Arkadaşlar benim nişanlım şuan guy atamamın olması ve sonrasındaki evlilik durumunda o benim bulunduğum şehre gelebilir mi? Yoksa ben mi ona tabiyim?
konsensuss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
@noksani bende o şekilde yapayım o zaman teşekkür ederim
-
RE: YDS kurs tavsiyesiYDS TOEFL IELTS içinde yayımlandı
Ne kadar sürüyor eğitim peki? Hafta ici max 3 saat haftasonu da 8 saat çalışarak belli bir puan alabilir miyim? Bu sürece girmeden önce az çok merak ediyorum ne kadar zamanda 60-70lere çıkılabileceğini açıkçası
-
RE: BDDK UZMAN YARDIMCILIĞI (BANKACILIK ALANI) 2021 SORULARKPSS A içinde yayımlandı
Bankacılık uzman yardımcılığı ne zaman açıklanır? Şimdiye kadar açıklanması gerekmez miydi acaba
konsensuss tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BDDK UZMAN YARDIMCILIĞI (BANKACILIK ALANI) 2021 SORULARKPSS A içinde yayımlandı
Bankacılık uzman yardımcılığı ne zaman açıklanır? Şimdiye kadar açıklanması gerekmez miydi acaba
-
@colebusthe10 Bana da hukuk zor geldi elimden geldiğince yazmaya çalıştım evet o soru benim de yanlış muhtemelen
-
@colebusthe10 hiç hatırlamıyorum benim hukuk dışında iyi geçti açıkçası öyle söyleyeyim ama puan kırma meselesinden cekiniyorum
-
@colebusthe10 bende öyle düşünüyorum
-
Arkadaşlar maliye sorularını hatırlayan var mı? Bildiğim kadarıyla her dersten 60 alma şartı vardı maliyede o kadar puanlık soru var mıydı?
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
@noksani bende o şekilde yapayım o zaman teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba diploma yükleme kısmında e devlet mezun belgesi yeterli olur mu yada diplomanın resmini telefonla çekip pdf yapsak da olur mu?
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)KPSS A içinde yayımlandı
@beirutde Anladim. Bundan dolayı kararsızlık yaşıyorum
️ -
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)KPSS A içinde yayımlandı
Katilim için soruyorum sınav sonrası mülakat için secilen il bazinda mi yoksa genel başarıya göre mi sıralama yapılır? Il yüzünden elenme olur mu bunda?