Başkanın bugünden kastı umarım 23.59 değildir.
serkan21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Öğlen 23.59 diye kinayede bulundum fakat şuan inşallah 23.59dur kıvamına geldik.102 günlük bekleyişe de bu yakışırdı doğrusu.tebrikler selim başkan islam dini sabır ve hoşgörü dinidir sen de bunun çağımızdaki öncülerindensin
-
O değil de 20.37 yi bekleyenler favlasın
-
Selim Başkan : ben yazmadım kuzenim yazmış.yiyin de yatın sahura kalkmayın.
-
komisyona liste gider; bunlar bunlar alınacak denir.bunun dışındakiler arasında yarış olur.her zaman böyledir.
-
kimse kimseyi kandırmıyor.zordan kasıt, ulaştığın kişinin sana referans olması.yoksa yıllardır bu işlerde tamam tamam diyip yapılmaz, tc çöpe atılır biter giderdi.senin o bekçi dediğin de referans aramıştır, referanssız devlette iş olmaz denir fakat sana kimse şu dönemde referans olmaya çekinir.31 yaşındayım, eminim birçok kişiden daha çok mülakat tecrübem olmuştur, bizzat komisyon üyelerinin bunu almasak olmaz mı diyip, sonrada almamız lazımmış diyişlerine şahit oldum.kimse çömez de değil, çocuk da değil.sadece şu forumu takip edip de referansı olmayan, umudu olan kişilerin umudu kırılmasın amacımız bu.
-
Şu saatten sonra etkinlik kesinlikle bakanlığa yönelik yapılmalı.hatta bugün yarın yapalım taraftarıyım
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@babanınoğlukemal neden bankacılık: staj yaptıysanız bundan bahsedin.eğer yoksa dinamik bir sektör olduğundan vs yürüyebilirsiniz
bankada ticari pazarlama şube için iyi.gm için eft hariç hepsi derdim -
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@frustration ben ayrılalı 2 seneyi geçti.şuan dil tazm.olmadan 4 e yakın sanırım 3750 civarı diyolar
-
bugün gidenler en azından kurulun tavrından, yaklaşımından dahi bahsetse,tecrübesi olmayan arkadaşların heyecanının azalmasına yardımcı olur.ne sorulduğu kadar bu da önemli
serkan21 tarafından gönderilen son iletiler
-
taşra atamaya bir türlü ulaşamıyoruz.il müdürlüğü de size bilgi geldiğinde bize de gelecek bilgimiz yok diyor.bilgi alan arkadaşlar nereden alıyorlar, paylaşabilirler mi
-
@b-akt @stat91 vakit ayarlayınca geçen forumdan bir arkadaşın bahsettiği güvenlik şubeye gideceğim.soruşturmalar ne alemde
-
Ankaradan başlamayan biz mi kaldık yahu?yedekler konuşulmaya başlandı hala bekliyoruz.
-
Ankara ikameti olup başlayan forumda kimse var mı.
-
anladığım kadarıyla ankara ikamet olan kimse başlamadı.
izmir istanbul ikamet olup başlayan var mı? -
süreci eşim adına takip ediyorum.benim girdiğim dönemde güvenlik soruşturması 10 günde biter, işe 1 ayda başlardınız.zaten daha önce yapılan güvenlik soruşturması var.ilkbaharda.2-3 ayda insanlar yasa dışı faaliyete mi katılacak nedir sebebi bu kadar süreci uzatmadaki amaç anlamak mümkün değil. büyükşehirde karakol soruşturması yapılmıyor, evrakların gidiş gelişi mi uzun, bunu yazacak personel mi yok, olan bekleyen adaya oluyor.
-
Ankarada ikamet edip de tebligatı gelen var mı?
-
Atanan arkadaşlar ilk maaşlarınız yattı mı.yattıysa ne kadar yattı bilgi verir misiniz
-
Atanan arkadaşlar; hayırlı olsun.sizden hangi ilde ikamet ettiğinizi ve atandığınız ili öğrenebilir miyiz.bekleyen kişiler için önem arz ediyor.
-
@paretowilfredo hocam cevabın için teşekkür ederim.anlayamadığım nokta şu; iller zaten belli değil miydi?15 günlük süre de prosedür gereği bekleniyor.bitmesine müteakip hemen yayımlanması gerekir.insanlar buna göre plan yapıyor.evli çocuklu insanlar var neticede.bu hızla bu insanlar eylüle işe başlasalar iyi.