Kardeş internete yazmak zor mu? @Friedmannn
keynesyenadamm
@keynesyenadamm
keynesyenadamm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Şaka gibi. Allah herkese sabır versin. Herkesin bi hayatı var. Bir çok şeyi erteliyoruz bu uzayan işler yüzünden. Bu kadar zor olmasa gerek..
-
Bir kişi haziran sonuna kalmayacak tarzı komuşmuştu. , artık bu duyumlarada inanmıyorum
-
80 ydsyi almışsa o kuruma da girmeye hak kazandıysa kimse bir şey diyemez bence, bu adamı tepeden alıp koymadılar mğlakata girdikten sonra herkesin başarılı olmaya hakkı var belki çok başarılı geçti mülakatı diğerleri soruları bilemedi vs. bilemeyiz @kpssınavı
-
Bu kadar uzaması acaba gerçekten gerekli miydi. Açıklayın olumlu olumsuz bilelim
-
Bu haftada bitti. Her hafta aynı ümit her hafta boş çıkması
keynesyenadamm tarafından gönderilen son iletiler
-
aynı açıklamaları gidip kaymakamlık idari hakimlik sayıştay başlıklarına da yaz daha mantıklı olabilir , orada nice 100 puan alanlar 70 alanlara elendi en azından bu adam kendini dil konusunda geliştirmiş 80 alabilmiş , bu arada hiçbir şekilde tanımıyorum bilmiyorum bahsettiğiniz kişiyi sadece bu kadar saldırgan tutuma gerek yok @kpssınavı
-
@kpssınavı sen sanırım atanamadın olumsuz geldi kullandığın referanslarda yetersiz kaldı ve böyle sağı solu araştırır hale geldin. Bırak çok fazla kurcalama yorar bu işler adamı
-
80 ydsyi almışsa o kuruma da girmeye hak kazandıysa kimse bir şey diyemez bence, bu adamı tepeden alıp koymadılar mğlakata girdikten sonra herkesin başarılı olmaya hakkı var belki çok başarılı geçti mülakatı diğerleri soruları bilemedi vs. bilemeyiz @kpssınavı
-
60 alan mülakata nasıl giriyor onu anlayamadım @kpssınavı
-
memurlar. net botaşın sonuçları açıklamamasını haber yapmış
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
Gy-gk 80 puan civarı, Hukuk 35 muhasebe 31.75 iktisat 26 maliye 24
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@miyopkeynes size güzel sorular çıkmış çok uç noktalardan değil , sonuncu soruyu bilmiyorum tabi