Hayırlı günler arkadaşlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun hakkinizda hayırlısı olsun demek istiyorum. Ben adliden mülakata gireceğim. Adli mülakatlari hakkında bilginiz var mı? Sorular hangi dersten geliyor idare iyuk anayasa çalışmaya gerek var mi ?Sinan sakinin çıkmış sorular kitabi yeterli olur mu? Cevap verirseniz memnun olurum.
hyrls tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@qwert teşekkür ederim açıklamalar için umarım bu sorunun etkisi yoktur dediğiniz gibi
-
@CosmoKramer haklısınız hocam. Süreci yönetmek sınavı kazanmaktan daha zorlu. Rabbim yardımcimiz olsun hakkımızda hayırlısı
hyrls tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 Adli Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun - Avukat)
İyi çalışmalar arkadaşlar. Temiz çalışmış,birçok dersi boş olan
2018 hakimlik Kampı konu anlatimi
2018 monopol konu anlatımı
2018 konsensus çıkmış sorular
2019 müessir çıkmış sorular
Son viraj kamu hukuku konu anlatimi
Şematik medeni hukuk
Özal duran hocanın anayasa dersi şematik notları
Monopol dershanesinin kursuna gitmiştim derslerden temize çekilmiş anlaşılır spirallenmis not
Fetihname konu +soru+ deneme
A4 boyutunda spirallenmiş kanunlar
Uygun fiyata satmak istiyorum. İlgilenenler msj atabilir. Setlerin içinden istediğinizide alabilirsiniz. -
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
İyi çalışmalar arkadaşlar. Temiz çalışmış özellikle vergi idare iyuk yerleri tertemiz olan
2018 hakimlik Kampı konu anlatimi
2018 monopol konu anlatımı
2018 konsensus çıkmış sorular
2019 müessir çıkmış sorular
Son viraj kamu hukuku konu anlatimi
Şematik medeni hukuk
Özal duran hocanın anayasa dersi şematik notları
Monopol dershanesinin kursuna gitmiştim derslerden temize çekilmiş anlaşılır spirallenmis not
Fetihname konu +soru+ deneme
A4 boyutunda spirallenmiş kanunlar
Uygun fiyata satmak istiyorum. İlgilenenler msj atabilir. Setlerin içinden istediğinizide alabilirsiniz. -
Yarın için başka duyumu olan var mı ? faceye üye değilim hangi tarih konuşuluyor bilmiyorum. İnsan heyecanla burda bekliyor
-
@CosmoKramer haklısınız hocam. Süreci yönetmek sınavı kazanmaktan daha zorlu. Rabbim yardımcimiz olsun hakkımızda hayırlısı
-
@Hayaller71 bildiğim birşey değil yılan hikayesine dönen efsanelerle dolu bir sınav bu
-
@qwert teşekkür ederim açıklamalar için umarım bu sorunun etkisi yoktur dediğiniz gibi
-
@elitnur benim görüşüm değil bir arkadaş vakit kaybı olmamasi icin eleyeceklerine sorumuyorlar demiş benimde aklımı kurcaladi bu konu.
-
Aynı yerde kalan 3 kişiden birine sorup ikisine sorulmadigini biliyorum. Kykda , ailesinin yanında kalanada sorulmuş bu soru. Neden birilerine sorup birilerine sorulmadigini merak ediyorum sanki prosedür sorusu degilde eleme sorusu gibi geliyor
-
Hayırlı günler arkadaşlar. Mülakat da " Nerede kaldınız? " sorusu belirleyici bir soru mu? Bu soru sorulmayan geçemiyor mu? Eleyeceklerine vakit kaybı olmamasi icin sormuyorlar demiş bir arkadaş