burada da haber olmuşuz https:// www. memurhocam. com/sgk-denetmen-yardimciligi-sonucunu-aciklamadigi-icin-onlarca-kisiyi-magdur-etti/
Zyn1308 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@genclerbirlikli @pawnex kyk ve spor belki yakın zamanlı olabilir ama denetçilik için bende bekleneceğini sanmıyorum cunku mülakat biteli 1 bucuk ay kadar oldu ve sayı az ama daha diğer ikisinin mülakatları devam edıyor o yuzden onlar sonraya kalır gibi
-
@denetcii bende de aynı sizin gibi oldu 10 ocak yazısını bile 100 gün diye okudum
-
@warneverchance nufusa kayıtlı olduğum yer derken kütük demek istedim babamın memleketi ama biz baska bir yerde yasıyoruz ıkametgahım yaşadığım yerde
-
2 kişi AB
5 kişi EPDK
19 kişi Sgk Müfettişliği
6 kişi RTÜK
1 Tarım Kredi
6 kişi KGK
92 Vmy
şu hesapla 131 kişi yapıyor ama tekrarlayan isimlerde var yinede bir umut -
http:// www. kpsscafe. com. tr /gundem/sgk-denetmen-yardimcisi-mulakat-sonuclari-unutuldu-mu-h83234.html
-
@kaziratu @pawnex bana mülakatta diğerlerine kıyasla daha az olduğunu söylediler o doğru ama şu var mesela her an hazırlan gidiyorsun denebiliyormuş öyle yıllık planlar cercevesınde değil sanırım bu da şikayet üstüne olmasından kaynaklı heralde diye düşünüyorum
-
RE: Forum bildirim gelmeme sorunsalı
arkadaşlar @genclerbirlikli arkadaşımız çözdü olayı
-
Arkadaşlar ortalama kaç kişi mülakata girmedi bilgisi olan var mı? örneğin benim girdiğim gün 2 yada 3 kişiydi diye hatırlıyorum
Zyn1308 tarafından gönderilen son iletiler
-
@soruisareti ben daha önce verip vermediğimiz hatırlamıyorum. Siz yolladınız mı yeniden
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Merhaba ben 9. Promosyonda Tekirdağa yerleştim aranızda Tekirdağ kazanan yardımcı olabilecek var mı?
-
@genclerbirlikli @pawnex kyk ve spor belki yakın zamanlı olabilir ama denetçilik için bende bekleneceğini sanmıyorum cunku mülakat biteli 1 bucuk ay kadar oldu ve sayı az ama daha diğer ikisinin mülakatları devam edıyor o yuzden onlar sonraya kalır gibi
-
@kaziratu denemek için olabilir bir de şöyle söyleyeyım komisyona ben söyledim diğerlerine kıyasla daha az olduğunu öğrendim diye o yüzden size söylenmemiş ve tepkınız ölçülmek istenmiş olabilir
-
@kaziratu @pawnex bana mülakatta diğerlerine kıyasla daha az olduğunu söylediler o doğru ama şu var mesela her an hazırlan gidiyorsun denebiliyormuş öyle yıllık planlar cercevesınde değil sanırım bu da şikayet üstüne olmasından kaynaklı heralde diye düşünüyorum
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@firito haklısınız benden geçti malesef üçüde belki yeni girecek arkadas varsa sorabilir yada arayıp sorabiliriz ama telefonda net bilgi verirler mi bilemiyorum
-
@pawnex rica ederim ben gsb nin üç mülakatına da girdim hepsinde de diğerlerine girip girmeyeceğimi sordular o sebeple bence listelerde aynı kişiler olmayacak. yani Insallah öyle olur
-
@pawnex benim girdiğim gün 2 kişi yoktu. oradaki görevli ilk hafta gelmeyen cok vardı ama bu hafta ortalama olarak günde bir kişi gelmiyor diyebiliriz dedi
-
@yasaklı kısaltmalar herkesin kolayına geliyor sanırım yine de beklemezdim