@albertcamus Teşekkür ederim hocam
Doğalİşsiz tarafından gönderilen son iletiler
-
KPSS Kayıtları?
Arkadaşlar ÖSYM'nin sitesinden baktığımda KPSS kayıt tarihlerini göremedim. 05-20 Mayıs tarihlerinde yapılacağını biliyordum yanlış mı duydum? Ayrıca takvimde de kayıt tarihleriyle ilgili bilgi bulunmuyor var mı konu hakkında bilgisi olan?
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
@neşetbaba40 Merakımı mazur görün ama bu kaynaklarla çalışan birinin 85+ almaması mümkün gözükmüyor. Kaç puan aldınız?
-
RE: 2020 GUY ve ASKERLİK
Arkadaşlar konuya Net bir açıklama getireyim. Geçen hafta şube komutanıyla konuştum. 22.06.2020 tarihinde tecilimin biteceğini, eylül ayı içerisinde yükseğe başlayacağım dedim. Bana (herhangi bir işlem yapmadı) 30.09.2020 tarihine kadar tecil ettirebilirsin dedi. AÖF kayıtları da haziranda başlıyor sanırım eylüle ortasına kadar kesin kayıt yetiştirilip 1.5 yıl tecil edilebiliyor. Gönlünüz ferah olsun, aklınıza takılan bişey olursa şubeye gidip sorabilirsiniz.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@2577 hocam madem fişleme konusunu açtınız ve bu nedenle yasadışı bir şekilde elenirsiniz diyorsun o zaman şu sorumun cevabını da yanıtlarsanız bir çok kişiye yardımcı olursunuz;
- Adli kaydı olanların (fişlenenlerin) hangi kayıtları kontrol ediliyor? Malum uyap'da bulunan kayıtlara yasalara göre yalnızca hakim ve savcılar erişebiliyor.
- Adli Sicil ve İstatistik Müd.de bulunan kayıtlara mı bakıyorlar?
- Polis ve Jandarmanın tutmuş olduğu KİHBİ'de stoklanan GBT kayıtlarına mı bakıyorlar.
- İstihbarat servislerinde bulunan kayıtlara mı bakıyorlar.
Malumunuz bir fiil yasaya aykırı ise ve adli kollukça müdahale edildiğinde muhtemeldir ki bu 4 (bildiğimiz) mahsus sisteme kayıt ediliyor. Son çıkan yasal düzenleme ile bu kayıtlardan 2. ve 3.maddede bulunanları sildirebiliyorsunuz. Bize hangi sistemden bakılarak elediklerini daha detaylı açarsanız en azından bu konudaki idarenin YASADIŞI işleminden bi nebze kaçınmaya çalışanlara haklarını teslim etmiş olursunuz. Saygı ve selamlarımla...
-
2018 kpss'den bu yana 15 ay geçti. Bunu bize neden yapıyorlar?
-
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
Sizce sgk denetmen yardımcılığı kaçla kapatır p23 puanım 83,10 şansım varmı