geçen senenin puanlarını kontrol ettiğimde puanlar bu sene biraz daha düşük görünüyor, eğer ihtiyaç geçen seneki gibiyse daha düşük puanlarla alımlar görebiliriz.
eray0791 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@emilsax bu müf. hesaplaması diğer alımlar için gy önemini duydum
bunun içinde alanın kendi içinde aritmatik ortalması, sonra bu ortalama ile gy aritmatik ortalaması; sonra 40 soru üzerinde 100 puan hesaplaması yaptığında her sorunun puan değeri 2,5puan
eray0791 tarafından gönderilen son iletiler
-
@kelebekk hocam alınan duyumu paylaşıyorum bu kadar kasılmanıza gerek yok
-
@fth-00 hocam benim aldığım bilgiye göre alan iyi olanlardan daha çok gy iyi olanlar tercih edildiğine dair bilgi aldım, hatta daha önceki gönderimde de paylaştım alan kendi içinde ortalaması ile gy ortalaması toplanıp 2 ye bölünerek puan hesaplaması yapıldığını öğrendim, doğruluğu tartışılır.
Kaynak bir kpss kursu -
@r4k1920 diğer doğrularınız ve puanınızı öğrenebilir miyiz hocam bu sınavda gy önemini çok duydum bu arada
-
@muhalba
(GY + (i +h+m)/3) / 2 çıkan sonuç sınav doğru ortalaman 40 üzerinden -
@emilsax bende bilmiyodum ama gy önemi yüksekmiş konunun ilk sayfalarında bi arkadaş ik dan böyle duyduğunu söylemişti sonra banada mantıklı geldi 58 alana teklif gelmiyor 48 geliyor bu mantıkla
-
@emilsax bu müf. hesaplaması diğer alımlar için gy önemini duydum
bunun içinde alanın kendi içinde aritmatik ortalması, sonra bu ortalama ile gy aritmatik ortalaması; sonra 40 soru üzerinde 100 puan hesaplaması yaptığında her sorunun puan değeri 2,5puan -
@muhalba (27 + 13) /2 :20 yapıyor buda 20*2,5puan = 50puan
13 alan ortalması bu arada (15+15+9)/3 -
geçen senenin puanlarını kontrol ettiğimde puanlar bu sene biraz daha düşük görünüyor, eğer ihtiyaç geçen seneki gibiyse daha düşük puanlarla alımlar görebiliriz.
-
Gy 27
Hukuk 9
İktisat 15
Muhasebe 15
41,25 bu müfettişlik sınavı için puanımAma diğer alımları için ortalama (gy+alan)/2 diye duydum eğer öyleyse puanım 50 oluyor şansım var mı sizce ?