Sanirim hepimizin gucu tukendi artik arkadaslar.tek tesellim şu olur olumlu sonuclarla bu zor gunleri hatirlamayacak kadar mutlu olalim .baska hicbir sey dusunemiyorum
öznurup tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Yazılı sınav sonuçları sınavın yapılmasını müteakip en geç 30 gün içerisinde "www.vakifbank.com.tr" adresinde yayınlanacaktır. (Sınav sonucunun, söz konusu 30 günlük süre içerisinde yayınlanamaması halinde yayınlanması planlanan yeni tarih, yine Bankamızın yukarıda belirtilen internet sitesinde adaylara duyurulacaktır.)
Yazılı sınavı kazanan adayların başvuru formunda belirttikleri e-posta adreslerine sözlü sınava ilişkin gerekli tebligatlar gönderilecektir.
Yazılı sınavı kazanamayan adayların başvuru formunda belirttikleri e-posta adreslerine ise sınav sonuçları gönderilecektir.
-
Guy aciklandi kazanan arkadaslara hayirli olsun.bizlere de nasil olsun insallah
-
İçimden bir ses yarin bir kisim arama olacagini soyluyor
-
Gercekten cok stresli bir sey.herkesi cok iyi anliyorum.ben istanbul 51 puanla umudumu her gecen gun kaybettim.ve simdi o kadar stres ve sinir harbindeyim ki anlatamam.Allah yardimcimiz olsun
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Böylesi bir işsizlik sürecinde bu gencler birbirlerini dusunerek sinav sonucum olumlu olursa guy icin yer kaplamayayim dusuncesinde.ama banka 2 ay gecmis ustunden sonuclari aciklamaktan aciz.gercekten sinir bozucu
-
60 barajini tutturana helal olsun
-
@misiko olabilir hocam,15 gun icinde bir gun denmis her an olabilir
-
@misiko umudumuzu kaybetmeyelim hocam
öznurup tarafından gönderilen son iletiler
-
@ege2510, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@öznurup arkadaşım benimki 14-21 banko mu sizin de bir de hangi il acaba illeri mi ayırıyorlar
Evet hocam banko istanbul benim 10unda egitimim
-
Arkadaslar kazananlarin egitim tarihi ve konaklayacaklari otel 10-17 aralik pullman hotel mi sizlerinde?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Aciklanirsa da mesai saati bittikten sonra aciklanir muhtemelen
-
Totem yaptim saat 9 sularina sartladim kendimi
-
@nikola-tersla hocam gecmis yillarda da bu yasanmis diye okudum.insallah hayal kirikligina ugramayiz
-
Heyecan tavan yapti.Allah yuzumuzu guldursun
-
@ege2510, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@öznurup evet şimdi bir yetkiliyle görüştüm bu ay içerisinde açıklanması planlanıyor anasayfamızdan takip edebilirsiniz dedi
Tesemkjr ederim hocam
-
İk yi arayan ulasan var mi arkadaslar bunlar insani delirtmeye mi calisiyorlar
-
Sanirim hepimizin gucu tukendi artik arkadaslar.tek tesellim şu olur olumlu sonuclarla bu zor gunleri hatirlamayacak kadar mutlu olalim .baska hicbir sey dusunemiyorum