TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. jungss
    J
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 4
    • İleti 172
    • En İyi 44
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

jungss

@jungss

79
    İtibar
    2816
    Profil Görüntülemeleri
    172
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

jungss Takip etme Takip Et

jungss tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

kalem dile geldi çığırdı babam diye
      bilmem ki bu bekleyiş niye
      bize edemedin özgürlüğü hediye
      hayırlı haber gönder sn başkan

pc'nin başında heykel olduk
      bilmem ki ne ara bu hale geldik
      biz garipler sgk'ya neyledik

denetmenin iyisinden anlayan başkansın
      çsgb'de bir harikasın
      anladık yaman bürokratsın

adayıyız sgk denetmeninin
      kazansın kpss ile cenk edenin
      kutlu olsun bize hayırlı haber gönderenin
      hayırlı haber gönder sayın başkan

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

altı üstü bi denetmenlik. teftiş değil merkez uzmanlık değil mülki idare amirliği değil hakimlik hiç değil. bu ne menem bişeymiş böyle. 3ay olayım der. tribe girdik. guy da gitti kpss de.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

arkadaşlar ben derse, çalışmaya dair tüm konsantrasyonumu kaybettim artık. bu beklemenin bu kadar yıpratacağını bilmezdim.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • RE: P48den 90 üstü alanlar Nasıl Başardı?

milletin gözünü korkutan, gereksizlik olarak gördüğü, çalışmaktan imtina ettiği dersleri adın gibi bileceksin.(icra iflas, ticaret, uluslarası ticaret, türkiye ekonomisi, tvs, vergi hukuku vs.)

yeterli soru çözdün mü soruların hep birbirini tekrar eder nitelikte olduğunu fark edeceksin. tabi bu seviyeye ulaşabilmen için en az 5'er kitap bitirmen gerekir her dersten.

aç bir aslan file nasıl kararlılıkla, ölme pahasına saldırırsa sen de bıkmadan usanmadan çalışacaksın, soru çözeceksin. ufkunu açan, çözemediğin soruları bir şekilde kaydedeceksin.(ister yazarsın, ister foto çeker pc'ye aktarırsın) ayrıntıları kafana konumlandırma açısından not tutmanı öneririm. ama sen kendini daha iyi tanırsın kendine göre bir yol bul.

motivasyonunu her an koruyup finale kadar bu şekilde çalışacaksın. bu motivasyon seni öyle bir noktaya getirecek ki karşılaşacağın sorularda "aa ben bunu çözmüştüm" diye başlayıp "öff, hep aynı sorular" diyebileceğin bir noktada olacaksın.

son 1 ayda da sürekli alan denemesi çok önemli.

çıkmış soruların etrafında dönüp durmanın bir faydası olmadığını düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

1 aydır hep aynı muhabbet. birisi çıkıyor ''liste şurada, şuraya göndermişler, herşey hazırmış'' vs vs deniyor'.

vallahi yıldım artık umut etmekten. forumun, twitter'ın başında sabahlıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

ben varım herkes hakan çelik'i etiketleyip yazsın bişeyler.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • RE: bakaya kalırsak atama durumu ne olur?

alıntıdır:

Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Bakaya kalmak Normalde askerlik sevk tarihiniz gelmiş ( yani artık askere gideceğiniz dönem gelmiş ) ancak siz hiç bir işlem yaptırmayıp askere gitmemeniz gemektir. İki türlü bakaya kalma durumu vardır. Bir ya celp dönemin gelmiştir ama sen Askerlik şubesine gidip sevk işlemlerini başlatmamışsındır bir sonraki döneme bakaya kalırsın eğer gidipte şubeye sevk işlemlerini başlatıp çağrıldığındada görev yerine gitmezsen gene bakaya kalmış olursun.

Bu ilk bakaya kalma durumunda yani sevk işlemlerini başlatmama durumunda herhangi bir kurumu kazandğınızda kazandğnıza dair bir belgeyi götürdüğünüzde askerliğinizi 1 dönem daha erterler sonrada kazandğnız kurum 3 yıl boyunca erteler. Yani bir sıkıntı sorun çıkmaz. Kaldı ki ben 2 celp dönemi bakaya kalmıştım hem kurumu kazandım hem ertettim. 2. bakaya kalma durumunda ise bir nevi asker kaçağı olduğunuz için erteletme şansı yok gibi birşey dir.. Bu süreci yaşadığm için bilgilendirme amaçlı yazdım herkese hayatında başarılar 🙂

@Antimülakat hocam yazılanlar doğru mudur?

