yok mu bi heyecan bi umut bi hareket!
-
Stresten uyananlar var mı
Bybagins tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Üzerimizi orada değiştirebileceğimiz bi yer var mı arkadaşlar..
-
Nerden baktınız arkadaşlar ben göremiyorum
-
@paretowilfredo haftaya kadar açıklanmyacak mı? demek oluyor yani hocam
-
İşlemlerin nasıl yürüdüğünü ancak içinde olan bilebilir.. 6 da olsa gece 12 de olsa yakın da açıklanacağını düşünüyorum..böyle düşünmemizi gerektiricek çok şey oldu..bu sebepten lütfen olumsuz fikirlerinizi kendinize saklayın boşuna ortamı germeyin..
-
@lastmetal günaydın..amiin amiin inşallah
-
Stresten uyananlar var mı
-
Bu saatten sonra başkan tweet atsa da atmasa telefonlara bakmasalar da saatler içinde açıklanacak gibi görünüyor..Rabbim hayırlısını versin en çok emek verenler hakkını alsın..
-
Bu gün cuma yok mu bi heyecan bi umut bi hareket!