@atanacakgiller arkadaş sonrasında da 58 puan yeterli olur mu diye yazdı. Aranmis olsaydi yazmazdi öyle
zcilk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@leightbau yanıtınız için teşekkürler hocam evet uzman yardımcılığı istiyorum ama şöyle bi kaygım var. Müfettiş yardımcılığı mülakatinda bunu hangi aşamada belirtmem gerektiğini bilmiyorum. Sürecin sonunda istemediğim bir pozisyonda yer alırsam isteyenlerin önüne geçip şansını kapatmak istemiyorum
zcilk tarafından gönderilen son iletiler
-
Müfettiş yardımcılığı listesinde adı olup mail alan var mı?
-
@atanacakgiller arkadaş sonrasında da 58 puan yeterli olur mu diye yazdı. Aranmis olsaydi yazmazdi öyle
-
Ben de dün arandım tarih vermeden adres teyit edildi ve ailemle yaşayıp yaşamadığım soruldu
-
@leightbau yanıtınız için teşekkürler hocam evet uzman yardımcılığı istiyorum ama şöyle bi kaygım var. Müfettiş yardımcılığı mülakatinda bunu hangi aşamada belirtmem gerektiğini bilmiyorum. Sürecin sonunda istemediğim bir pozisyonda yer alırsam isteyenlerin önüne geçip şansını kapatmak istemiyorum
-
Mail henüz gelmedi ama mülakat hakkı kazanıp katılmamanın karşılığı nedir tecrübesi olan ya da bilen var mı? Uzman yardımcılığı teklifi almak için şansım kapanır mı?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
Listede adım var ama mail gelmedi. Adı olan herkes istanbul'a çağırılacak mı bilgisi olan var mı?
-
RE: Vakıf Katılım Müfettişlik Yardımcılığı Mülakat Süreci
@ekonometrisyen hocam yanlış başliga yazmışim kusura bakmayın yanlislik oldu