Başkanın yapılan etkinlikler sonrası danışmanlardan birini bugün yanına çağırıp; "halledin şu işi de açıklayalım artık her yerden bastırıyorlar" dediği haberini aldım. Konuştuğum kişi cumaya kadar açıklanma ihtimali olduğunu söyledi. Süreçle yakından ilgili midir bilmiyorum ama başkanın yakınında olan birisi. Benim bir fikrim olmadığını tamamen duymuş olduklarımı yazdığımı belirtmek isterim. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.
aybengülerim
@aybengülerim
aybengülerim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Soruşturmamın tamamlanmasının üzerinden 54 gün geçti ve bugün arandım atandığım il insan kaynakları tarafından. Kısmetse yarın başlayacağım. Allah hepinize özellikle atanmayı bekleyen arkadaşlara bol sabır versin, umarım en yakın zamanda eksiksiz olarak işbaşı yapar tüm arkadaşlarımız. Hoşçakalın.
-
@tunahanlı1745 böyle bir nüsha bulunur mu ellerinde sizce? kayıp olduğunu bilmeden tekrar gönderilir mi bilmiyorum gerçekten ama denemekte fayda var diye düşünüyorum, haklısınız. Teşekkür ederim
-
@stat91 sonumuz hayrolsun inşallah. böylesi olumsuz haberler duyunca kuşkulanıyor insan. Allah hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın...
aybengülerim tarafından gönderilen son iletiler
-
Soruşturmamın tamamlanmasının üzerinden 54 gün geçti ve bugün arandım atandığım il insan kaynakları tarafından. Kısmetse yarın başlayacağım. Allah hepinize özellikle atanmayı bekleyen arkadaşlara bol sabır versin, umarım en yakın zamanda eksiksiz olarak işbaşı yapar tüm arkadaşlarımız. Hoşçakalın.
-
@tunahanlı1745 böyle bir nüsha bulunur mu ellerinde sizce? kayıp olduğunu bilmeden tekrar gönderilir mi bilmiyorum gerçekten ama denemekte fayda var diye düşünüyorum, haklısınız. Teşekkür ederim
-
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve bugün jandarma karakoluna gittiğimde tam 45 gün önce soruşturmamın gönderildiğini söylediler. Aynı şekilde taşra atamayı aradığımda adıma evrak gelmediğini söylediler. Aklım karıştı gerçekten bir yorum da getiremedim 45 günde bir evrak ulaşmaz mı kuruma?
-
@stat91 sonumuz hayrolsun inşallah. böylesi olumsuz haberler duyunca kuşkulanıyor insan. Allah hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın...
-
insan endişelenmeden duramıyor.3 buçuk ay oldu neredeyse...Kaç kişi kaldık acaba başlamayan.?
-
@tunahanlı1745 kurum nasıl bildirdi size peki?
-
@tunahanlı1745 hocam geçmiş olsun. Nasıl öğrendiniz peki?
-
@stat91 haklısın, bende anlamıyorum. Büyük şehirler hadi neyse nüfus ve dosya yoğunluğu bahanesi var. Benim ikamet yerim küçük bir il ve küçücük bir ilçe. Neye göre işliyor süreç gerçekten bilemiyorum bende.
-
Başlamayan kaç kişi var acaba? Bayağı zaman oldu. Önümüzdeki hafta 3. ay doluyor.
-
@stat91 Benim fikrim ve dileğim böyle bişeyin olmayacağıdır. Onuda belirteyim ayrıca.