Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. İnşallah kandil kadar güzel hayırlı bir sonuç bizim olur

nikola.tersLa
@nikola.tersLa
nikola.tersLa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sinoki hocam öyle diyenler hayatlarında hiç özel sektörde ya da bi esnafın yanında çalışmamış. Kırk yılda bir mesaiye kalınca ya da 17.01 de işten çıkınca sıkıntı yapan tipler. İş konusunda binlerce çalışan insan var sıkıntı yapmanız gereken konu bir an önce sınava hazır hale gelmeniz gerektiğidir.
-
Herkese günaydın. BiLgisayar ve telefonların başındaki yerlerimizi aldıysak F5 işlemleri başlasın
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@albertcamus ülkemizin işsizlik sorunu sizin mantığınız yüzünden geliyor. İnsanlar yıllarını verip bölümlerini bitiriyor ama örnek veriyorum küçümsemek için demiyorum beden eğitimi mezunu bir kişinin bu pozisyonda iş bulması bankacılık sigortacılık iibf gibi bölümlerin mezunlarına yapılan büyük bir haksızlık.
-
Şu forumda görmek istediğim tek duyum artık -arkadaşlar açıklandı- olmalı
-
Ağlama duvarı aktif..
-
Ailenize İlan geldi diyorsunuz bi sene olacak sonuç yok ortada. Çok sıkıntı vallaha allah kolaylık versin bekleyenlere
-
@misiko bağımsızdan ziyade insanların hallerinden anlamıyorlar. Bu piyasayı takip etmiyorlar hatta girişimde bile bulunmuyorlar. Sonra adam seni ortada bırakıp başka kuruma geçince olan başka il veya ilçeden senin yerine gelmek zorunda olan geçici personele oluyor.
-
Ben kaderden öteye geçilemeyeceğini düşünüyorum eğer kazanırsak bizimdir kazanamazsak hiç bizim olmamıştır
nikola.tersLa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
Konuyu hortlatıyorum ama yukarıda geçen sene işe başlayan arkadaşlar Bi maaş hakkında bilgilendirse çok güzel olur
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@mrvguy hocam çok fazla var. Google amca daha çabuk ve doğru yardımcı olur diye düşünüyorum.
-
@mirakar ben de sizi bir şeyle suçlamadım zaten düzgünce okursanız yazdığımı siz de anlarsınız. ‘İHTİMAL’den bahsettim. Daha önce de dediğim gibi keşke bu sorularınızı başvurular başladığı zaman sorsaydınız.
-
@öznurup ben de o nedenle belirtmek istedim hayal kırıklığı olmasın.
-
@sblue facebookta biri de sisteme giriyorlar bugün açıklanır yazmış ama trol olma ihtimali çok yüksek kimseyi umutlandırmak da istemem.
-
@sblue evet sayfa bende açılıyor ama sonuçlar için ayrı bir kullanıcı şifresi gönderecekler galiba giriş yapamıyorum eski şifreyle
-
@mirakar ne olduğunu araştırmadan mı sınıva girdiniz ? ve geçtiniz ve hatta mülakatı da geçerseniz işi beğenmeyip çalışmama durumunuz var ve ve bir kişinin yerini işgal etmiş olma ihtimaliniz var! tüm bunları keşke başvurmadan önce bir araştırma zahmetinde bulunsaydınız..
-
@misiko bağımsızdan ziyade insanların hallerinden anlamıyorlar. Bu piyasayı takip etmiyorlar hatta girişimde bile bulunmuyorlar. Sonra adam seni ortada bırakıp başka kuruma geçince olan başka il veya ilçeden senin yerine gelmek zorunda olan geçici personele oluyor.
-
@Su28A kulağı kesikler genelde sonucun ne olduğunu daha mülakata gitmeden bildikleri için buralarda pek bulunmuyorlar kendileri
-
@miamia bu doğruysa 2 hafta sonra ancak açıklanır