TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. aybengülerim
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

aybengülerim

@aybengülerim

12
    İtibar
    519
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

aybengülerim Takip etme Takip Et

aybengülerim tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

Başkanın yapılan etkinlikler sonrası danışmanlardan birini bugün yanına çağırıp; "halledin şu işi de açıklayalım artık her yerden bastırıyorlar" dediği haberini aldım. Konuştuğum kişi cumaya kadar açıklanma ihtimali olduğunu söyledi. Süreçle yakından ilgili midir bilmiyorum ama başkanın yakınında olan birisi. Benim bir fikrim olmadığını tamamen duymuş olduklarımı yazdığımı belirtmek isterim. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

Soruşturmamın tamamlanmasının üzerinden 54 gün geçti ve bugün arandım atandığım il insan kaynakları tarafından. Kısmetse yarın başlayacağım. Allah hepinize özellikle atanmayı bekleyen arkadaşlara bol sabır versin, umarım en yakın zamanda eksiksiz olarak işbaşı yapar tüm arkadaşlarımız. Hoşçakalın.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@tunahanlı1745 böyle bir nüsha bulunur mu ellerinde sizce? kayıp olduğunu bilmeden tekrar gönderilir mi bilmiyorum gerçekten ama denemekte fayda var diye düşünüyorum, haklısınız. Teşekkür ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@stat91 sonumuz hayrolsun inşallah. böylesi olumsuz haberler duyunca kuşkulanıyor insan. Allah hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın...

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

aybengülerim tarafından gönderilen son iletiler

Soruşturmamın tamamlanmasının üzerinden 54 gün geçti ve bugün arandım atandığım il insan kaynakları tarafından. Kısmetse yarın başlayacağım. Allah hepinize özellikle atanmayı bekleyen arkadaşlara bol sabır versin, umarım en yakın zamanda eksiksiz olarak işbaşı yapar tüm arkadaşlarımız. Hoşçakalın.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@tunahanlı1745 böyle bir nüsha bulunur mu ellerinde sizce? kayıp olduğunu bilmeden tekrar gönderilir mi bilmiyorum gerçekten ama denemekte fayda var diye düşünüyorum, haklısınız. Teşekkür ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve bugün jandarma karakoluna gittiğimde tam 45 gün önce soruşturmamın gönderildiğini söylediler. Aynı şekilde taşra atamayı aradığımda adıma evrak gelmediğini söylediler. Aklım karıştı gerçekten bir yorum da getiremedim😐 45 günde bir evrak ulaşmaz mı kuruma?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@stat91 sonumuz hayrolsun inşallah. böylesi olumsuz haberler duyunca kuşkulanıyor insan. Allah hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın...

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

insan endişelenmeden duramıyor.3 buçuk ay oldu neredeyse...Kaç kişi kaldık acaba başlamayan.?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@tunahanlı1745 kurum nasıl bildirdi size peki?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@tunahanlı1745 hocam geçmiş olsun. Nasıl öğrendiniz peki?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@stat91 haklısın, bende anlamıyorum. Büyük şehirler hadi neyse nüfus ve dosya yoğunluğu bahanesi var. Benim ikamet yerim küçük bir il ve küçücük bir ilçe. Neye göre işliyor süreç gerçekten bilemiyorum bende.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

Başlamayan kaç kişi var acaba? Bayağı zaman oldu. Önümüzdeki hafta 3. ay doluyor. 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim

@stat91 Benim fikrim ve dileğim böyle bişeyin olmayacağıdır. Onuda belirteyim ayrıca.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aybengülerim