Bence "şu kadar net yaptım kaç puan gelir" muhabbetini bırakın arkadaşlar. Tarih 31 ağustos herkes öğrenecek zaten. Belki de çoğumuz sürprizlerle karşılaşacağız.
efe tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
arkadaşlar adam sadece verilen bilgiyi paylaşıyor. üzerine gitmenizde ki amaç nedir? Sizin yapabileceğiniz sadece fütursuzca eleştirmek mi ?
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Beyler sonucunu değiştiremeyeceğiniz şeyler için birbirinizi kırmayın. Biz ne söylersek söyleyelim onların istediği gibi olacak zaten.
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@deüdem hocam bu başlığa çok yazmak istemiyorum. konu hakkında çok az yazıldığı için millet heyecanla bakıyor(ben de dahil). @paretowilfredo doğrusu bu
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@maesteo maaş durumu vergiden dolayı biraz karışır karışırsa. şuan %20 lik dilimde 2750 aldık. ama sonraki aylarda 27 ye çıktığımızda doğal olarak düşücek. ocakta tekrar 15 e düştüğünde 3 bin civarı olacak maaş. bu söylediklerim sadece maaş.(ikramiye ,performans primi , temmettü hariç)
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@suigeneris sen onun arkasından gidip 10 gün önce geldiysen o da gelmiştir muhtemelen dostum
-
Yıkılsın artık bürokratik düzen. Yazık bu ülkenin gençlerine
efe tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
arkadaşlar siz neyin kavgasını yapıyorsunuz. Etki edemediğimiz olaylar için burada tartışmanın ne anlamı var onu anlamıyorum. Bu olaylar bizim dışımızda gelişen olaylar
-
arkadaşlar adam sadece verilen bilgiyi paylaşıyor. üzerine gitmenizde ki amaç nedir? Sizin yapabileceğiniz sadece fütursuzca eleştirmek mi ?
-
Yıkılsın artık bürokratik düzen. Yazık bu ülkenin gençlerine
-
@zenginmemur katılıyorum abi. çok net
-
@zenginmemur ben onunla ilgili bir şey söylemedim dostum. aynı soruyu defalarca tartışmaktan bahsettim.
-
sonunda forumda soru tartışmayı bırakıp ekonominin durumunu görebildiniz arkadaşlar çok şükür.
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Beyler sonucunu değiştiremeyeceğiniz şeyler için birbirinizi kırmayın. Biz ne söylersek söyleyelim onların istediği gibi olacak zaten.
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@stat91 umut fakirin ekmeğidir deyip hala beklenti içerisindesin. ben artık bu konu ile ilgili hiçbir gelişme beklemiyorum kısa vadede
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Bence "şu kadar net yaptım kaç puan gelir" muhabbetini bırakın arkadaşlar. Tarih 31 ağustos herkes öğrenecek zaten. Belki de çoğumuz sürprizlerle karşılaşacağız.