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI

@zyn1308 ben varım

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

@klapaceus vallahi sorma. 3. yılım ve artık verimliliğim düştü cidden. kafama girmiyor artık ders.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

umarım cumaya kadar açıklanır. guy sınavına girmek zorunda kalmayız.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss

jungss tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri

neyse arkadaşlar şu muhabbetleri ardımızda bırakalım.

yarın dananın kuyruğu kopabilir yani..

ÇSGB içinde yayımlandı
      J
      jungss

süreç ne zaman sonlanır? ne zaman nihai sonuca ulaşır? öngörünüz var mı üstadlar?

ÇSGB içinde yayımlandı
      J
      jungss

bu iddianızın dayanağı var mı üstad? yani bir duyum ya da başka birşey?

ÇSGB içinde yayımlandı
      J
      jungss

birleşmeden bahsedilince hemen vergi müfettişleri bahse konu oluyor. onlarda oluyor bizde de olur diye.

sgk denetmenleri yerinde denetim yapıyor. vergi müfettişleri gibi değiller. bu da grup başkanlığı işini zorlaştırır. aşırı maliyetli olur, denetim etkin olmaz.

benim düşüncem bu.

ÇSGB içinde yayımlandı
      J
      jungss

@stat91 üstadlar dediğiniz denetmenler mi hocam?

ÇSGB içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • RE: Muvafakat ile kurum değiştirme halinde yolluk hakkı

@zenginmemur evet dostum. ama sıkıntımız farklı başlıkta belirtildiği gibi.

DİĞER içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • Muvafakat ile kurum değiştirme halinde yolluk hakkı

Sosyal Güvenlik Kurumu'nda sosyal güvenlik denetmen yardımcısıyım,

aynı zamanda aday memurum. Ankara'ya Maliye Bakanlığı'na muvafakatla geçiş yapacağım.

mevzuata göre yolluk alabiliyor muyum? eğer alabiliyorsam hangi kurumdan talep etmem gerekir?

DİĞER içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • RE: A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları

belediyede çalışan 2 yıllık mhuy arkadaşla tanıştım. 6000 tl alıyorum dedi. arkadaşlar şaka mı bu? her belediye bu şekilde ödeme mi yapıyor?

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • RE: P48den 90 üstü alanlar Nasıl Başardı?

milletin gözünü korkutan, gereksizlik olarak gördüğü, çalışmaktan imtina ettiği dersleri adın gibi bileceksin.(icra iflas, ticaret, uluslarası ticaret, türkiye ekonomisi, tvs, vergi hukuku vs.)

yeterli soru çözdün mü soruların hep birbirini tekrar eder nitelikte olduğunu fark edeceksin. tabi bu seviyeye ulaşabilmen için en az 5'er kitap bitirmen gerekir her dersten.

aç bir aslan file nasıl kararlılıkla, ölme pahasına saldırırsa sen de bıkmadan usanmadan çalışacaksın, soru çözeceksin. ufkunu açan, çözemediğin soruları bir şekilde kaydedeceksin.(ister yazarsın, ister foto çeker pc'ye aktarırsın) ayrıntıları kafana konumlandırma açısından not tutmanı öneririm. ama sen kendini daha iyi tanırsın kendine göre bir yol bul.

motivasyonunu her an koruyup finale kadar bu şekilde çalışacaksın. bu motivasyon seni öyle bir noktaya getirecek ki karşılaşacağın sorularda "aa ben bunu çözmüştüm" diye başlayıp "öff, hep aynı sorular" diyebileceğin bir noktada olacaksın.

son 1 ayda da sürekli alan denemesi çok önemli.

çıkmış soruların etrafında dönüp durmanın bir faydası olmadığını düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      J
      jungss
    • askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan

ü

askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyan isteniyor

taslağı nasıl olmalı?

beyan

askerlikle ilişiğim yoktur. 

ad soyad imza

bu şekilde iyi midir?

KPSS A içinde yayımlandı