Arkadaslar burada daha baslamayan kac kisiyiz? Kac kisi kalmistir ki
stat91 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@doktorcino üstad 3600, maas artisi ve grup baskanliginin resmi gazetede yakinda olacagini isittim?
-
Arkadaslar umutlandirmak istemem ama bugun istanbuldaki bi ustadimdan 15 temmuzde ek gostergelerin maasimiza yansiyacagini duydum
o kadar eminler ama nereden duyduklarini sorgulayamadim, ek gosterge maas sozkonusu ama grup baskanliklari kurulur mu bilgim yok dedi
-
@inflexible ben de oyle dusunuyorum ustad, icimden bi ses baski olussun diye ortaya bisey atildi onu kovaliyormusuz gibi hissediyorum nafile yani.
-
@jungss temmuzun ilk haftasina kadar oldu oldu, olmadi artik daha da gundeme gelmez
-
@aybengülerim arkadaşim duydugun kesin bi bilgi degilse lütfen burada paylaşma insanlar olumlu gelismelerden haberdar olmak istiyorlar asparagas seylerse eger yazmanin bi anlami yok lütfen
-
@rterdogan tesekkurler üstad o zaman anladigim su,halihazirdaki gorev yerlerimizde devam ederek denetimin tasra ayaginda dev edip, ek gosterge ve maaslarda iyilesme soz konusu bu mudur ?
-
@aybengülerim arkadaşlar zaten araştırıliyoruz bu süreç içerisinde ki bizler mülakat sonrası 100 küsür gün neden bekledik o zaman o arada napıldı ? Ve ben de 30 kusur kisinin dogru olmayacagi yönundeyimduyan arkadas da nasıl duyduysa merak icindeyim gercekten
-
@rterdogan insallah hocam,ilginize emeginize saglik
-
@kizilderili yok hocam kimseden duymadım
stat91 tarafından gönderilen son iletiler
-
@tüpçüü kendi adima artik birsey beklemiyorum üstad, bu sessizlik de birseyin degismeyecrgi yonunde bence
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme var mı? Grup baskanligi ya da ek gosterge ?olursa sizce ne zaman olur?
-
@efe teşhisin kesinlikle dogru üstad hayirlisi diye bekledim :))
-
@paretowilfredo ne dersiniz ustad cuma gunu 100 gunluk program aciklacanakmis bize de3600 verirler mi? Bi gelisme soz konusu mu
-
Üstadlar ne oldu kestik mi umudu tamamen yakin vadede ??gruptan ses cikmiyor
-
Gecmis olsun üstad @paretowilfredo peki kisaca soylerseniz tamam mi ileri vadede devam mi ozluk icin beklemeye?
-
Arkadas biz de umut etmekten bikmadik ha :)))dahasi biseu yok arkadaslar olsa olsa diye diye 3 haftayi devirdik hersey duzene oturuyo biz hala ucuk acik cevaplar bekliyoruz :)hakkimizda hayirlisi degisen bisey yok calismaya devam
-
@paretowilfredo bu saatten sonra bekleyecek bisey kaldi mi ustad? Durum ayni durum eski duzen devam?
-
Gemis olsun ustadlar yeni gelen kararname ile hicbir degisiklik yok yola devam
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz üstad bilgilendirdiğiniz icin...ancak cok buyuk bir sessizlik hakim, elde var sıfır durumu sanki..şahsımca hicbirseyin duzelmeyecegı var olan duzenin devam ettirileceğine inaniyorum.istediklerimiz ise cok ilerde 657 ile olabilir.ki iyi birseyler olsa mutlaka duyulurdu diye dusunuyorum su saate kadar ki ayin 15 ine kadar 3600 oldu diyen ustadlarimizi cok duyduk