@Platon @serkan21
ben de aynı konuyu merak ediyorum hocam bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Şuan yüksek lisans ders aşamasındayım haftada 1 2 defa yarım gün müsaade ederler mi acaba diye düşünüyorum
isooo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bir gün daha bitti heralde biz yine dağılıyoruz
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
Arkadaslar uzman yardımcılığı mülakatları nasıl oluyor sadece sözlü mü yoksa yazılı sınav da yapıyorlar mı bilgisi olan var mı?
isooo tarafından gönderilen son iletiler
-
Bu nasıl bekleyistir ya eğer olumlu sonuclanırsa insan ya dısardayken bir şeyle mesgulken açıklanır da yarım günde belgeleri yetiştiremezsem diye evden çıkmıyor. Bir de mecbur çalışanlar var onlar nasıl hemen bırakıp belge işine koşacak. Bence artık acıklansa dahi pazartesi cağırmamaları lazım
-
Bir gün daha bitti heralde biz yine dağılıyoruz
-
@Platon @serkan21
ben de aynı konuyu merak ediyorum hocam bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Şuan yüksek lisans ders aşamasındayım haftada 1 2 defa yarım gün müsaade ederler mi acaba diye düşünüyorum -
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
Arkadaslar uzman yardımcılığı mülakatları nasıl oluyor sadece sözlü mü yoksa yazılı sınav da yapıyorlar mı bilgisi olan var mı?