Adam çalışmış 88 net yapmış gelmiş kendi fikrini söylüyor şurada, herkes trolsün sen diyor. Bu kişi 80 yaptım bence 75 ile kapatır deseydi aynı kişiler yorumunu beğeni manyağı yapardı...
qwert tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Tesekkürler arkadaşlar bilgilendirme için ben de sizin gibi düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık..
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@hyrls dediğim gibi, gecen sene sordular bana ama elendim. O zaman da sorulmayanlar kazanacak herhalde diyordu bazı kişiler. Kazanıp kazanamayacağını belirleyen şeylerden biri değil bu bence.
qwert tarafından gönderilen son iletiler
-
@hyrls dediğim gibi, gecen sene sordular bana ama elendim. O zaman da sorulmayanlar kazanacak herhalde diyordu bazı kişiler. Kazanıp kazanamayacağını belirleyen şeylerden biri değil bu bence.
-
@hyrls ben idariden girdim bana sormadılar. Ama ben geçen sene de mülakata girmiştim geçen sene sordular. Ben ona bağladım sormama nedenini.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Adam çalışmış 88 net yapmış gelmiş kendi fikrini söylüyor şurada, herkes trolsün sen diyor. Bu kişi 80 yaptım bence 75 ile kapatır deseydi aynı kişiler yorumunu beğeni manyağı yapardı...
-
Saatlerdir arıyorum bakanlığı ya telefona cevap vermiyorlar ya da kimse bir şey bilmiyor. Aranan veya tebligat gelen var mı? Veya bir bilgisi olan.
-
Arkadaşlar bakanlığı arayan oldu mu? Hıc bir ses yok hala. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.
-
Aranan veya tebligat gelen var mı? Neredeyse 1 ay oldu belge teslim edeli hala ses yok.
-
Tesekkürler arkadaşlar bilgilendirme için ben de sizin gibi düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık..
-
@zencitarzan teşekkürler. Peki güvenlik soruşturması tamamlanmışmıdır. Mülakat öncesi form doldurmuştuk çünkü. Başladıktan sonra bir de onun sonucunu beklemek yorucu olur
-
Kazananlara hayırlı olsun. Tahmini ne zaman başlatırlar? Güvenlik soruşturması aşaması bitmişmidir? Bitmişse daha erken başlatırlar diye düşünüyorum.